Νοva Go. Κουτοπονηριές της Νova

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Αποψε, μετα απο ενα 6μηνο αδρανειας, προσπαθησα να επαν'ενεργοποιησω το Nova Go, (μονο για τα καναλια Nova Sports), και τι διαπιστωσα; οτι δεν ισχυει πλεον η παραλληλη θεαση οταν ο χρηστης χρησιμοποιει αλλο παροχο internet, και οχι Forthnet! Για να υπαρχει παραλληλη θεαση θα πρεπει ο ο χρηστης να κανει υποχρεωτικα συνδεση internet Forthnet!
Αυτο γινε εντελως απροειδοποιητα και κατα παραβαση των ορων που εγω υπεγραψα κανοντας συνδεση Nova.
Ο κυριος λογος που εβαλα Νονa ηταν ακριβως αυτο: να κανω χρηση του Nova go. Πουθενα στη συμβαση δεν αναφεροταν ο παραπανω περιορισμος.
Τι να πω..τι να πω..ανεξελεγκτοι τελειως, δεν φοβουνται τιποτα και κανεναν, καν
[DOUBLEPOST=1503864371][/DOUBLEPOST]...κανουν οτι γουσταρουν..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Κάποιο λάθος έχεις κάνει Νίκο.
Προχθές είδα τον Ολυμπιακό , εδώ στη Μάνη, με σύνδεση WIND.

Reaction score
1.057
Δεν μπορεις πια να δεις ταυτοχρονα αποκωδικοποιητη και novago τον ιδιο αγωνα αν αυτο εννοεις.
Πρεπει να επιλεξεις αν ειναι να το δεις στο Novago δεν εχει σημασια σε ποιο παροχο εισαι.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Κοιτάξτε παιδιά τι συμβαίνει: Αυτός ο περιορισμός κατ' αρχήν ενεργοποιήθηκε, τέλος Φεβρουαρίου, ή αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους. Εγώ σταμάτησα να χρησιμοποιώ την υπηρεσία αυτή από αρχές Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να μην το γνωρίζω.
Σήμερα ισχύει το εξής: δεν δύναμαι να δω παράλληλα μόνο όταν έχει Live μετάδοση αγώνα ποδοσφαίρου Super Liague, και για όσο διάστημα αυτός διαρκεί, μόνο αυτό, μετά επανέρχεται κανονικά. Δηλαδή δε σου επιτρέπει να δεις το ματς, αλλά όλα τα άλλα κανάλια μπορεί να τα δει κανείς κανονικά. δεν σε αποκλείει.
Το σκεπτικό τους είναι ότι δίνουμε την υπηρεσία για να βλέπεις μόνο εσύ που πληρώνεις και όχι ένας δεύτερος, εντάξει το καταλαβαίνω. χάνουν συνδέσεις έτσι.

Έρχομαι εγώ τώρα ο πτωχός καταναλωτής και ρωτώ: όταν εγώ υπέγραψα τη σύμβαση, τον Απρίλιο του 2016, τότε δεν υπήρχε τέτοιος όρος, για NOVA Go ίσχυε η παράλληλη θέαση, και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα να γίνω συνδρομητής, γιατί τώρα έρχεσαι κυρία Nova μονομερώς και μου το τροποποιείς; Γιατί αλλάζεις τα δεδομένα με βάση τα οποία εγώ έλαβα υπ'όψιν μου και επέλεξα να γίνω συνδρομητής; Με την ίδια λογική, μπορώ και εγώ αλλάξω κάτι από αυτά που έχω υπογράψει; δηλαδή για παράδειγμα να πληρώνω 10 euro λιγότερα; Όχι βέβαια, θα μου κόψουν τη συνδρομή. Μπορώ να κόψω τη συνδρομή; όχι βέβαια, εάν το κάνω θα πρέπει να πληρώσω ένα σεβαστό ποσό σαν πέναλτυ, (sic!).

Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους χθες το βράδι μου είπαν ότι μπορεί να ισχύσει η παράλληλη θέαση, αρκεί εκεί που ενεργοποιείται το Nova Go, ο πάροχος internet να είναι NOVA, (τώρα είναι WIND). Σήμερα, μιλώντας πάλι μαζί τους, με άλλο υπάλληλο, και θέλοντας να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του πρώτου πριν αλλάξω τη σύνδεση internet σε Nova, μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό διότι θα βλέπει άλλη ip, με αποτέλεσμα να μη δουλεύει!

Τους έστειλα mail με όλη την επιχειρηματολογία μου και περιμένω την απάντησή τους, λύση
δεν περιμένω.

Το αποτέλεσμα είναι ότι εγώ πλέον είμαι δέσμιος του συμβολαίου που υπέγραψα χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης, εάν αντιδράσω θα πληρώσω το ανάλογο τίμημα.

o tempora o mores

Πρεπει να επιλεξεις αν ειναι να το δεις στο Novago δεν εχει σημασια σε ποιο παροχο εισαι.
Ναι, έτσι είναι..

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.180
Νίκο, σε παραπέμπει στο Nova my account και επιλέγεις την συσκευή που θέλεις να δεις το ματσάκι.Απλά όποιος είναι στο σπίτι δεν θα βλέπει.
Αυτος που ειναι σπιτι, δε βλεπει το ματς ή δε βλεπει τιποτα?

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Νίκο, σε παραπέμπει στο Nova my account και επιλέγεις την συσκευή που θέλεις να δεις το ματσάκι.Απλά όποιος είναι στο σπίτι δεν θα βλέπει.
..το ξερω ρε Νικο, ολη η ιστορια ειναι για την παραλληλη θεαση χωρις να παρεμβω στον λογαριασμο μου και να κανω την αλλαγη. Εαν το κανω, τοτε μπορω να δω σ' οποιοδηποτε δικτυο και αν ειμαι.
Τωρα εαν θα δουλεψει πηγαινοντας το tablet σ' ενα δικτυο forthnet, xωρις να κανει την αλλαγη απο το λογαριασμο του, αυτο μονο με δοκιμη μπορει να διαπιστωθει. Εαν ημουν σιγουρος οτι θα δουλεψει τοτε θα αλλαξω τη συνδεση..

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Αυτος που ειναι σπιτι, δε βλεπει το ματς ή δε βλεπει τιποτα?
...δε βλεπει το ματς που δειχνει εκεινη τη στιγμη live, αυτο που βλεπει ειναι ενας κωδικος εκατον κατι-4, οταν τελειωσει τοτε επανερχεται κανονικα. Σε ολα τα υπολοιπα καναλια δουλευει κανονικα.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Κάντο ρε γκρινιάρη!:p

Πάντως το έχει ''αυτώσει'' η nova με το go.
Στην αρχή ήταν για 3 συσκευές , μετά έγιναν 2 και τώρα μια και αυτή με τις δυσκολίες που αναφέρεις παραπάνω.:whatever:
..πως να το κανω ρε; εχθες το βραδι μου ειπαν θα δουλεψει, το πρωι μου ειπαν οτι δε θα δουλεψει, πριν απο λιγο μου ειπαν θα δουλεψει.....κατα 99 0/0! Τους ζητησα να μου στειλουν ενα mail, οπου θα με βεβαιωνουν επισημα οτι θα δουλεψει και μου ειπαν να το ζητησω επισημα.
Πως να το κανω δηλαδη; σε δουλεια να βρισκομαστε;

Reaction score
1.057
..πως να το κανω ρε; εχθες το βραδι μου ειπαν θα δουλεψει, το πρωι μου ειπαν οτι δε θα δουλεψει, πριν απο λιγο μου ειπαν θα δουλεψει.....κατα 99 0/0! Τους ζητησα να μου στειλουν ενα mail, οπου θα με βεβαιωνουν επισημα οτι θα δουλεψει και μου ειπαν να το ζητησω επισημα.
Αν ομως τους παρουν πολλοι και τους απειλησουν οτι θα σταματησουν τη συνδρομη μπορει να το ξανασκεφτουν Αλλα πονταρουν στο οτι φαγωνομαστε μεταξυ μας......

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Αν ομως τους παρουν πολλοι και τους απειλησουν οτι θα σταματησουν τη συνδρομη μπορει να το ξανασκεφτουν Αλλα πονταρουν στο οτι φαγωνομαστε μεταξυ μας......
..μπα..πονταρουν στο οτι εχεις 24μηνο συμβολαιο, και οτι θα πληρωσεις ποινη εαν το σταματησεις. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι πραττουν κατα βουληση. Εαν τελικα ισχυει η παραλληλη θεαση με συνδεση forthnet, πραγματι βρηκαν ενα εξαιρετικο τροπο να σε πιεσουν ωστε να αυξησουν τους συνδρομητες τους. Αυτος νομιζω ειναι τελικα ο λογος που το εκαναν. Και σε "δενουν" κανονικα παλι με 24μηνη συνδεση, την οποια εαν τη διακοψεις πριν τη ληξη του 24μηνου, πληρωνεις ανω των 300 €.

Reaction score
1.040
Το κοβεις και δεν πληρωνεις μια. Μενει απλα σαν "χρεος". Αν ποτε αποφασισεις να επιστρεψεις σ αυτους τοτε θα "ξεχρεωσεις". Αν και οταν θελησεις να επιστρεψεις θα σε εχουν ηδη παρει καμια 100στη τηλεφωνα, θα το θεσεις σαν ορο και ουτε τοτε θα το πληρωσεις. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε πρεπει να ειναι η νουμερο 1 χειροτερη εταιρια ολων των κατηγοριων σε ολο τον κοσμο. Υποδειγμα λειτουργιας "δωσμου τα λεφτα σου και δε σου δινω τιποτα".

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
.παιζει αυτο ρε συ Γιωργο; Δε θα σπασει το τηλ μου απο τις εισπρακτικες; Σιγουρα ναι.
Ετσι πρεπει παντως, εκ χαρακτηρως ομως φιλε δε μπορω να το κανω.
Νομιζω οτι και η Cosmote tv στο αντιστοιχο με το Go της Νονa που εχει, το ιδιο κανει.

Reaction score
1.040
Παιζει και παραπαιζει. Ετσι το εκανε ο πατερας μου. Βεβαια εμεις ειχαμε προβλημα καμποσες φορες, και στις δυο τελευταιες επικοινωνιες για τηξ επιλυση του, τους το ειχε ξεκαθαρισει κιολας. Αν δεν φτιαχτει το προβλημα φευγω, πληρωνω κανονικα τη συνδρομη αλλα απο προστιμο ουτε δεκαρα. Εκεινοι δεν μπορουν να σε ξυπηρετησουν, δεν φταις εσυ. Εκτος αυτου ειναι παρα πολυς ο κοσμος που εχει φυγει χωρις να πληρωσει πεναλτυ. Και οχι, κανεις δε θα αναθεσει σε εισπρακτικη εταιρια να του μαζεψει 200-300 ευρω. Πιο πολλα θα πληρωσει στην εισπρακτικη! Εδω μιλας καθε μερα με υπαλληλους της ιδιας της εταιριας και αλλο σου απανταει ο ενας και αλλο ο αλλος... Τι ψαχνεις να βρεις απο κει και περα; Ειναι μαυρο χαλι τα παντα σε οτι εχει να κανει με nova.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.693
στείλε τους ένα ωραιότατο εξώδικο...εκεί να δεις επισημότητα :D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.454
.παιζει αυτο ρε συ Γιωργο; Δε θα σπασει το τηλ μου απο τις εισπρακτικες; Σιγουρα ναι.
Ετσι πρεπει παντως, εκ χαρακτηρως ομως φιλε δε μπορω να το κανω.
Νομιζω οτι και η Cosmote tv στο αντιστοιχο με το Go της Νονa που εχει, το ιδιο κανει.
στείλε τους ένα ωραιότατο εξώδικο...εκεί να δεις επισημότητα :D
Στα εξώδικα η Forthnet/Nova δεν παίζεται. Στα στέλνει κι ας μην χρωστάς.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
rose σιγουρα δεν προκειται να μπω σε τετοιες διαδικασιες, οπως ειπα, εκ χαρακτηρος μου ειναι αδυνατο να το κανω.
Προς γνωση, οταν ληξη η συμβαση...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.421
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim