"ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ "

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
8.136
Reaction score
26.695
Ξέρετε κάτι γι αυτό?
[...]
Αυτό το Νέο TV Box Plus I Android με Ελληνικό Μενού έχει πολύ καλό επεξεργαστή και ενσωματώνει το Τελευταίο Επίσημο Android 8.1 OREO + KODI 18 δυνατότητα Αυτόματης Αναβάθμισης όταν βγει καινούρια έκδοση KODI, μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε αυτό που λέμε "Έξυπνη Τηλεόραση" ή αλλιώς smart TV (δηλαδή Οθόνη Υπολογιστή) στο δευτερόλεπτο και ... όχι μόνο!
Το Android αυτό Clever TV Box είναι μια εξαιρετικά μικρή - φορητή συσκευή (έχει το διπλάσιο μέγεθος από ένα πακέτο τσιγάρων) με εκπληκτικές δυνατότητες.
Το μικρό του μέγεθος σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη αφού πλέον θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές τηλεοράσεις στο ίδιο ή και σε διαφορετικά σπίτια (πχ χωριό, εξοχικό, σπίτι φίλου κλπ), χωρίς να χάνονται οι ρυθμίσεις!
Εργοστασιακά προεγκατεστημένες εφαρμογές!

Έχει ΔΩΡΕΑΝ εργοστασιακά εγκατεστημένες τις καλύτερες εφαρμογές τελευταίας γενιάς (ακόμα καλύτερες από το KODI),για να απολαύστε μοναδικά προγράμματα με Αθλητικά, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά κ.λ.π. ! Βέβαια υπάρχει και το KODI προεγκατεστημένο με ΟΛΑ τα Αθλητικά, Ταινίες κλπ. [...]
 

Sugah

Ζαχαρούλης
Μηνύματα
1.974
Reaction score
3.326
Μόνο την ποδάγρα δε γιατρεύει.
Προφανώς και είναι παράνομα Kodi addon περασμένα στο μηχανάκι για να τα βλέπει κάποιος όλα τα προσφερόμενα θέματα.

Οι εφαρμογές είναι περασμένες στο εργοστάσιο της Ομόνοιας που τα παράγει και μετά από κανα μήνα άμα παίξει το addon τυχερός θα εισαι
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.297
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top