Νεα σειρα B&W 600

Reaction score
786
Για ριξτε μια ματια στην ανανεωμενη σειρα 600 της B&W...

http://www.kundas.net/600s4.pdf

Περιμενα πολυ καιρο αυτην την "ανανεωση" (καθ'οτι ευχαριστημενος απο τα 602s2 μου αλλα και ευρισκομενος σε τροχια αγορας νεων 5.1 ηχειων) αλλα το καινουριο styling δεν μου καθεται πολυ καλα στο ματι...

Χαρακτηριστικα και τιμες αγνωστα προς το παρον. Κυκλοφορια στην Αγγλια σε εναμισυ μηνα απ'οτι λεγεται

Reaction score
50
Λοιπόν είτε η B&W ακολουθεί... πρωτοποριακή πολιτική στην ονοματολογία των ηχείων (αν προσέξετε θα δείτε ότι ο μικρότερος αριθμός αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο ηχείο) είτε κάποιο λάθος έχει η εικόνα.

Κατά τ' άλλα εμφανησιακά είναι πολύ όμορφα, αλλά αυτό το tweeter βρε παιδί μου λίγο με ξενίζει που είναι "στραμμένο" προς τα δεξιά (σ' όλα πλην των κεντρικών). Απ' ό,τι βλέπω απ' τα specs μάλλον δεν πρέπει να είναι απλά σχεδιαστική πινελιά αφού και το tweeter μόνο του το δείχνουν μαζί με το δεξιά ασημί κομμάτι.

Για να δούμε τι θα λένε και από άποψη ήχου...

PS οι φωτογραφίες σαλονιού με τα ηχεία στο brochure κλασικά... έτη φωτός απ' την πραγματικότητα (τα ηχεία μια χαρά τοποθετημένα μεν, χωρίς υποψία καλωδίου δε :) ). Ok, ξέρω, μπορεί να είναι κρυμμένα στο πάτωμα...

Reaction score
7.102
Τα μεγαφωνα μαλλον ειναι τα ιδια με τη σειρα 600S3,η αλλαγη μαλλον δειχνει στυλιστικη και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που εγινε.Δυστυχως απο οσο μπορω να δω δεν υπαρχει ο διαδοχος του 602S3 που ηταν και το καλυτερο ηχειο της σειρας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αλλαξε ο μανωλιος αλλα ουτε τα ρουχα του δεν εβαλε αλλιως

Reaction score
50
...η αλλαγη μαλλον δειχνει στυλιστικη και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που εγινε.
Χμμμμμμ... marketing; Ε μπορεί ν' αλλάξανε και λίγο το crossover για να "δέσει" καλύτερα ο ήχος (και καλά) και το πλασάρουν ως ουσιαστική αλλαγή. Συνήθεις τακτικές... Δεν αναφέρομαι κατ' ανάγκη στα συγκεκριμένα ηχεία, αφού δεν τα'χω ακούσει, αλλά όχι ότι δε συμβαίνει κιόλας.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas