Ξερετε το www.kithrara.vu? Οσοι κιθαρίστες προσέλθετε!

Reaction score
51
Ενα καταπληκτικό ελληνικό site, με ελληνικά lyrics, tabs, γιά κιθαρίστες και έλληνες μουσικόφιλους, που τους ενδιαφέρει η πλήρης κατηγοριοποίηση των ελληνικών τραγουδιών, και τα λόγια , με σκοπό να τα τραγουδήσουν ή και να τα παίξουν στην κιθάρα τους.

http://www.kithara.vu/ :D :D :D

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
εκτός αυτού όσοι ενδιαφέρονται για ξένα τραγούδια ας δουν την μεγαλύτερη online συλλογή στο www.olga.net

Παλιότερα υπήρχε και το "σκρίπτο του κιθαρωδου" αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον....

Reaction score
51
Παλιότερα υπήρχε και το "σκρίπτο του κιθαρωδου" αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πλέον....
Το kithara.vu είναι η συνέχεια από "Το σκρίπτο του κιθαρωδού", και πράγματι Σπύρο το olga.net όπως και το παλιό lyrics.chanel είναι πολύ καλά site. :!:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
και κάτι ακόμη...

Τι κιθάρες έχετε???

ας ξεκινήσω εγώ...

Αυτή την στιγμή έχω μία καναδέζικη ακουστική Seagull S6+SW με προενισχυτή LR Baggs σε τάξη Α.

Η Seagull είναι ένα side-project του Robert Godin o οποίος κατασκευάζει και τις πιο διαδεδομένες ηλεκτρικές-ακουστικές Godin αλλά και τις ακουστικές κιθάρες Norman, Simon & Patric και Art & Lutherie, τις κλασσικές κιθάρες La Patrie. Όλες οι κιθάρες του είναι χειροποίητες και με πολύ καλή ποιότητα υλικών

την έχω εδώ και 6 χρόνια και θα την αλλάξω μόνο με μία καλύτερη Seagull ή με μία Godin.

Reaction score
14
Το σκριπτο το είχα και εγώ.Αν ψάξω κάπου θα το βρω. Αξιόλογη δουλειά.

Εδω και πολλά χρόνια ασχολούμαι με την κλασική.

Reaction score
23
Εγώ έχω μια φτηνή κορεάτικη κιθαρούλα - δεν χρειάζομαι καλύτερη γιατί δεν τα κατάφερα να μάθω ποτέ!!

Με έχει εντυπωσιάσει πάντως η κιθάρα ενός αθλητή μου που ασχολείται με κλασσική.
Είναι χειροποιητη και έχει το όνομα "Γύπας"

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.338
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian