- Reaction score
- 58
Όπως και η φωτό επίσης!Είναι ο ολοκληρωμένος TX-NR5008:414:Τα specs είναι λάθος ή από άλλον (τον ολοκληρωμένο).
ξερεις ο καθενας λεει οτι τουρθει, ο προεδρος της δημοκρατιας του πρωην οικου του .Ετσι ειναι και ετσι αισθανεται εκει που ειναιμην εισαι τοσο απαισιοδοξος...
θα πρεπει να δουλεψουμε λιγο πιο παραγωγικα, τι να κανουμε...
1.000.000 δημοσιοι υπαλληλοι ειναι μεγαλο βαρυδι...
τα ελεγε ενας Κώστας Καββαθας καποτε αλλα εμεις...
μην κανεις και εσυ σαν μια συναδελφο που συγκρινει τους υποψηφιους δημοσιους υπαλληλους με ναρκομανεις λεγοντας οτι οπως ο χρηστης ψαχνει την δοση του ετσι και πολλοι Ελληνες για να μην πω η πλειοψηφια αρρωστενουν για μια θεσουλα στο δημοσιο...με 3 οφ τοπικ πιστευω δεν χαλα κατι
απλα σκεψου εχεις παει ποτε σε ντισκοτεκ και να χορευεις τσαμικα? Μαλλον οχι, σκεψου λοιπον ποιος εδωσε δουλεια και ποιος εκανε αντιπαραγωγικο καθε τεμπελη.Και ποιος λογοδοτησε για αυτο, και καθε αυτο.
Τελος
Τα specs είναι λάθος ή από άλλον (τον ολοκληρωμένο).
Π.χ. Τα DACs τα λέει 24bit ενώ ο 5507 έχει 32bit. Όχι ότι λέει τίποτα και μπορέι τα 24bit να είναι καλύτερα DACs αλλά δεν νομίζω να τα άλλαξαν.
Επίσης λέει WRAT amplifier technology που είναι του ολοκληρωμένου και δεν βλέπω το νέο Audyssey.
Καλύτερα να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.
Όντως ήμουν απρόσεκτος στο συγκεκριμένο θέμα.Όπως και η φωτό επίσης!Είναι ο ολοκληρωμένος TX-NR5008:414:
παντως αν καποιος ελεγε να κανω τραμπα τον Pioneer με ενα τετοιο θα ελεγα οχι.Μονη περιπτωση αλαγης θα ηταν για ενα 73.
Δεν ξερω ο ηχος της ονκιο ηταν επιθετικος, (σε 2καναλο) και η pion μαλλον βελτιωθηκε.Κατα τα αλλα πιστευω οτι η pio ειναι μπροστα σε θεμα αποδικοποιησης.Μα πολυ μπροστα
Όντως ήμουν απρόσεκτος στο συγκεκριμένο θέμα.
Συγνώμη.