Να το πάρω;

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
715
Ψάχνω καιρό ένα dac-ακι να συνοδεύει τις ακροάσεις κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων μου στο internet τις βραδινές ώρες. Τα ακουστικά μου είναι εύκολο φορτίο, με συνοδεύουν στις καθημερινές μου μετακινήσεις μέσω ακροάσεων από mp3 player ή από το τηλέφωνο.
Όπως όλοι, επιθυμούσα κάτι καλό, αναγνωρισμένο, σε πολύ καλή τιμή έως και "χώμα"...
Βρήκα αυτό, το έψαξα στο internet, το έψαξα ως τιμή και δείχνει να με καλύπτει απόλυτα και ως προδιαγραφές και ως μέγεθος.
Η γνώμη σας;

Reaction score
7.194
αν θελεις μονο usbdac με εξοδο ακουστικων, υπαρχουν και αλλες επιλογες,πιο συγχρονες (κυριως σε μορφη usb-sticks),αλλα αυτο εχει και αλλες ψηφιακες εισοδους οποτε μπορεις να το αξιοποιησεις και αλλιως. Η τιμη του ειναι πολυ καλη.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό ντακ για την τιμή του, πλήρες συνδέσεων.
Είναι γλυκόηχο και ο ενισχυτής ακουστικών του είναι αξιοπρεπέστατος.
Δεν μπορεί να δώσει εκκωφαντικές εντάσεις ΑΛΛΑ ούτως ή άλλως αυτές απαγορεύονται σε ακρόαση με ακουστικά.

Πάρτο και δεν θα το μετανοιώσεις.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.723
Εξαιρετική τιμή, αν δεν σε ενδιαφέρει το dsd dxd, παρτο.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
715
Σας ευχαριστώ παιδιά. Θα επικοινωνήσω για την επικύρωση της τιμής, είναι αρκετά χαμηλότερη απ' ότι βλέπω σε άλλα καταστήματα οπότε να ρωτήσω μην και δεν έχει τους φόρους, απόδειξη κλπ...

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
715
Άτιμη πλεονεξία/απληστία (ή ματαιοδοξία)... Σε κάνει και χάνεις το μυαλό σου o_O
Επισκέφθηκα σήμερα το κατάστημα για την αρχική αναφορά του μηνύματος και είδα αυτό.
Πανέμορφο, η τιμή του εξαιρετική, η κατασκευή του επίσης, επιπλέον λειτουργίες και παραπάνω εισόδους.
Αξίζουν λέτε τα 385 γιουρα παραπάνω;
Πάντως η τιμή είναι κομπλέ, με ΦΠΑ, εγγύηση, απόδειξη αγοράς και απ' ότι κοίταξα, φθηνότερα και από μεταχειρισμένα στο eBay

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Χρειάζεσαι το κομμάτι του ολοκληρωμένου ενισχυτή;
Αν όχι, τσάμπα το κοιτάς.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620