Ξερετε κατι για το www.digitalo24.com?

Reaction score
264
Εδω και αρκετους μηνες αυτο το site ειναι εκτος ενεργειας η' εχει καποιον αλλο τροπο για να μπεις που δεν τον γνωριζω εγω.Ποιος μπορει να μας δωσει τα φωτα του(τηλ-διευθηνση email κτλ)?Ειναι ενα site ενος ελληνα που ειναι στην γερμανια και στελνει στην ελλαδα τα παντα απο θεμα carudio σε τιμες που εδω δεν εχει κανενας.Μεγαλη διαφορα σε ευρωπουλακια.

Reaction score
0
Εδω και αρκετους μηνες αυτο το site ειναι εκτος ενεργειας η' εχει καποιον αλλο τροπο για να μπεις που δεν τον γνωριζω εγω.Ποιος μπορει να μας δωσει τα φωτα του(τηλ-διευθηνση email κτλ)?Ειναι ενα site ενος ελληνα που ειναι στην γερμανια και στελνει στην ελλαδα τα παντα απο θεμα carudio σε τιμες που εδω δεν εχει κανενας.Μεγαλη διαφορα σε ευρωπουλακια.
>η σελιδα digitalo24.com θα ειναι ετοιμη παλι στα μεσα απριλιου...

Reaction score
49
Απάντηση: Ξερετε κατι για το www.digitalo24.com?

Φαντάζομαι είναι επίσημο αυτό Γρηγόρη (?).....
Ευχαριστούμε για την πληροφορία! :107:

Reaction score
0
Παιδιά να το εμπιστευθώ το εν λόγω site?
Λόγω του ότι έχει και αντικαταβολή λέω να κάνω μια δοκιμούλα...

Εχεις κανείς εμπειρία από αυτό το site?

Reaction score
49

Εγώ όχι......Δεν ξέρω αν κάποιος το έχει δοκιμάσει! Περίμενε μπας και υπάρχει κάποιος.....
Κάνε και μια αναζήτηση σε google...

Reaction score
0

Εγώ έψαχνα το bluetooth για το jvc που έβαλα στο αμάξι, κοιτώ στο ebay το βρίσκω γύρω στα 100 ευρώ, κοιτώ Ελλάδα κ το βρίσκω από αυτό το μαγαζί με 105 ευρώ+5 ευρώ αντικαταβολή. Το παραγγέλνω όταν έλεγε μάλιστα άμεση παράδοση.
Με παίρνουν τηλ μετά από 1-2 μέρες κ μου λένε σε 15 μέρες θα το έχουμε. 1ο φάουλ.
Περνούν 20 ημέρες κ τίποτα, παίρνω τηλ κ μου λένε μια μικρή καθυστέρηση, σε λίγες μέρες όμως θα είναι εδώ για να σας το στείλουμε. 2ο φάουλ.
Περνά ένας μήνας στο σύνολο από την αρχική παραγγελία κ ξαναπέρνω τηλ. Μου λένε δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει, λέω οκ τότε θα μου επιτρέψετε να ζητήσω ακύρωση της παραγγελίας, την οποία κ δέχθηκαν αμέσως όμως. Εδώ έχουμε Χ, γιατί υπάρχει φάουλ για επιπλεόν καθυστέρηση, αλλά σωστή αντιμετώπιση με την ακύρωση.

Reaction score
1.844

Δεν μ' αρέσουν τα e-shops που δεν αναφέρουν στη σελίδα τους τη φυσική τους διεύθυνση. Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω.

Reaction score
0
Το πήρα απόφαση..

Θα κάνω μια δοκιμή, μιας και δεν βιάζομαι ιδιαίτερα και αφού έχει και αντικαταβολή.
Σήμερα μίλησα μαζί τους στο τηλ. μου είπαν πως τα προϊόντα έχουν όλα εγγύηση κατασκευαστή + την εγγύηση που δίνει έξτρα η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Επίσης, μου είπαν πως ο χρόνος παράδοσης είναι από 2-5 μέρες σε κάποια προϊόντα γιατί αυτά δεν τα έχουν στις αποθήκες τους και τα φέρνουν μόλις δωθεί η παραγγελία από τις αποθήκες τους στην Γερμανία.

Όταν έχω νέα, θα ενημερώσω!!

Reaction score
264

Γνωμη μου ειναι να προτιμαμε την ντοπια αγορα ωστε να εχουμε και ολες τις εγγυησεις σε περιπτωση ελατωματικου προιοντος

Reaction score
0

Γνωμη μου ειναι να προτιμαμε την ντοπια αγορα ωστε να εχουμε και ολες τις εγγυησεις σε περιπτωση ελατωματικου προιοντος
To να αγοράζουμε από Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι όλα οκ, αφού πολλά μαγαζιά κάνουν παραεισαγωγές, οπότε εγγύηση δεν...:122:

Reaction score
264

To να αγοράζουμε από Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι όλα οκ, αφού πολλά μαγαζιά κάνουν παραεισαγωγές, οπότε εγγύηση δεν...:122:
Ρωτας τον καταστηματαρχη αν αγοραζει απο την επισημη εδω αντιπροσωπεια και σου λεει ναι.Μετα παιρνεις την αντιπρ και τους ρωτας αν αγοραζει απο αυτους το συγκεκριμενο μαγαζι.Κατοπιν ,οταν ερθει αυτο που παραγκειλες πχ r/cd ξαναπαιρνεις την αντιπροσ. ενα τηλ ,τους λες το κωδικο του r/cd και σου λενε αν το φερανε στην Ελλαδα οι ιδιοι η' αν ειναι παραεισαγωγη.Αυτα φυσικα πριν το πληρωσεις.Οι καλοι λογαριασμοι κανουνε και τους καλους φιλους.Οταν αγορασα τους 2 xetec και τα ηχεια RS PRO 16,5,ξερω με απολυτη σηγουρια οτι δεν ειναι παραεισαγωγη,γιατι πολυ απλα εσκιψα και ρουφιξα νερακι μεσα απο την ηδια την ελληνικη πηγη. :116:

Reaction score
0

Σωστά όλα αυτά φίλε μου, απαιτούν όμως κ την αντίστοιχη ενασχόληση, όπως μας περιέγραψες. Κ όλα αυτά όταν οφείλουν όλοι τους, το μηχάνημα που είναι αγορασμένο εντός Ευρώπης, για να μην πω σε κάποιες περιπτώσεις από οπουδήποτε, να το επισκευάζουν, όπως ορίζει η αντίστοιχη εγγύηση, πανευρωπαϊκή κτλ.

Reaction score
0
Λοιπόν για να βοήθησω κάποιους στην τελική απόφαση τους ξαναοποστάρω απάντηση μου σε παλιότερο αντίστοιχο topic που είχε ανοιχτεί σε άλλο forum:
30-11-2007
Εγώ αν και αργά σας ενημερώνω ότι είναι απαράδεκτοι.
Πήρα έναν Dreambox 7020 (δορυφορικός δέκτης - 400?) και μου έβγαλε πρόβλημα μέσα σε μία εβδομάδα (δεν είχε σήμα). Τον έστειλα Γερμανία με ΔΙΚΑ ΜΟΥ έξοδα(!!!!) και μου τον έστειλαν πίσω μετά από περίπου 2 μήνες. Μετά από 4-5 μήνες μου βγάζει ξανά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και είχαμε την ίδια ιστορία (άλλους 2 μήνες). Παρά τις διαβεβαιώσεις τους και τις 2 φορές ότι θα μου τον αντικαταστήσουν δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Το απίστευτο είναι ότι δεν υπήρχε ούτε σημειώμα του Service (Service Report) που γίνεται σε όλες τις αντιπροσωπείες (τουλάχιστον τις γνωστές). Ρώτησα ποιο ήταν το πρόβλημα μου έλεγαν ασυναρτησίες, ΠΡΟΣΟΧΗ όχι ακταλαβίστικα (γιατί είμαι ηλεκτρονικός εδώ και 9 χρόνια) αλλά ότι τους είπαν από την DREAMBOX!!! κάτι για το LNB μου !!!! (έτσι όπως ακριβώς το γράφω)*
* Το LNB μου είναι τετραπλό και το χρησιμοποιούν άλλοι δύο γείτονες μου χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα ούτε στους δέκτες - ούτε γενικά.
Μετά που τους ανάφερα αυτό αλλάξαν τα λόγια και μου είπαν ότι ΜΑΛΛΟΝ!!! το tuner αλλάξαν.
Τέλος και καλύτερο χθες πείρα τον δέκτη μου για τρίτη φορά και μέσα ακουγόταν ένας ήχος, τον άνοιξα και παρατήρησα ότι είχε σπασμένο το μαγνητικό περίβλημα του πηνίου του τρφοδοτικού. Και πάλι χωρίς Service Report. Όπως και τον ίδιο δέκτη φυσικά χωρίς αντικατάσταση.
Παιδιά αυτό το πράγμα με το να πληρώνεις 30 με 40? για τα έξοδα μεταφοράς στην Γερμανία από μόνο του δεν αξίζει.
Έχω και τα e-mail τους και τα δικά μου για όποιον δεν με πιστεύει....
Φιλικά
Ανδρέας
το topic είχε θέμα "Εμπειρίες από digitalo24.com ?"

Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πουλήσουν και μετά αν έχεις πρόβλημα ...τρέχα φίλε μου μόνο σου με δικά σου έξοδα!!!
Να ενημερώσω ότι το μηχάνημα είναι Γερμανικό και στην Ελλάδα δεν το δέχτηκαν στην αντιπροσωπεία (Χαλκιδική) γιατί δεν ήταν
αγορασμένο από αυτούς....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo