ΟΘΟΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ REFLECTA ΚΑΙ LUMENE

Reaction score
10
Γεια σας θέλω να αγοράσω πανί είμαι μεταξύ reflecta και lumene 240c τα πανιά ειναι ηλεκτρικά στα 16/9 με gain 1:0 και κενό στο πάνω μέρος όπως το θέλω .Προσφατα βρήκα το πρώτο πανί ΠΡΟΣΦΟΡΑ 189ε ενώ το δεύτερο παει στα 400-500ε τι μου προτείνεται; Το πανί θα το βάλω φυσικά οροφη

Reaction score
15.548
μπορει η ακριβη οθονη να ειναι καλυτερη στον χρονο απο ζαρες ....συνηθως κανουν κοιλια χωρις εντατηρες ολες αυτες .....επισης πιθανοτατα να εχει πιο ομοιομορφη επιστρωση.

ποιος προβολεας θα δειχνει σε αυτη ?

η οθονη ειναι μερος της οπτικης αλυσιδας και πρεπει να ειναι καλη ειτε προκειται για οικονομικο προβολεα ειτε για ακριβο....

προσωπικα δεν θα επαιρνα οθονη χωρις εντατηρες.

οποτε στις διαστασεις που θες 110" θα εδινα τα διπλα(απο την ακριβη που λες) για να βλεπω σωστα και με μεγαλο χρονο ζωης...

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075
Γεια σας θέλω να αγοράσω πανί είμαι μεταξύ reflecta και lumene 240c τα πανιά ειναι ηλεκτρικά στα 16/9 με gain 1:0 και κενό στο πάνω μέρος όπως το θέλω .Προσφατα βρήκα το πρώτο πανί ΠΡΟΣΦΟΡΑ 189ε ενώ το δεύτερο παει στα 400-500ε τι μου προτείνεται; Το πανί θα το βάλω φυσικά οροφη
Να το ποστάρω και εδώ:

Εάν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτές τις δύο θα προτιμούσα την φτηνότερη.
Εγω όμως θα βάλω στο παιχνίδι και αυτήν :skyview elecric 240c http://www.odes.gr/shop/eikona/othon...trol-timi.html

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.176
Members
38.666
Νεότερο μέλος
Andreas G