Νοκια Ν95 8GB ή κάτι απο HTC???

Reaction score
47
Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω επειδή θέλω να έχω μία συσκευή που να κάνει λίγο από όλα μεταξυ n95 και κάποιο μοντέλο απο HTC τι θα μου προτείνατε???
Περιμένω απόψεις σας
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
173
Απάντηση: Νοκια Ν95 8GB ή κάτι απο HTC???

Φωτη αυτα τα δυο τηλεφωνα μεταξυ τους δεν εχουν τιποτα κοινο.Εκτος απο την τιμη.
Αναλογα τι θελεις ενα ppc η ενα smartphone νεας γενειας.

Reaction score
2
Ανάλογα τι χρήση θέλεις να κάνεις. Πες μου για να σου πω, αφού έχω και το καινούριο N95 8GB και πολλά HTC (όπως το Kaiser).

Reaction score
47
Ανάλογα τι χρήση θέλεις να κάνεις. Πες μου για να σου πω, αφού έχω και το καινούριο N95 8GB και πολλά HTC (όπως το Kaiser).
η βασική χρήση είναι τηλέφωνα, ατζέντα, , φωτογραφίες, video, παιχνίδια
αντε και gps που σε αυτο ξέρω υπερτερεί το htc, π.χ. touch cruise
η για να σε βοηθλησω περισσότερο πες μου για ποιο λόγο έσυ αγόρασες το n95 και για ποιο το htc
Ευχαριστώ και πάλι

Reaction score
2
Άσε εμένα. Εγώ κάνω συλλογή και αγοράζω τα πάντα από τα πλέον απλά, αλλά πολυτελή, έως τα πλέον πολύπλοκα, μεγάλα και μικρά.
Για όλα όσα αναφέρεις (πλην του GPS που είναι αστείο στο Ν95) θα σε καλύψει το Nokia, που κερδίζει στην ευχρηστία ως τηλέφωνο. Από την άλλη το Kaiser τα κάνει όλα καλά, είναι κατασκευασμένο σα θωρηκτό (το Nokia είναι πλαστικούρα) και έχει το καλύτερο GPS για την Ελλάδα (αν το συνδυάσεις με το Destinator). Χάνει στο βάρος και στην ευκολία χρήσης ως τηλέφωνο.

Reaction score
47
Άσε εμένα. Εγώ κάνω συλλογή και αγοράζω τα πάντα από τα πλέον απλά, αλλά πολυτελή, έως τα πλέον πολύπλοκα, μεγάλα και μικρά.
Για όλα όσα αναφέρεις (πλην του GPS που είναι αστείο στο Ν95) θα σε καλύψει το Nokia, που κερδίζει στην ευχρηστία ως τηλέφωνο. Από την άλλη το Kaiser τα κάνει όλα καλά, είναι κατασκευασμένο σα θωρηκτό (το Nokia είναι πλαστικούρα) και έχει το καλύτερο GPS για την Ελλάδα (αν το συνδυάσεις με το Destinator). Χάνει στο βάρος και στην ευκολία χρήσης ως τηλέφωνο.
καλημέρα,
και μεταξύ touch cruise και tytnII ποιο???
γιατί άρχισε να με "τρώει" και η χρήση internet μέσω κινητού είτε wifi είτε με κάποια συνδροή
έχεται να μου προτείνετε κάτι για αυτό???

Reaction score
3
Απάντηση: Νοκια Ν95 8GB ή κάτι απο HTC???

Αυτό με το wifi ψάξε το καλά διότι εγώ με qtek 2020i και htc touch είχα πρόβλημα σύνδεσεις και για αυτό την έκανα όσο και να με συμβούλεψαν πως να συνδεθώ μόνο με το καλώδιο μέσω pc έκανα σύνδεση.
Για gps μην κολλάς με τα ενσωματωμένα διότι πηδάνε την μπαταρία με εξωτερικό κάνεις πολύ καλύτερα την δουλειά σου,και εγώ μόνο και μόνο λόγο dastinator ψηφίζω WM αλλιώς S60 αλλά το route66 και ειδικά το tom tom για το Ελληνιστάν είναι πολύ πίσο δεν ξέρω το δωρεάν της Νόκια τι πιάνει και θα το αναβαθμίσει η Νόκια το Μάρτιο.

Reaction score
7
Ως κάτοχος του N95 θα διαφωνήσω με το χαρακτηρισμό του GPS του ως "αστείο", τουλάχιστον για τη χρήση που του κάνω εγώ. Αναφέρομαι βέβαια στη εγκατάσταση και χρήση του Route66 και όχι της προεγκατεσημένης εφαρμογής της Νokia.
Μένοντας στην Αθήνα με έχει εξυπηρετήσει άψογα αρκετές φορές, όχι μόνο βρίσκοντας και δείχνοντας τους ζητούμενους δρόμους, αλλά και καθοδηγώντας μέ με επιτυχία στον προορισμό μου.
Το μόνο που με έχει ενοχλήσει είναι ότι καθυστερεί να βρει σήμα όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά, αν και νομίζω ότι με το τελευταίο firmware, αυτό το πρόβλημα έχει βελτιωθεί αρκετά.

Reaction score
2
Ως κάτοχος του N95 θα διαφωνήσω με το χαρακτηρισμό του GPS του ως "αστείο", τουλάχιστον για τη χρήση που του κάνω εγώ. Αναφέρομαι βέβαια στη εγκατάσταση και χρήση του Route66 και όχι της προεγκατεσημένης εφαρμογής της Νokia.
Μένοντας στην Αθήνα με έχει εξυπηρετήσει άψογα αρκετές φορές, όχι μόνο βρίσκοντας και δείχνοντας τους ζητούμενους δρόμους, αλλά και καθοδηγώντας μέ με επιτυχία στον προορισμό μου.
Το μόνο που με έχει ενοχλήσει είναι ότι καθυστερεί να βρει σήμα όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά, αν και νομίζω ότι με το τελευταίο firmware, αυτό το πρόβλημα έχει βελτιωθεί αρκετά.
Μιλάω για το Nokia Maps (ή Smart2Go), το οποίο είναι απαράδεκτο και ζητάει και πληρωμή για να έχεις φωνητικές οδηγίες!
Το Route66 το έχω στο Nokia 6110 Navigator (προεγκατεστημένο) και είναι αρκετά καλό (όχι όμως destinator) για την Αθήνα και ανύπαρκτο εκτός Αττικής. Αλήθεια, ποιά έκδοση του Route66 έχεις στο Ν95; Είναι εύκολη η εγκατάσταση; Βρίσκει χωρίς patches το εσωτερικό GPS του Ν95; Έχω το Ν95 8GB και θα ήθελα να του περάσω το Route66.

Στο προκείμενο, ανάμεσα στα Cruise & Kaiser, προτείνω το Kaiser, εκτός αν χρειάζεσαι κάτι πιο τανκ ως κατασκευή (που να αντέχει σε χτυπήματα κλπ).
Απλά θεωρώ χρήσιμη την ύπαρξη πληκτρολογίου, ενώ κατά τη γνώμη μου το Cruise είναι μία άσχημη συσκευή (αν αυτό σε απασχολεί και φυσικά αν έχεις και εσύ την ίδια γνώμη). Κατά τα λοιπά, δεν έχουν διαφορές ως προς τα χαρακτηριστικά.

Reaction score
7
Το Route66 το έχω στο Nokia 6110 Navigator (προεγκατεστημένο) και είναι αρκετά καλό (όχι όμως destinator) για την Αθήνα και ανύπαρκτο εκτός Αττικής. Αλήθεια, ποιά έκδοση του Route66 έχεις στο Ν95; Είναι εύκολη η εγκατάσταση; Βρίσκει χωρίς patches το εσωτερικό GPS του Ν95; Έχω το Ν95 8GB και θα ήθελα να του περάσω το Route66.
Εδώ θα βρεις τα πάντα σχετικά. H εγκατάσταση δε θα σε δυσκολέψει και απ'ότι θυμάμαι δεν χρειάστηκε κανένα patch. Η έκδοση που έχω βάλει είναι η 7.3.468.

Reaction score
4
Aυτο το Route66 για να λειτουργησει δεν συνδεεται μεσω χρεωσης Gprs ??? Η δεν καταλαβα εγω καλα ...
Ρε παιδια δεν συμφερει !!! Μολις ακουσα την χρεωση για το Νοκια ειπα αντε γεια !!!
Ποιος ανωμαλος θα χρησιμοποιησει τον χαρτη του Ν95 ως πλοηγο ??? Αν ηταν χωρις χρεωση καλα θα ηταν...

Εχω και γω το Ν95 8G ...

Reaction score
7
Aυτο το Route66 για να λειτουργησει δεν συνδεεται μεσω χρεωσης Gprs ??? Η δεν καταλαβα εγω καλα ...
Ρε παιδια δεν συμφερει !!! Μολις ακουσα την χρεωση για το Νοκια ειπα αντε γεια !!!
Ποιος ανωμαλος θα χρησιμοποιησει τον χαρτη του Ν95 ως πλοηγο ??? Αν ηταν χωρις χρεωση καλα θα ηταν...

Εχω και γω το Ν95 8G ...
Μάλλον...
Δεν υπάρχει καμμία απολύτως ;-) χρέωση για το Route66.

Χρέωση υπάρχει για να ξεκλειδώσεις τις φωνητικές οδηγίες στους "Χάρτες" (την προεγκατεστημένη εφαρμογή της Nokia), και αυτή είναι εφ'άπαξ και όχι ανάλογα με τη χρήση.

Reaction score
4
Μάλλον...
Δεν υπάρχει καμμία απολύτως ;-) χρέωση για το Route66.

Χρέωση υπάρχει για να ξεκλειδώσεις τις φωνητικές οδηγίες στους "Χάρτες" (την προεγκατεστημένη εφαρμογή της Nokia), και αυτή είναι εφ'άπαξ και όχι ανάλογα με τη χρήση.
Απο το myphone δεν μπορω να το κατεβασω.
Υπαρχει αλλο link? Θα ηθελα να το βαλω στο 8G σημερα το αγορασα :bravo:

ps

τι εννοεις με το μαλλον ? :cool_11:

Reaction score
47
Τελικά κατέληξα σε N95, :dancing:
και το περιμένω για να σας πω εντυπώσεις, για την ώρα όμως επειδή δεν πρέπει να χαλαρώνω, μπαίνω σε sites και ψάχνω προγραμματάκια must που θα πρέπει να βάλω , και η αλήθεια είναι έχω βρει αρκετά
Και αυτό που περιμένω περισσότερο από όλα είναι το Nokmote ότι καλύτερο έχει βγει για ν95 , καταπληκτικός αυτός ο samir
Αυτά τα ολίγα περισσότερα μόλις γίνει το test:bravo::bravo:

Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας

Reaction score
47
όσο για τα gps του ν95 λένε ότι το καλύτερο είναι της GARMIN το Mobile XT
και με φωνητικές οδηγίες, και από όλα όσοι έχεται πρόσβαση στο greek-tracker.com μπορείται να το βρείτε και να διαβάσετε εντυπώσεις

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead