Ξερει κανεις απο 3d εκτυπωση? Που μπορω να εκτυπωσω ?

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.622
Θελω το παρακατω αντικειμενο .

Reaction score
3.994
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά προσφέρει online quote το οποιο βοηθάει για ερώτηση τιμης κτλ..

Reaction score
133
Εαν σε ρωτησουν με τι υλικο θελεις να γινει η εκτυπωση προτίμησε ABS η ASA για μηχανικη αντοχη .Επισης παρε τιμες απο αρκετους γιατι στην προκειμενη περιπτωση το σχεδιο που θελεις να εκτυπωσεις ειναι ετοιμο και θεωρητικα θα πρεπει να σε χρεωσουν μονο το κοστος του υλικου και την χρηση του εκτυπωτη τους .Ενδεικτικα ενα κιλο ASA κοστιζει περιπου 35 ευρω εσυ θα χρειαστεις λιγοτερο φυσικα .

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.622
Εχει υψηλα community standards το FB . Ειναι η δευτερη φορα που μου μπλοκαρει λογαριασμο χωρις να μπορω να ρωτησω γιατι :) Ουτως η αλλιως θα τον εσβηνα ,αλλα δεν μπορω να κανω την ερωτηση .....

0.jpg

Reaction score
9.013
Καλησπέρα αγαπητέ, υπάρχει και αυτή η εταιρεία, δουλεύει ο γιος μου εκεί, και γνωρίζει κάποια πράγματα από 3d printing.

Reaction score
9.013
Πολύ Καλημέρα,
Πάντως αν το μοντέλο που έχεις στείλει σε ένα link είναι ακριβώς αυτό που θέλεις χωρίς αλλαγές,
θα μπορούσε ο γιος μου να στο τυπώσει γιατί έχουμε 3D printer και εμείς στο σπίτι.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.622
Ναι ειναι ακριβως αυτο !! Πες στον αγαπητο γιο σου να το δει και να μου πει ποσο στοιχιζει 😍.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.263
Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι, ο Νορμαν απ το day of the jackal θα το κεντουσε ανετα…

Reaction score
9.013
Καλησπέρα σου,
Του τα έχω δείξει και τα δύο link, σε ενημερώνω θα τυπωθούν με ABS.
Θα χρειαστείς και τα knobs, που δείχνεις στο δεύτερο link.
Όταν θα τα έχει τυπώσει θα μιλήσουμε.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.817
Και με μπετουδάκι μπορούμε και μεταλλικό κι απ' όλα καλέ. :biggrin:

Τελευταία φορά που έφτιαξα κάτι ήταν στο καλλιτεχνικό εργαστήριο του δημοτικού. Χτυπούσαμε σε χαλκό ή φτιάχναμε άθλια μπωλ και τασάκια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.154
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla