Ξέρει κανένας κανένα Μηχανουργείο κοντά στο Χολαργό;

Reaction score
2.558
Θέλω να βάλω στον τοίχο (μπετόν ή πέτρα) τα εικονιζόμενα στηρίγματα ηχείων εξωτερικού χώρου JBL. Τα στηρίγματα έχουν σπείρωμα σε ίντσες και μπορώ να βρώ στην αγορά μεταλλικά ούπα με σπείρωμα μόνο μετρικό (τα εικονιζόμενα ούπα είναι Μ12.

Η μόνη λύση που σκέφτηκα είναι να ανοίξω καινούριο ΜΕΤΡΙΚΟ σπείρωμα στα στηρίγματα (Μ10 ή ότι βγαίνει).

Αν κάποιος ξέρει κανένα μηχανουργείο στην περιοχή κοντά στο Χολαργό (για να μη τρέχω στον Πειραιά) ας ρίξει ένα μύνημα ή καλύτερα ας ποστάρει εδώ.

P1050943.JPG

Reaction score
2.362
Δεν χρειαζεσαι μηχανουργειο για αυτο αλλα ενα εργαλειο που το λενε φιλιερα και κοβει σπειρωματα! Ευχαριστως να στο εκανα εγω αλλα εχω αδεια αρκετες ημερες και τα εργαλεια τα εχω στην δουλεια μου!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.763
Για να γίνει σωστό το σπείρωμα θα πρέπει να τα "κατεβάσεις" λίγο στον τόρνο και να γίνουν Μ10.
Εύκολο, δεν είναι τίποτα για ένα μηχανουργείο.

Reaction score
2.362
Δεν χρειαζεσαι μηχανουργειο για αυτο αλλα ενα εργαλειο που το λενε φιλιερα και κοβει σπειρωματα! Ευχαριστως να στο εκανα εγω αλλα εχω αδεια αρκετες ημερες και τα εργαλεια τα εχω στην δουλεια μου!
Δεν θελει Μ10 αλλα οτι ταιριαζει. Το προβλημα του ειναι οτι βρισκει μονο μετρικο σπειρωμα, θελει να το μετατρεψει.

Reaction score
2.558
Για να γίνει σωστό το σπείρωμα θα πρέπει να τα "κατεβάσεις" λίγο στον τόρνο και να γίνουν Μ10.
Εύκολο, δεν είναι τίποτα για ένα μηχανουργείο.
Το ξέρω αλλά η Θεσσαλονίκη μου πέφτει λίγο μακριά!
Γι αυτό κυττάω κάπου κοντά μου.
Έψαξα για ούπα με σπείρωμα σε ιντσες αλλά δεν υπάρχουν τόσο χοντρά.

@felixx: Ο Μιχάλης έχει δίκιο. Δεν μπορείς να κόψεις καινούριο σπείρωμα πάνω στο παλιό. Και το καινούριο 99% θα γίνει Μ10.

Reaction score
2.362
κοιτα να δεις, στην δουλεια μου ειμαι 20 χρονια. Ατες τις μετατροπες τις κανουμε λιμαροντας το παλιο σπειρωμα η το τρωμε στον τροχο και κατοπιν κοβουμε σπειρωμα με την φιλιερα. Δεν απασχολουμε τους τορνους με τετοιες δουλειες. Τωρα εσυ αν θελεις συγκεκριμενα Μ10 θα χρειαστεις τορνο.

Reaction score
1.845
Δεν ξέρω την περιοχή αλλά στο Χολαργό μηχανουργείο δύσκολα. Πάλι καλά που δεν το ζήτησες στο Κεφαλάρι. :p Κάπου προς τα Γλυκά Νερά θυμάμαι να έχω δει.

Ήβρα ένα δικτυακά.

METAL PRO - Π ΓΕΝΗΔΟΓΑΝ Σ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ

Σαλώνων 20, Γλυκά Νερά, 15354, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2106046086

melina

Cargo 200
Reaction score
45.664
Στο Μαρούσι, στη λεωφόρο Κηφισίας, κάτω από την πεζογέφυρα δεξιά στο αδιέξοδο όπως κατεβαίνεις τη λεωφόρο (δεν βγαίνει στην Κηφισίας) έχει ένα καλό μηχανουργείο.
Screen Shot 2014-06-17 at 16.09.25.png

Reaction score
1.845
Ήβρα άλλο ένα στο Γέρακα.

Machining.jpg

Τουμάσης - Ματζαβίνος Τηλέμαχος Δ.
Εργαστήριο Μηχανουργικών Κατασκευών
Άρτης 4, Γέρακας, 15344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 6981959472

Reaction score
2.558
@felixx Συγγνώμη αν σε πρόσβαλα. Ασφαλώς και δεν θέλω Μ10. Μου κάνει ότι βγεί γιατί δεν έχουν μεγάλο βάρος τα ηχεία.
Έχω φιλιέρα αλλά δεν ξέρω αν η μικρούλα μέγγενη που έχω θα κρατήσει σταθερά το στήριγμα για να το τροχίσω και να του ανοίξω σπείρωμα. Μάλλον θα δοκιμάσω...

@anemelos Είχα βρεί στο Χρυσό Οδηγό και από το Ιντερνετ αλλά ... έχουν κλείσει όλα από καιρό και βγαίνουν κάτι γιαγιάδες στο τηλέφωνο...

Reaction score
2.558
Ευχαριστώ πολύ. Αύριο το πρωϊ πάω στα μηχανουργεία που μου είπατε.

Reaction score
2.362
@felixx Συγγνώμη αν σε πρόσβαλα. Ασφαλώς και δεν θέλω Μ10. Μου κάνει ότι βγεί γιατί δεν έχουν μεγάλο βάρος τα ηχεία.
Έχω φιλιέρα αλλά δεν ξέρω αν η μικρούλα μέγγενη που έχω θα κρατήσει σταθερά το στήριγμα για να το τροχίσω και να του ανοίξω σπείρωμα. Μάλλον θα δοκιμάσω...

@anemelos Είχα βρεί στο Χρυσό Οδηγό και από το Ιντερνετ αλλά ... έχουν κλείσει όλα από καιρό και βγαίνουν κάτι γιαγιάδες στο τηλέφωνο...
Οχι φιλε μου δεν με προσβαλες. Να σε βοηθησω θελω! Προσεχε μονο τον τροχο γιατι θελει εμπειρο χερι αυτη η δουλεια και μπορει να το καταστρεψεις το στηριγμα. Σιγουρα θα γινει καλυτερα στον τορνο αλλα εγω σου δινω μια ιδεα μηπως γλιτωσεις απο την διαδικασια του ψαξιματος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.120
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead