Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Μια χαρα ηταν.Και μια χαρα εκατσε και με τα ηχεια. Εξαλλου πριν παρω τον δικο μου εζησα αρκετα με εναν ιδιο φιλου.γιατι το δεινεις τοσο γρηγορα το μηχανημα φιλε μου?
δεν σου εκατσε η τιποτα αλλο? απο περιεργεια.:107:
Η τιμή που το δίνεις είναι καλή. Επειδή μόλις έχω φτιάξει και εγώ πολυκάναλο (HK 255) με μπροστινά ηχεία B & W DM 620 που όμως δεν με ικανοποιεί κυρίως από ένταση, δεν ξέρω πόσο "εύκολο" είναι να "παντρέψω" τους 2 ενισχυτές και να έχω 5.1 ήχο από τον HK 255 και stereo από τον NAD :133:Τωρα το συστημα εγινε πολυκαναλο , και δεν χωρανε να ζησουν ολοι μαζι.:137:
Η τιμή που το δίνεις είναι καλή. Επειδή μόλις έχω φτιάξει και εγώ πολυκάναλο (HK 255) με μπροστινά ηχεία B & W DM 620 που όμως δεν με ικανοποιεί κυρίως από ένταση, δεν ξέρω πόσο "εύκολο" είναι να "παντρέψω" τους 2 ενισχυτές και να έχω 5.1 ήχο από τον HK 255 και stereo από τον NAD :133:
Ως γνωστόν ο ΗΚ 255 έχει pre-out και έχω διαβάσει και το αναλυτικότατο review που υπάρχει στο site αλλά έχω απορίες :120:
Αφου ο hk εχει pre-out ειναι ευκολο να γινει η συνδεση μεταξυ τους.Το ειχα κανει με marantz sr-6200 και Rotel ra 1070.Η τιμή που το δίνεις είναι καλή. Επειδή μόλις έχω φτιάξει και εγώ πολυκάναλο (HK 255) με μπροστινά ηχεία B & W DM 620 που όμως δεν με ικανοποιεί κυρίως από ένταση, δεν ξέρω πόσο "εύκολο" είναι να "παντρέψω" τους 2 ενισχυτές και να έχω 5.1 ήχο από τον HK 255 και stereo από τον NAD :133:
Ως γνωστόν ο ΗΚ 255 έχει pre-out και έχω διαβάσει και το αναλυτικότατο review που υπάρχει στο site αλλά έχω απορίες :120: