Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 3η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2020

Μηνύματα
213
Reaction score
84


Η 3η έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2020 είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις 8 και 9 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην οδό Δωδεκανήσου 106. Η έκθεση θα είναι φέτος διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά, αφού οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου θα συμμετέχουν με μεγάλα περίπτερα με πολλές ζωντανές επιδείξεις, όλων των τελευταίων λύσεων και προϊόντων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Smart Cities, Τεχνητή Νοημοσύνη, Ψηφιακό Ξενοδοχείο είναι μόνο μερικά από αυτά που πρόκειται να δείτε σε ζωντανή επίδειξη.
Η ATHENS ELECTRONIX 2020 απευθύνεται σε όλους εσάς που η εταιρία σας εμπορεύεται υλικό συστημάτων ασφαλείας ή τηλεόρασης ή συνεργάζεστε με αντίστοιχα καταστήματα. Άλλωστε επισκέπτες της έκθεσης, δεν θα είναι μόνο οι τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, αλλά και καταστήματα δικτύων, υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Τεχνικοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας που καλύπτουν είτε με υπηρεσίες, είτε με υλικό τους συγκεκριμένους τομείς. Ταυτόχρονα φέτος για πρώτη φορά στην έκθεση, θα προσκληθούν Τεχνικές Εταιρίες, System Integrators και Τεχνικοί Ξενοδοχείων (IT Managers).
Η ATHENS ELECTRONIX 2020 θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ένας χώρος που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Διαθέτει parking χωρητικότητας 2.000 θέσεων, κλιματισμό, Wi-Fi, και τηλεοπτικό δίκτυο δορυφορικής και ψηφιακής τηλεόρασης. Βρίσκεται μέσα στον εμπορικό άξονα της Αθήνας, μεταξύ των δύο Εθνικών Οδών (Αθηνών-Λαμίας & Αθηνών Πατρών), κάτι που εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση για τους εκτός Αθηνών επισκέπτες, ενώ για τους Αθηναίους επισκέπτες απέχει 2 λεπτά από τη Στάση στο μετρό "Ανθούπολη".
Η πρόσβαση στην έκθεση είναι δωρεάν για τους επαγγελματίες και απαιτείται μόνο εγγραφή.
Οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 10.00 έως τις 20.00.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενημέρωση.
 

Μηνύματα
7.219
Reaction score
4.602
Γιατί δωρεάν μόνο για τους επαγγελματίες ;
Εμείς σαν απλοί επισκέπτες γιατί να μην μπορούμε να ενημερώθουμε ;
Αν όχι όλες τις μέρες η μέρα ας επιτρέπουν την είσοδο ...
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.165
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top