Νεος κ ασχετος !!!

Reaction score
0
Καλησπερα και πολλα Μπραβο για την δουλεια και για τις ενημερωσεις που κανετε...
Ειμαι νεος και ασχετος στον χωρο των δορυφορικων συστηματων. Εχω μια καρτα για να βλεπω καποια καναλια....... :p :p :p
Θελω ομως να αγορασω εναν αποδικωποιητη (αυτος που ειχα χαλασε) που να μπορω να βλεπω σε 2 τηλεορασεις διαφορετικα καναλια (αν γινεται βεβαια) και τι χρειαζεται απο παρελκομενα, γενικα θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα ολοκληρωμενο συστημα.
Σας ευχαριστω εκ τον προτερον για τις λυσεις- συμβουλες.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Νεος κ ασχετος !!!

γεια σου φίλε, (δεν λέω το όνομα σου γιατι εμενα θα επρεπε να με λένε arianara3... :109:)

Καλώς ήρθες στο AVSite για να σου λύσουμε όλες σου τις απορίες...

Κατ αρχήν για να βλέπεις 2 διαφορετικά κανάλια σε 2 διαφορετικά δωμάτια πρέπει να έχεις τα παρακάτω...

1) Πιάτο (εκτός εαν ήδη διαθέτεις)
2) LNB με δύο εξόδους (dual) για 2 δέκτες
3) Δύο διαφορετικά καλώδια, απο το LNB στους 2 δέκτες,
3) Δύο διαφορετικούς δέκτες απλούς ή HD...

Τι είναι όμως αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο να βλέπεις ?
Εχεις NOVA ή απλώς βλέπεις γενικώς δορυφορικά κανάλια.
Εχεις HDTV δηλ. τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας ή απλή ?

Reaction score
0

Γεια σου φιλε μου, arianara3... :109:) σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Δεν διεκρινησα γιατι δεν ηξερα κ αν επιτρεπεται να πω... Εχω full πακετο (πιατα κ τα συαφη+ καρτα νοβα ....)
Θελω ομως να κανω μια αναβαθμησει, αφου μου καηκε και ο αποδικωποιητης μου...γκρρρ...
Εχω μια τηλεοραση HD η αλλη ειναι απλη, χρειαζομαι 2 αποδικωποιητες για να βλεπω και στις 2 νοβα? Επισης εχω δει που πουλιουνται αποδικωποιητες που συνδεοονται στο internet, μπορω δλδ να μπω παντου? Θα με ενδιεφερε ενας τετοιος και επισης θελω να μπορω να γραφω και καμμια ταινια, να εχει δλδ σκληρο δισκο πανω.
Οποιος μπορει να προτεινει καποιον και γενικως οτι πληροφορια ειναι δεκτη για να παρω μερικες γνωσεις πανω σε αυτο το αθλημα- χομπυ...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

εννοείτε ότι δεν αναφερόμαστε σε πακέτα τα οποία δεν έχουν σχέση με οποιαδήποτε παρανομία στη θέαση καναλιών...

Για να δείς οποιοδήποτε δορυφορικό κανάλι σε 2 ή περισσότερες τηλεοράσεις ΧΩΡΙΣ να βλέπεις το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα, χρειάζεσαι αυτά που σου ανέφερα και δύο δέκτες που να υποστηρίζουν card sharing μέσω δικτύου.
Υπάρχουν πολλοί και SD και HD...

Εαν αρκείσαι απλώς να βλέπεις το ίδιο κανάλι και στις δύο τηλεοράσεις , αρκεί ενας δέκτης και ενα συστηματάκι εκπομπής-λήψης, με περίπου 40-50 ευρώ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης