Ξένη η Ελληνική μουσική;

Τι προτιμάτε??

• Total voters
    26
Reaction score
118
Σας αρέσει περισσότερο η ξένη η η Ελληνική μουσική;

Εμένα μου άρεσε έως τα 20 μου η ξένη μουσική. Μετά στράφηκα στην Ελληνική.

Τώρα η αναλογία είναι 60-40 υπέρ των Ελληνικών.

Reaction score
118
Το σκέφτηκα και εγώ γιατρέ αλλα είμαι τεμπέλης.
Ευχαρίστως λοιπόν και... ευχαριστώ και συγγνώμη για την τεμπελιά μου - προχειροβιασύνη μου. :)

Υ.Γ. Σε βλέπω τώρα στο dvd που γράφω και είσαι δίπλα στον Κ. Κανελόπουλο που μας μίλαγε στην έκθεση. 8)

Reaction score
5
Τα δικά μου ακούσματα δεν ήταν ποτέ ομογενή και ομοιόμορφα.
Ακούω σε αναλογία 80-20 περισσότερο ξένη μουσική και από ελληνικά λίγα.
Ελληνικά κυρίως παλιά ροκ, ποπ δεκαετίας '60-70', σύγχρονα χιπ-χοπ και ελέκτρο ποπ.
Περίπου και στα ξένα τα ίδια συν τα trance που τα ακούω κάτω από ειδικές συνθήκες.
Μου αρέσει και η κλασσική μουσική όμως μου λείπουν οι γνώσεις, δεν έχω καλή δισκοθήκη
και το κυριότερο λείπει ένα καλό hi-fi.

Reaction score
23
Στα έντονα χρόνια της εφηβείας μου άκουγα σχεδον αποκλειστικά ξένη μουσική.
Οταν καταφερα να βρίσκω ευκολα τα ακουσματα που μου "έλεγαν" κατι άρχισα να στρέφομαι και στην Ελληνική.
Τώρα απλά δεν κοιτάω χώρα προέλευσης..... :D

Reaction score
7
Συμφωνώ για την καλή μουσική...Είναι ανάλογα με τα φεγγάρια μου...Υπάρχουν φάσεις που ακούω έντεχνο όλη μέρα,μέρες που ανοίγω Τρύπες με Ξύλινα Σπαθιά και μετά την κοπανάω από Υπόγεια Ρεύματα πριν με πιάσει Ενδελέχεια και αρχίζω να μυρίζω Διάφανα Κρίνα...
Αλλά τις περισσότερες φορές και δη τα Μαύρα Σάββατα,την βγάζω με Μεταλλικούς ήχους,που παίζουν Σιδηρές Παρθένες με Βαθύ Μοβ χιτώνες,ενώ από τις Πόρτες πετάνε Αετοί,Φώκιες,Παναγίες,Βασίλισσες (σπανιότερα) με τις οποίες κάνουμε Πάρτυ με Τσάι...

Καταλάβατε ή να βάλω τους Ραδιοφωνοκέφαλους να σας κάνουν Μαζική Επίθεση μέσα από την Όαση με την Θολούρα???

Reaction score
0
...απο το wow ειναι φιλε?
Κατσε , πιες λιγο νερο!!
:lol: :lol: :lol:

Α π α ι χ τ η η περιγραφη σου βρε. :D

Reaction score
1
Μάριος Λαζάρου said:
Συμφωνώ για την καλή μουσική...Είναι ανάλογα με τα φεγγάρια μου...Υπάρχουν φάσεις που ακούω έντεχνο όλη μέρα,μέρες που ανοίγω Τρύπες με Ξύλινα Σπαθιά και μετά την κοπανάω από Υπόγεια Ρεύματα πριν με πιάσει Ενδελέχεια και αρχίζω να μυρίζω Διάφανα Κρίνα...
Ελληνική μουσική
Μάριε εάν βάλεις και ότι όλα όσα κάνεις τα βλέπει από ψηλά ο Νικόλας ο Άσιμος με καλύπτεις πλήρως... (αυτά στα μαθητικά και στα φοιτητικά χρόνια)
Ξένη μουσική
Στην ξένη μουσική τα ακούσματα προέρχονται κυρίως από Βρετανία και στα είδη: Alternative Rock, British 80's & 90's, Electronica, Synth pop, New wave,Dark, Dark Ambient, Industrial, Gothic αλλά και instrumental.
Εάν έκανα απόπειρα να το περιορίσω σε συγκροτήματα θα έλεγα Depeche Mode, Morrissey, New Order, Camouflage, Simple Minds αλλά και Cure, Muse, Placebo, Radiohead. Επίσης Clan of Xymox, Covenant, Dead Can Dance,Bjork, τα ατμοσφαιρικά από Moby και αρκετά άλλα. Last but not least J.M Jarre, Vangelis

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Νασται καλα βρε παιδια .Με κανατε και θυμηθηκα τους STEREOLAB.
Τι να γινονται αυτες οι ψυχες?
Καπου ειχα ακουσει οτι πεθανε η τραγουδιστρια τους.
Ειχα ριξει τρλλους χορους με το French Disko απο το LP τους Refried Ectoplasm.
Χωρις να λεω οχι σε καποια ελληνικα προτιμω τα αλλοδαπα ακουσματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas