Νόμιμο μεν, ηθικό όμως;

Reaction score
91
Πρόσφατα είδα αγγελία πώλησης συσκευής που όμως περιήλθε στην κατοχή του πωλητή από δωρεά άλλου μέλους στο παρελθόν.

Είναι μεν νόμιμο να το πουλήσει, είναι όμως και ηθικό?

Προσωπικά με πείραξε λίγο...

Reaction score
91
Διστάζω να δώσω λεπτομέρειες. Πάντως το 2017 χαρίστηκε π.χ. συσκευή στον χρήστη Α και φαίνεται ότι από τον Α πωλήθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Reaction score
4.480
εάν πλήρωσε για επισκευή αποκατάσταση , γιατί όχι? Από την άλλη ναι το θεωρώ ανήθικο!

Reaction score
3.527
Εχω χαρισει και εγώ αρκετά πραγματα και χτες ακόμα χάρισα παλι. Τώρα αν κάποιος τα πουλήσει ναι θεωρώ οτι είναι ανήθικο. Εγώ θα τα χαριζα επίσης. Ωστόσο εφόσον έχει παει σε αλλά χέρια είναι καθαρά προσωπική απόφαση του νέου ιδιοκτήτη.

Reaction score
91
εάν πλήρωσε για επισκευή αποκατάσταση , γιατί όχι? Από την άλλη ναι το θεωρώ ανήθικο!
Αυτό δεν διευκρινίζεται οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Έτσι έχεις δίκιο.

Reaction score
2.215
Όπως το αναφέρεις είναι και έξι χρόνια, δεν χαρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, να πεις ότι είναι τρελή γαϊδουριά.

Αλλά ναι, θα ήταν λογικό να χαριστεί εκ νέου - εκτός και αν έχει ρίξει χρήματα ή κόπο στο μηχάνημα.

Reaction score
6.596
Προσφάτως μου χαριστικε ένα αυτοκίνητο ,δεν έχω ρίξει δραχμή ,έχω ανάγκη τα λεφτά γι'αυτό πρέπει να το πουλήσω... ή να μην ;:thumbsdown:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo