Νεος Sharp XV-Z15000

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Επιτελους ενα νεο μοντελο απο την Sharp μετα απο αρκετο καιρο
Και εαν δεν κανω λαθος(ας με διορθωσει καποιος παρακαλω)
αυτη ειναι η υψηλοτερη τιμη αντιθεσης που βλεπουμε σε DLP προβολεα

1080ρ
30000:1
1600 ansi
2.999$

http://www.engadget.com/2009/01/07/sharp-shows-off-the-1080p-xv-z15000-1080p-projector/

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.235
Απάντηση: Νεος Sharp XV-Z15000

Ο Sharp XV-Z15000 είναι ο πρώτος προβολέας με το νέο full-HD 0.65" DMD της Texas Instruments. Αυτό, μέσα στα -ως γνωστόν- σφραγισμένα οπτικά, περιλαμβάνει και σύστημα αυτόματης ίριδας. Σκοπός του η παραγωγή υψηλού On/Off contrast, σημείο όπου αυτή την περίοδο έπασχαν οι DLP, σε σχέση με τον LCOS ανταγωνισμό.
Περιμένετε σύντομα αντίστοιχη ανακοίνωση από την Optoma, σε πρώτη φάση (σε μια υλοποίηση που θα περιλαμβάνει και μικρό vertical lens-shift!) κι από άλλες εταιρείες που παράγουν DLP προβολείς, στη συνέχεια.

Με τέτοιες προδιαγραφές contrast και φωτεινότητας, σε τιμή καταλόγου 2.200€ (και προφανώς πολύ χαμηλότερη street-price), αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην εισαγωγική 1080p αγορά. Δεν αποκλείω καθόλου να επανέλθουμε σύντομα στο να προτείνουμε αγορά τρίτσιπου, μόνο όταν οι συνθήκες απαιτούν πολύ μεγάλο zoom και lens-shift.

Reaction score
1

Μάλιστα. Μετά τις... "αποκεφαλισμένες χελώνες", τώρα έχουμε τα... "τραπεζάκια με τα ακρωτηριασμένα πόδια"! :137:

Ίσως ο πιο άσχημος προβολέας που έχω αντικρίσει ποτέ στη ζωή μου! :111:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Νεος Sharp XV-Z15000

Με τέτοιες προδιαγραφές contrast και φωτεινότητας, σε τιμή καταλόγου 2.200€ (και προφανώς πολύ χαμηλότερη street-price), αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην εισαγωγική 1080p αγορά. Δεν αποκλείω καθόλου να επανέλθουμε σύντομα στο να προτείνουμε αγορά τρίτσιπου, μόνο όταν οι συνθήκες απαιτούν πολύ μεγάλο zoom και lens-shift.
Η αυτοκρατορια(ΤΙ) αντεπιτιθεται λοιπον?:121:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.908
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος Sharp XV-Z15000

Η αυτοκρατορια(ΤΙ) αντεπιτιθεται λοιπον?:121:
Καιρός ήταν!

Και πολύ καλή τιμή!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.132

Μάλιστα. Μετά τις... "αποκεφαλισμένες χελώνες", τώρα έχουμε τα... "τραπεζάκια με τα ακρωτηριασμένα πόδια"! :137:

Ίσως ο πιο άσχημος προβολέας που έχω αντικρίσει ποτέ στη ζωή μου! :111:
Έχει και χειρότερα. Ηλεκτρικές σκούπες και φριτέζες.
Αλλά αν η εικόνα του είναι καλή και τα λεφτά του καλύτερα ας μοιάζει και σαν σόμπα κεροσάν.
Αυτός φαίνεται καλός σε καλή τιμή πάντως.

Reaction score
15.548

Μου θυμιζει κατι sanyo...!!!!!!!
Δεν ειναι και ασχημος.....εγω θα τον αγοραζα.....!!!!!!

Σημασια εχει να παιζει καλα.....
Το πανελ 0.65..!!!!!!πολυ καλο αυτο....

Τωρα για την αυτοματη ιριδα δεν ξερω....αυτα αρεσουν στον Π.Β....

Reaction score
1

Αλλά αν η εικόνα του είναι καλή και τα λεφτά του καλύτερα ας μοιάζει και σαν σόμπα κεροσάν.

Συμφωνώ απολύτως Μιχαλιό μου, εννοείται ότι κάνω χιούμορ, αρκεί να παίζει καλά, και από εμφάνιση, όπως λέει και ο Βάγγος, ας θυμίζει ακόμα και... ψυγείο Kelvinator! :137:

Πάντως ο Epson που έβαλες μια χαρά μου φαίνεται από φινίρισμα και σχεδιασμό. Έχει μάλιστα και τον τεράστιο φακό που θυμίζει hi end κόρνα! :142:

Reaction score
1

Τωρα για την αυτοματη ιριδα δεν ξερω....αυτα αρεσουν στον Π.Β....

Θες δεν θες, θα τις... λουστείς αγαπητέ μου από δω κι εμπρός, από ότι φαίνεται τουλάχιστον, τις δυναμικές ίριδες! :137:

Αφού ούτε κι η Sharp δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό... καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει τους επόμενους μήνες! :116:

Reaction score
15.548

Θες δεν θες, θα τις... λουστείς αγαπητέ μου από δω κι εμπρός, από ότι φαίνεται τουλάχιστον, τις δυναμικές ίριδες! :137:

Αφού ούτε κι η Sharp δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό... καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει τους επόμενους μήνες! :116:
Γιατι Πανο....χαθηκαν τα καθαροαιμα...!!

Reaction score
0
θελω απαντηση
το μεγεθος πανελ παιζει ρολο στην ποιοτητα?και γιατι?
επισης γιατι τεραστιοι προβολεις οπως το τερας της σονυ εχει πανελ μεγαλα σαν πλακακια?

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Νεος Sharp XV-Z15000

θελω απαντηση
το μεγεθος πανελ παιζει ρολο στην ποιοτητα?και γιατι?
επισης γιατι τεραστιοι προβολεις οπως το τερας της σονυ εχει πανελ μεγαλα σαν πλακακια?
Παιζει ρολο.....το γιατι ειναι ολοκληρη ιστορια...

Ο προβολεας τερας της sony ειναι 4κ δλδ εχει την διπλασια αναλυση απο το 1920χ1080.....οποτε πρεπει να φοραει το διπλασιο σχεδον πανελ......
Δεν ξερω τι μεγεθος πανελ φοραει,αλλα η λογικη αυτο λεει....

Reaction score
0

Για την ίδια ανάλυση, όσο μεγαλύτερο πάνελ τόσο καλύτερη ποιότητα. H Texa Instruments φαίνεται πως αποφάσισε να φτιάξει και ένα μικρότερο και φτηνότερο τσιπάκι απο την σειρά Darkchip.

Reaction score
15.548

Για την ίδια ανάλυση, όσο μεγαλύτερο πάνελ τόσο καλύτερη ποιότητα. H Texa Instruments φαίνεται πως αποφάσισε να φτιάξει και ένα μικρότερο και φτηνότερο τσιπάκι απο την σειρά Darkchip.
Εχουμε τελειως διαφορετικη αποψη......καλο αυτο.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.445
Members
38.700
Νεότερο μέλος
kchannel