Ξύλινη βάση ακουστικών_2 θέσεων

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
290
Reaction score
140
Καλησπέρα σας, πωλείται η ξύλινη βάση που φαίνεται στη φωτογραφία. Είναι κατασκευασμένη από ακριβή ξυλεία πιτς πάιν, πολύ στιβαρή, πλανισμένη και βερνικομένη, με αντιολισθητικα σιλικονουχα ποδαράκια . Είναι συναρμολογημένη με ντίζα και όχι κόλλα, άρα μπορεί να λυθεί και να αποθηκευτεί. Δεν έχει καμία σχέση με κοινές βάσεις που κυκλοφορούν. Τιμή 100 ευρώ. Από Αθήνα, αποστολή σε επαρχία κατόπιν συννενόησης. Ευχαριστώ!
βάση πιτσπαιν.jpeg
 

Μηνύματα
290
Reaction score
140
Up στα 70 ευρώ 8-)

Θα παρακαλούσα να κρατηθεί ένα επίπεδο στις αγγελίες. Αν κάποιος θεωρεί αστεία την αγγελία και πράγματι ήθελε συμβουλευτικά να με προτρέψει για αλλαγή τιμής, αντί να "χαζογελά" θα μπορούσε να μου στείλει ένα pm. Νομίζω δεν αρμόζει σε ενήλικες τέτοια συμπεριφορά. Επαναλαμβάνω, η βάση είναι χειροποίητη, με δύο θέσεις, είναι πολύ στιβαρή (καμία σχέση με τις περισσότερες του εμπορίου), με επαρκές πάχος για να μη φθείρει τα ακουστικά , κατασκευασμένη από ακριβή ξυλεία πιτσπάιν. Συγνώμη από την διαχείριση που ξανα-ανεβάζω ποστ στο παρόν την ίδια μέρα αλλά εκνευρίζομαι όταν βλέπω "χαζο-γέλωτες" που προιδεάζουν αρνητικά πιθανό αγοραστή και που δεν έχουν καμία θετική διάθεση.
 

Μηνύματα
290
Reaction score
140
Παρακαλώ να κλείσει, η βάση έφυγε!! :):) Αν κάποιος επιθυμεί κάποια ίδια/παρόμοια ας στείλει πμ. Ετοιμάζονται και νέες ακόμα πιο όμορφες. Ευχαριστώ το forum για τη φιλοξενία :)
 

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.714
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top