Νεα Καρτα Ηχου Η Ανταπτορα Για Οπιτκη?

Reaction score
188
εχω την audigy 2 zs 7.1 και θελω να συνδεσω με 10μετρη οπτικη ινα τον ενισχυτη μου CAV-A8 αλλα η καρτα ηχου δεν εχει οπτικη και εχω καταληξει σε δυο λυσεις.βρηκα ανταπτορακι που παιρνει το coaxial και το μετατρεπει σε οπτικη.εχει 45 ευρω αλλα και τοσο βρηκα μια καρτα ηχου στο νακα η οποια ειχε οπτικη.τι να επιλεξω?εγω κλινω στο θεμα της καρτας ηχου για λιγοτερες μετατροπες αλλα δεν ξερω αν θα κατσει καλα με τη audigy και με τους drivers...βρηκα και 10μετρη οπτικη με 27 ευρω δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα..τι να κανω?

Reaction score
786
Αν εννοεις να βαλεις δυο καρτες ηχου στο PC, μου μυριζει μπλεξιμο... Δεν λεω οτι δεν γινεται, αλλα ειναι μεγαλη φασαρια.

Ο Νακας εχει την αντιπροσωπεια της Terratec, οι καρτες της οποιας αν και δεν εχουν το "ονομα" της Audigy εχουν πολλη... χαρη. Τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους (λογος S/N, διαχωρισμος καναλιων κλπ) ειναι πολυ καλα για τα χρηματα που ζητανε και γενικα η ποιοτητα ηχου που βγαζουν ειναι παρα πολυ καλη, οπως εχουν δειξει πολλα τεστ.

Εγω εχω μια αρχαια (τετρακαναλη) Terratec με οπτικη εξοδο, η οποια παιζει απιστευτα τοσο stereo (mp3 κλπ) οσο και Dolby 5.1 / DTS σε AV ενισχυτη μεσω της οπτικης. Φανταζομαι οι καινουριες Terratec θα παιζουν ακομα καλυτερα. Ποτε δεν καταλαβα γιατι η Creative δεν βαζει στανταρ οπτικη εξοδο στις καρτες της...

Reaction score
188
αυτο που θελω ειναι να παρω οπτικη εξοδο.δεν με ενδιαφερει η αποκωδικοποιηση της καρτας.οπτικη εξοδο θελω και δεν ξερω αν θα μπερδευτουν οι drivers με τη δευτερη
καρτα ειναι που ειναι χαλια οι drivers της creative οπτικη ινα 10μετρη βρηκα στο νακα με 27 ευρω

Reaction score
7
Κοιταξε το πολυ γιατι εγω εχω 2 καρτες, αλλα καμια φορα οταν επιλεγω την ψηφιακη πρεπει να κανω επανεκινηση για να βγαλει ηχο. Επισης αν και ειναι ημι-επαγγελματικη για συνδεση με Α-DAT δεν βγαζει 5.1 , οποτε δες αν υποστηριζει πολυκαναλο ηχο αυτη που θα παρεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@