Ξένοι Τόποι

Reaction score
666

TΡΑΓΟΥΔΙΑ/TRACKS:
1. Δώρο ακριβό
2. Πεταλούδα
3. Ξένοι τόποι
4. Σκύβει στη γη
5. Χρύσα
6. Ροβινσώνας
7. Λένε να φύγω
8. Μονοπάτι
9. Της ζάλης
10. Όλο ταξιδεύω

Είμαστε ξαδέλφια και φίλοι. Ο ένας, ο Πάνος, είναι ηχολήπτης και όταν δεν ασχολείται με τις κονσόλες φτιάχνει μελωδίες. Ο Γιάννης, το έτερον ήμισυ, γράφει στιχάκια στα διαλείμματα από τα μαθήματα γαλλικών.

Τα τραγούδια μας δεν είναι οικογενειακή υπόθεση. Είμαστε υποστηρικτές της ιδέας ότι για τη δημιουργία ενός συνόλου τραγουδιών είναι απαραίτητη η προσωπική σχέση και συνεργασία.

Με κάποιους από εσάς η γνωριμία μας ίσως να έγινε από «αέρος» με το τραγούδι μας Όλο ταξιδεύω που έφτασε σε λίγα ραδιόφωνα το περασμένο καλοκαίρι. Με την ολοκλήρωση της παραγωγής οι Ξένοι Τόποι είναι έτοιμοι να γίνουν πιο οικείοι.

Τα τραγούδια της κυκλοφορίας αυτής ενορχηστρώθηκαν και ηχογραφήθηκαν από τον Κώστα Παρίση στο studio Praxis με τη συνεργασία νέων μουσικών. Η μίξη τους έγινε στο studio Odeon από τον Ηλία Λάκκα.

Μας τίμησαν συμμετέχοντας ο Νίκος Κουρουπάκης, η Μαρία Παπανικολάου και η Φωτεινή Λαμπρίδη.

Πρόκειται για μια αυτοχρηματοδοτούμενη (μετά δανείων και κόπων) παραγωγή.

Κυκλοφορεί από τη δική μας ανεξάρτητη ετικέτα γιατί θελήσαμε να έχουμε ελευθερία έκφρασης και να παρουσιάσουμε τα τραγούδια μας όπως ακριβώς τα φανταστήκαμε.

Καλή ακρόαση.

Αθήνα, Μάιος 2004

Πάνος Ράπτης – Γιάννης Ζαρκαδούλας

Reaction score
40
Απάντηση: Ξένοι Τόποι

[YOUTUBE]AH5V_5QJMl0[/YOUTUBE]

Μου αρέσει πολύ.... συγχαρητήρια!!!:107: Δεν το είχα ακούσει αυτό το δίσκο νομίζω όμως ότι θα κάνω κάποια αναφορά στο μέλλον μόλις ακούσω καλύτερα όλη σας την δουλειά....

Αυτό ειδικά το τραγούδι μου αρέσει υπερβολικά!!! Μπράβο παιδιά καλή συνέχεια!!!!
[YOUTUBE]5nWC-ieNoyk&feature=related[/YOUTUBE]

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης