Νεα Μουσική υπηρεσία από το Google

Reaction score
23
Μια νέα υπηρεσία εγκαινίασε το Google, σχεδιασμένη για να εντοπίζει τις προτιμήσεις μας.

Με τίτλο Dubbed Music Trends, η νέα υπηρεσία δουλεύει μέσα από το Google Talk IM client και καταχωρεί την "κατανάλωση" μουσικής παγκοσμίως.

Οι χρήστες του Talk πρέπει να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία και να "μοιραστούν" τις μουσικές τους προτιμήσεις από έναν γνωστό player, όπως το iTunes, το Winamp, ή το Windows Media Player και τη Yahoo Music Engine.

Το Google έπειτα ταξινομεί τις συνήθειες ακρόασης και παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε μία βάση δεδομένων η οποία ανανεώνεται κάθε βράδυ και έχει δυνατότητες αναζήτησης. Κάνοντας, μάλιστα, click σε συγκεκριμένα κομμάτια μπορείτε να έρθετε σε επαφή με μια σειρά από πληροφορίες για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή ακόμα και να αγοράσετε το κομμάτι από ένα από τα online stores...

πηγή : Avopolis

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Και μετά θα βρίσκουν το διαδικτυακό ίχνος και θα ρωτάνε τους χρήστες πού τα βρήκανε τα mp3?

Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι υπέρ της πειρατείας στη μουσική, αλλά πολύ περισσότερο δεν είμαι υπέρ της παρακολούθησης και των Μεγάλων Αδελφών..

Reaction score
5
Βρε Μαρία, έλεος. Έχεις ψάξει πώς δουλεύει το σύστημα, και αμέσως το κατακρίνεις; Για δες λίγο εδώ:
http://www.google.com/trends/music
Το internet μας δίνει την δυνατότητα να μαζεύουμε, να επεξεργαζόμαστε και να παρουσιάζουμε πληροφορία σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Είναι μια βελτίωση της σημερινής κατάστασης. Δηλαδή όταν αγοράζεις δίσκους, το μαγαζί σε ρωτάει να δώσει το στατιστικό αυτό στην ΑΕΠΙ και στα κάθε λογής περιοδικά και γω δεν ξέρω πού αλλού; Για το Google Music Trends τουλάχιστον πρέπει να το διαλέξεις ΕΣΥ να δίνεις τα στοιχεία του κομματιού που ακούς.
Μην βλέπουμε συνομωσίες σε όλα...

V

VIDEOMIX

Guest
Kαι το Kazaa για να "βελτιώσει" την ζωή μας έχει βγεί υποτίθεται, αλλα μαύρο φίδι που τον έφαγε όποιον το εγκαταστήσει. :shock:
Καλό ειναι φίλε Άκη να είμαστε πονηρεμένοι για όλα και οχι να τα χάβουμε σαν χαιβάνια. :wink:

Reaction score
5
Σάκη έχεις μείνει πίσω. Για κοίταξε λίγο το Bittorent ή το eMule. Για το Kazaa έχει γίνει ιστορία εδώ και χρόνια, ότι δηλαδή είχε spyware (σιγά τα ωά), και τελικά δεν το χρησιμοποιεί και πολύς κόσμος από τότε. Σε ιντερνετικό χρόνο είναι αρχαία ιστορία.

Δεν είναι προϊόντα βελτίωσης της ζωής, λίγη τεχνολογία είναι. Αν θες την χρησιμοποιείς, αν όχι καλώς.

Reaction score
14
VIDEOMIX said:
Έχω το Lime Wire και μάλιστα το pro και είμαι μια χαρά. 8)
και εγώ αυτό εχω και χρησιμοποιώ, και νομίζω πώς το να μην βρώ κάποιο τραγούδι που ψάχνω δεν εχει συμβεί ακόμα!!!

Reaction score
14
VIDEOMIX said:
Το pro έχεις;
βέβαια αγορασμένο πρίν 5 μήνες και σε ένα μήνα οι κερατάδες μου κόβουν το support!!!

Μετά θα το κατεβάσω σπασμένο.

Μερικές φορές οι πλεονέκτες οι software-άδες σε αναγκάζουν να τους "πουλήσεις"... :?

Reaction score
5
Παιδιά και το Limewire είναι ancient history. Για δείτε αυτά που πρότεινα.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι στους μεγάλους ISP (και του εξωτερικού και εδώ), το traffic λόγω bittorent είναι στο 60%...
Το 40% είναι τα άλλα (web, email, FTP, downloading, άλλα P2P...)
Get on the bittorent bandwagon...

P.S.: Καλά σοβαρά έχετε πληρώσει για να χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει πρόσβαση σε υλικό που μετά κατεβάζετε 'παράνομα';;; Δεν είναι λίγο σχήμα οξύμωρο αυτό; :lol: :lol: Η Limewire θα έπρεπε να κλείσει μόνο και μόνο που ζητάει λεφτά για αυτό...

Reaction score
5
Τα λέω για να ενημερώσω, όχι για να την πω. Αν αγνοείτε το eDonkey δίκτυο και τις παραφιάδες του αλλά και το Bittorent, τότε με το Gnutella σημαίνει ότι χρησιμοιείτε λιγότερο από 10% της P2P διαθεσιμότητας στο internet.

Η επιλογή είναι δική σας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas