Να το πάρω αυτό το πικάπ;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839
Το είδα και μου άρεσε, τι λέτε να το πάρω; :thumbsdown:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
@abcd: Είσαι troll!:D:D:D:fuckyou:

@JimFromAndros: Η ιδέα είναι παραπλήσια, η υλοποίηση (και η τιμολόγηση ;)) διαφέρει.

Η απορία μου είναι, εφόσον ο άξονας που συγκρατεί τον δίσκο (σύμφωνα με το άρθρο) είναι κάθετος, ο βραχίονας γιατί δεν "φεύγει" από τη θέση του;

Reaction score
578
[USER=30923 said:
@JimFromAndros[/USER]: Η ιδέα είναι παραπλήσια, η υλοποίηση (και η τιμολόγηση ;)) διαφέρει.

Η απορία μου είναι, εφόσον ο άξονας που συγκρατεί τον δίσκο (σύμφωνα με το άρθρο) είναι κάθετος, ο βραχίονας γιατί δεν "φεύγει" από τη θέση του;
Παρατηρώντας πιο προσεκτικά το βίντεο βλέπω πως ο δίσκος δεν είναι εντελώς κάθετος, οπότε μια στοιχειώδης δύναμη ανάγνωσης υφίσταται και η κεφαλή μπορεί να διαβάζει το δίσκο χωρίς αυτός να φεύγει από τη θέση του

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Πήξαμε στην καινοτομία ...
Αυτό με τον δίσκο όρθιο , το έκανε η Seeburg στα jukebox πριν 60 χρόνια.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
Παρατηρώντας πιο προσεκτικά το βίντεο βλέπω πως ο δίσκος δεν είναι εντελώς κάθετος, οπότε μια στοιχειώδης δύναμη ανάγνωσης υφίσταται και η κεφαλή μπορεί να διαβάζει το δίσκο χωρίς αυτός να φεύγει από τη θέση του
Ξέρεις τι; Στο video, έχεις δίκιο, δείχνει τον άξονα που συγκρατεί τον δίσκο να είναι κεκλιμένος. Στο κείμενο του άρθρου, γράφει ότι αυτός ο άξονας είναι κάθετος...:idk:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa