Νεο Dune HD Real Vision 4K

Μηνύματα
611
Reaction score
561
Ναι οπως σου τα ειπε ο φιλος παραπανω


Το Netflix και επισήμως -πρακτικά όπως το ξέραμε στις συσκευές της dune- μας ‘αφησε’…(βασικά τους ban-αρανε κακιν/κακώς.. 😁)
Μετά από μια δακρύβρεχτη παράγραφο ανακοίνωσαν ότι θα βλεπουμε μόνο μέσω της mobile έκδοση πια με τους οποιους περιορισμους ή μέσω του ανεπίσημου add on του Κodi.

Dune Firmware Zone / Netflix

Η έμμεση συσταση που γίνεται είναι να πάρουμε φθηνή αδειοδοτημένη συσκευή γιαυτο (και έτσι είναι το λογικό&το ‘σωστο’...)

Τις επόμενες μέρες αναμένεται καινούριο λογισμικό.


Επισης κατι παρομοιο ελαβα και εγω το πρωι που εξηγει τα παραπανω:
www.avsforum.com

Dune HD Pro Vision 4K Solo
Why add "to go in circles"? I believe what compingharry means by that is that the Dune vs Zidoo subject has been going on for some time here. Not which one is best, but which one is prefered by the user. Both are fine machines that do essentially the same thing with the same result in...
www.avsforum.com
www.avsforum.com


Aναμενουμε λοιπον τι καινουριο θα παρουσιασουν, λενε παντως οτι σε ορισμενα σημεια χρειαστηκαν να παρακαμψουν και τους SDK οδηγους των Realtek & Doldy....
Υπομονη!
 

Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
12.273
Reaction score
25.459
Αν προτεραιότητα είναι η άριστη αναπαραγωγή από τοπικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του dv με μενου, τα άτιμα τα dune ,zidoo,zappiti είναι μονόδρομος.

Zappiti και Zidoo έχουν και εξαιρετικά poster wall...
μια βοηθεια βρε παιδια, Τώρα που τυχαία είδα εδώ το θέμα και ήθελα να το γράψω, έχω το zidoo το Ζ9 αν θυμάμαι, Και έχω δύο θεματάκια που χρειάζομαι βοήθεια :

πρώτον μάλλον αυτό που λες , δηλαδή έχω ένα σκληρό δίσκο γεμάτο με ταινίες, πως θα καταφέρω με το που το συνδέω να μου βγάζει όπως βλέπω τα εξώφυλλα της κάθε ταινίας και πληροφορίες και λοιπά και λοιπά;

Επίσης το δεύτερο είναι ότι πρέπει να έχει κάποια θεματάκια με το application του νετφλιξ και η δεν παίζει η κάτι εγώ δεν έχω κάνει καλά, Γιατί στην ουσία δεν δέχεται τους κωδικούς μου.
Ευχαριστω!
 

Dam

Μηνύματα
111
Reaction score
2
Παρατηρησα σε αρχεία 1080p υπερβολικο sharpening της εικονας με την χρήση του internal player του dune ( δεν υπηρχε με το system player ).
Έχω ενεργοποιημένα τα Auto framerate, Auto resolution.
Η σύγκριση έγινε με αναραγωγή του αρχείου απο Blu-ray player στην ίδια είσοδο της τηελεορασης,όπως και από το εσωτερικό player της τηλεόρασης.
 


Μηνύματα
1.598
Reaction score
2.463
Και με τα 2 Alpha FW με ενεργοποιημένο το vs10 για Sdr μου κάνει στιγμιαία πάγωματα σε 1080p.

Έχετε παρατηρήσει άλλος κάτι?

Edit: φλασαρα και Stable αλλά και πάλι κάνει πάγωματα αραιά. Πάντα με το VS10 ενεργοποιημενο για SDR
 
Last edited:


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
162.330
Μηνύματα
2.580.143
Members
36.451
Νεότερο μέλος
leeperik
Top