Νεος Συντονιστης

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Η κατηγορια "Διχως ορια και θεμα" ηταν απο αυτες που δεν ειχαν συντονιστη εως σημερα.
Η αληθεια ειναι οτι περιμενα καποιο συγκεκριμενο προσωπο το οποιο επιθυμουσα διακαως να αναλαβει τουτο το ποστο.
Το προσωπο αυτο το γνωριζω προσωπικα αλλα παντα με εξεπληττε με τον τροπο γραφης του τον οποιο ειχαμε την ευκαιρια να απολαυσουμε και παλαιοτερα.

Υπαρχει κατι το..."περιεργο" σε αυτον τον νεο συντονιστη.
Βλεπετε ειναι η πρωτη  κυρια που αναλαμβανει παρομοιο ποστο σε τετοιου ειδους sites, τουλαχιστον στην χωρα μας , αλλα και απο τις λιγοστες εξαιρεσεις παγκοσμιως.

Η κυρια αυτη μου εχει αποδειξει πως γνωριζει να παλευει-αν και ανηκει στην κατηγορια εκεινη των ανθρωπων που σταθηκαν τυχεροι στην ζωη τους-για την  περαιτερω βελτιωση του εσωτερικου της κοσμου.

Γιατι ομως γυναικα-συντονιστης?
Το avsite ειναι πρωτοποριακος χωρος μαθησης και ανταλλαγης αποψεων και ως τετοιος εχει ηδη δημιουργησει ενα γυναικειο κοινο, αγνωστο σχεδον σε παρομοιες υλοποιησεις.
Αλλωστε καιρος ηταν αντι να τις κατηγορουμε για μουρμουρες κλπ να τις κανουμε φιλες της τρελλας μας.Δεν θα ηταν καλυτερα ετσι?
Ενας αλλος λογος ειναι να βαλουμε επιτελους φρενο στις "ορεξεις" του Αντωνη Κ. για...γυμνη τεχνη :lol:  :lol:  :lol: (αστειο Αντωνακη!)
Και μιλωντας για τον Αντωνη θα πρεπει να σας αναφερω πως ο Αντωνης και η κυρια αυτη εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο:Κατοικουν και οι δυο εκτος των στενων συνορων της χωρας μας φερνοντας μια αλλη πνοη στο avsite.

Κυριες και κυριοι,
λογω των εξαιρετικων συνθηκων περιμενω το θερμοτερο σας καλωσορισμα στην κα Xristina Keller.  

Χριστινα, ειμαι πολυ χαρουμενος και πολυ συγκινημενος ταυτοχρονα.
Καλη δυναμη στα νεα σου καθηκοντα!

Reaction score
5
Δηλαδή τώρα δεν θα μπορώ να γράφω για ξανθιές? :roll:

Χριστίνα σε καλωσορίζω θερμά!

Και ευελπιστώ στην επιείκεια σου :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα ήθελα πρώτα από όλα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Χριστίνα.

Η κατηγορία "Δίχως όρια και θέμα" πιστεύω ότι είναι από τις πιο δύσκολες και συγχρόνως από τις πιο ενδιαφέρουσες του site μας. Πολλές φορές έχουν αναπτυχθεί πολύ σοβαροί προβληματισμοί και έχουν ξεκινήσει πολύ ενδιαφέροντα θέματα εδώ. Πιστεύω ότι η νέα Συντονίστρια θα δώσει ακόμα πιο δυναμική πνοή στην κατηγορία αυτή.

Καλή επιτυχία και πάλι.

Reaction score
0
Καλώς τήν Χριστίνα.
Πολύ σωστή κίνηση.Λίγη ωραία παρουσία ανάμεσα σέ τόσους μαντράχαλους ήταν απαραίτητη.
Χριστίνα μή φοβού θά σού κάνουμε τήν ζωή εύκολη.

Reaction score
7
Δηλαδή τώρα δεν θα μπορώ να γράφω για ξανθιές?   :roll:

Και ευελπιστώ στην επιείκεια σου   :wink:
Προβλεπω πολλες διαγραφες post.... :lol: :lol: :lol:
Αλλα ετσι σας χρειαζεται. Να γινετε ανθρωποι, που ολο γραφετε εξυπναδες για τις γυναικες....

[updown] Καλως ηρθες Χριστινα και καλη δυναμη...[/updown]

Υ.Γ. Αν δεις καποιο post δικο μου με εξυπναδες για τις γυναικες να ξερεις οτι το εγραφα κατω απο την απειλη οπλου...δεν ειμει τετοιος εγω... ημουν αναγκασμενος για να προστατεψω τη ζωη μου... :cry:

(Δημητροπουλε, προσεχε τι θα πεις, γιατι δε νομιζω οτι θα το αφησεις ασχολιαστο)

Reaction score
51
Κατ' αρχήν να πω ένα μεγάλο

[scroll]ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!![/scroll]

Ελπίζω να είσαι οπλισμένη (κάτσε ήσυχα Ανδρεάδη παιδί μου, που άκουσες όπλο και σηκώθηκες.... :lol: ) με υπομονή γιατί στην κατηγορία που θα συντονίζεις θα δεις και θα διαβάσεις πολλά!!

Και αν πιστέψεις προς στιγμήν πως είμαστε γουρούνια, μοσχάρια, ρατσιστές κ.ο.κ...................................μάλλον ΔΕΝ θα κάνεις λάθος!! :lol: :lol: :lol:

Καλή συνέχεια!!

Υ.Γ.1:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Αν δεις καποιο post δικο μου με εξυπναδες για τις γυναικες να ξερεις οτι το εγραφα κατω απο την απειλη οπλου...δεν ειμει τετοιος εγω... ημουν αναγκασμενος για να προστατεψω τη ζωη μου...
Χριστίνα τον Ανδρεάδη............ΕΓΩ τον απειλώ!! :lol: :lol: :lol: :lol:

-Ανδρεάδη παιδί μου, τι κρατάω στα χέρια μου??
--Σας αναφέρω κύριε συντονιστά ότι κρατάτε ένα Magnum!!
-Μπράβο παιδί μου..........Γράφε τώρα αυτά που θα σου πω για.......... :mrgreen:

Υ.Γ.2:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
(Δημητροπουλε, προσεχε τι θα πεις, γιατι δε νομιζω οτι θα το αφησεις ασχολιαστο)
Γιώργο.......βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.3: Μια και είναι νέα και πολύ ξεχωριστή περίπτωση η Χριστίνα, να ρωτήσω κάτι?
Θα αναφέρεται ως ιδιότητα: συντονιστής ή συντονίστρια?
(τώρα μάλλον είναι το σημείο που βρίζει ο Αντρέας και ο Τάσος!! :lol: :lol: :lol: )

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Συγχαρητήρια, πραγματική έκπληξη όχι τόσο για την ανάληψη κατηγορίας αλλά για την ανάληψη της ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ κατηγορίας...

Πάντως τα καλύτερα Χριστίνα και απο εμένα και να είσαι δυνατή... :)

Reaction score
1
"Αλλωστε καιρος ηταν αντι να τις κατηγορουμε για μουρμουρες κλπ να τις κανουμε φιλες της τρελλας μας.Δεν θα ηταν καλυτερα ετσι?"

Αντρέα,αν γίνονται φίλες μας με αυτό τον τρόπο,προτείνω και την γυναίκα μου...

Χριστίνα,καλορίζικη.

Reaction score
17.818
Σας ευχαριστω ολους γι αυτη τη θερμη υποδοχη!Νιωθω σαν στο σπιτι μου!Ομολογω πως ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου αναμεσα σε τοσες ανδρικες παρουσιες! "One female" και επιπλεον 'βαπτισμενη' συντονιστρια;<p>

Kατηγορια ανευ οριων;- Το καλυτερο μου!<p>
Kατηγορια ανευ θεματολογιας;-Προκληση!<p>

Aνδρεα,σ ευχαριστω για την κολακευτικη εισαγωγη και την προταση να αναλαβω την κατηγορια.Διατηρω μολαταυτα καποιες επιφυλαξεις -δηλαδη,πολλες επιφυλαξεις!! Νιωθω 'φυλετικη'μοναξια και επικαλουμαι τους θεους να συνδραμουν προς αυτη την κατευ8υνση τα μεγιστα.<p>

Eιλικρινα, θα προσπαθησω να μην σας απογοητευσω και επαφιεμαι στην καλη σας διαθεση και στο πηγαιο χιουμορ σας...<p>

Χριστινα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αντε κοριτσια, "μπατε στον χορο" για να μην νοιωθει η Χριστινα μας μονη. :wink:

Και Χριστινα, δεν χρειαζεται πλεον η χρηση html .Ολα ειναι πολυ πιο προχωρημενα εδω.Κανε αν θες καποιες δοκιμες με τα μηνυματα σου πατωντας το κουμπι "προεσκοπιση" παρα "υποβολη" για να δεις πως θα εμφανιστει,διχως να το εμφανισεις.

Καλως ηρθες!

Reaction score
0
Χριστίνα , Καλή Αρχή και Καλή Συνέχεια …!!!@@@!!!

Και φυσικά ΚΟΥΡΑΓΙΟ με αυτά που θα διαβάζεις σε αυτήν την κατηγορία…

Reaction score
0
Προτεινω οι διαχειρηστες να βαλουνε την φωτογραφια τους για να τους γνωρισουμε λιγακι καλυτερα!
Ηδη βρηκα ενα παραπτωμα στην Χριστινα, δεν ειναι πληρες τα στοιχεια της!
Τοπος?
Καλα μην βαρατε παιδες, αστειευομαι!
Χριστινα, χαιρετησματα απο τον κρυο Βορα!
Σπυρος

Reaction score
51
Σπύρο, αυτή η φωτογραφία μου που τράβηξα εχθές (μετά από 2 μπουκάλια ουίσκυ, στο πάρτυ των γεννεθλίων μου.......) σου κάνει????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Βρε βρε τι γινόταν τότε στο avsite.....
Ούτε που το είχα φανταστεί αυτό. Χριστινούλα, είσαι προκάτοχη του ντρίμ;;;;; 8)

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.762
Members
38.607
Νεότερο μέλος
pitelpan