Λοιπόν, κατέβασα απο το πατάρι τα απαραίτητα, για να αρχίσω να ξαναστήνω το home cinema.
Το παρόν θέμα θα δείχνει την πρόοδο καθώς και τις ερωτήσεις μου.
Ο εξοπλισμός αν και παλιότερος, θεωρώ οτι στέκεται τουλάχιστον με αξιοπρέπεια (η τουλάχιστον έτσι λεω στον εαυτό μου, για να μην αρχίσω τις αγορές σε δύσκολους καιρούς) :105:
Eνισχυτής AV
ioneer AX10
Προβολέας : Infocus ScreenPlay 7200 DLP
Κυρια ηχεία : B&W CDM 1-NT
Oλα τα υπόλοιπα ηχεία όπως και το sub είναι Klipsch
Πηγή : Πιθανόν το Philips 9600
H σύνδεση πηγής-προβολέα θα γίνει μέσω component κι αργότερα ίσως δοκιμάσω και HDMI->DVI
Oι ίντσες που λεω να παίξω θα είναι μεταξύ 100 και 120 ιντσες.
Μια φωτό του χώρου(o οποίος προφανώς είναι ανω κάτω) είναι παρακάτω.
Υπάρχει ελευθερία κινήσεων γενικά.
Η οθόνη σε πρώτη φάση τουλάχιστον θα είναι DYI (γυψοσανιδα ή κάτι σε βαμένο mdf) και θα μπεί απέναντι στον τοίχο.
Ερώτηση.Επειδή θα βάλω και μαυρο πλαίσιο γύρω γύρω στην οθόνη, αυτό πόσο είναι καλό να το κάνω ? 5-10 πόντους ?
Το παρόν θέμα θα δείχνει την πρόοδο καθώς και τις ερωτήσεις μου.
Ο εξοπλισμός αν και παλιότερος, θεωρώ οτι στέκεται τουλάχιστον με αξιοπρέπεια (η τουλάχιστον έτσι λεω στον εαυτό μου, για να μην αρχίσω τις αγορές σε δύσκολους καιρούς) :105:
Eνισχυτής AV
Προβολέας : Infocus ScreenPlay 7200 DLP
Κυρια ηχεία : B&W CDM 1-NT
Oλα τα υπόλοιπα ηχεία όπως και το sub είναι Klipsch
Πηγή : Πιθανόν το Philips 9600
H σύνδεση πηγής-προβολέα θα γίνει μέσω component κι αργότερα ίσως δοκιμάσω και HDMI->DVI
Oι ίντσες που λεω να παίξω θα είναι μεταξύ 100 και 120 ιντσες.
Μια φωτό του χώρου(o οποίος προφανώς είναι ανω κάτω) είναι παρακάτω.

Υπάρχει ελευθερία κινήσεων γενικά.
Η οθόνη σε πρώτη φάση τουλάχιστον θα είναι DYI (γυψοσανιδα ή κάτι σε βαμένο mdf) και θα μπεί απέναντι στον τοίχο.
Ερώτηση.Επειδή θα βάλω και μαυρο πλαίσιο γύρω γύρω στην οθόνη, αυτό πόσο είναι καλό να το κάνω ? 5-10 πόντους ?