ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ : Η Θεωρια της XLO

Reaction score
2
δεκτον ...συμφωνω με αυτο που λες απλα και εγω το ειπα σε μια προσπαθεια να μη βρει και το μπελα του ο LUXMAN...... 8)

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αγαπητε RDoherty πλεον προστεθηκε η διευκρινιστικη υπογραφη . Φανταζομαι πλεον δεν θα υπαρξουν αλλες παρεξηγησεις .

Οσον αφορα τα copy paste κειμενα θα ελεγα οτι ειναι καλο ειναι :

1)να υπαρχουν καπου διατυπωμενα απο τις κατασκευαστριες εταιρειες .

2)να προτιθεται καποιος να τα δημοσιευσει ωστε η οποια γνωση να γινεται κτημα του οποιου ενδιαφερομενου . Αν προκυπτει για τον δημοσιευοντα εμμεσο κερδος ας αποτελεσει κινητρο για τους εμπορευομενους για να ανοιξουν την "κανουλα" της πληροφορησης και να κλεισουν την βρυση της ...μαγειας και των ματζουνιων .

3)να υπαρχουν οχι μονο για τα καλωδια αλλα για ολες τις συσκευες που αφορουν το Hi End
ετσι ωστε να ερχεται εις γνωση των υποψηφιων η υπαρχοντων χρηστων η φιλοσοφια κατασκευης και το υποβαθρο των γνωσεων του κατασκευαστη κατι αναλογο με την παραθεση βιβλιογραφιας στα συγραμματα .

Reaction score
298
Δεν τίθεται θέμα μπελά. Εμένα πάντως, ως πιθανό πελάτη, αυτού του τύπου τα προχειροcopypastιασμένα κατεβατά φάτσα-κάρτα στη μούρη με προδιαθέτουν πολύ αρνητικά. ΑΝ ήταν απόπειρα διαφήμισης, γράψτε -1.

Από όσο μπορώ να ξέρω, Luxman, κάθε επιστημονική μελέτη που είχε χορηγούς, υποχρεωτικά αναγράφει κάτι σαν "This study was underwritten by The Metaphysical Chemical Co. Ltd". Χαίρομαι που προσυπογράφεις αυτά που λέω.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αγαπητε RDoherty τα περι προχειροcopypaste δεν αναιρουν την ουσια του γεγονοτος της παρουσιασης οποιας πληροφοριας εχω περι των συγκεκριμενων καλωδιων . Τα διαβασες η οχι ;

Διαβασον μεν απορριψον δε!

ΥΓ. Παντως χρειαστηκε πολυωρη δουλεια για να μετατραπουν τα κειμενα ωστε να προχειροpostαριστουν !

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.876
φαντάσου υπάρχουν κι αλλα copypaste που δεν αναφέρεται και η βιβλιογραφία τους και τους δίνονται και συγχαρητήρια και από πάνω.......
τουλάχιστον του Luxman έχουν και ουσία αν το ψάξει κανείς...

Reaction score
5
Απλώς να προσυπογράψω ότι και εμένα αρνητική προδιάθεση μου προκαλούν τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Και ο κύριος Μαρίνος είναι ο μόνος που καταφεύγει σε αυτού του είδους άκομψη διαφήμιση. Αν το έκαναν και άλλοι αντιπρόσωποι ίσως να μην ήταν τόσο προκλητικό αλλά όταν είναι ένας κτυπά παρά πολύ άσχημα.. σε τέτοιο σημείο που αντί για διαφημίσει μετατρέπεται σε δυσφήμηση…

Reaction score
2
mixalis kanakakis said:
θα ηθελα να πω οτι εγω προσωπικα ζητησα απο τον LUXMAN να ανεβασει παλι το συγκεκριμενο thread απλα προς ενημερωση....
ο ιδιος δεν ηθελε για να μην παρεξηγηθει και μετα απο δικη μου επιμονη δεχτηκε...μην τρελενεστε...... 8)
Αντωνη διαβαζεις πριν γραψεις?

και εκτος αυτου τις τελευταιες μερες τουλαχιστον 4 αντιπροσωποι εχουν αναφερει προιοντα τους......

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Eαν μου επιτραπει μια μικρη παρεμβαση...
Τα καταστηματα στα οποια εργαζομεθα , ο κ.Μαρινος και εγω , θα μπορουσαν να θεωρηθουν ακρως ανταγωνιστικα.
Απο την στιγμη που δεν ενοχλει εμενα , μαλιστα θα ηθελα να μαθω περισσοτερα και να δω και αλλους αντιπροσωπους/καταστηματα να αναφερουν τα προιοντα τους , γιατι θα πρεπει να ενοχλει αλλους?
Μην ξεχνατε πως πολλες φορες ο αντιπροσωπος μπορει να εχει προσβαση σε θεματα που αφορουν το προιον που αντιπροσωπευει και να δωσει πληροφοριες που μπορει και να παρεμεναν αγνωστες στο ευρυ κοινο.
Ακομα και εαν θεωρηθει ως ενα ειδος διαφημισης δεν παυει να ειναι πληροφορηση.
Και αυτο αλλωστε δεν ειναι το αντικειμενο μας?
Και η αρχικη συμφωνια για ελευθερια αποψεων.
Ο καθενας ας κρινει μονος του που πρεπει να αρχιζουν και που πρεπει να σταματουν ορισμενα πραγματα...

Υ.Γ.Δεν γνωριζω τον κ.Μαρινο και ουδεποτε εχω συνομιλησει μαζι του , ουτε καν τηλεφωνικως.Ποτε δεν ειναι αργα ομως... :wink:

Reaction score
5
Εγώ διαβάζω και πάρα πολύ καλά μάλιστα όχι μόνο εδώ αλλά και σε αλλά forum όπου υπάρχει και διαιωνίζεται το ίδιο πρόβλημα….

Reaction score
3.878
Αντώνη Κ,, το πρόβλημα το έχουν άλλοι όχι ο Luxman. Oύτε τα υπόλοιπα παιδιά μέλη του φόρουμ μας που είναι αντιπρόσωποι ή έχουν καταστήματα ηχητικών συσκευών.
Ολοι αυτοί οι άνθρωποι μας βοηθούν στην αναζήτησή μας όσο δεν φαντάζεσαι.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επαγγελματίες που ταξιδεύουν μαζί μας.

Αλλάξαμε σελίδα ήδη .

Reaction score
5
Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα και τόνισα την αντίθεση που υπάρχει με άλλους επαγγελματίες οι οποίοι μπαίνουν στο site διαβάζουν συμμετέχουν δίχως να αφήσουν υπόνοια εκμετάλλευσης καταστάσεων. Δυστυχώς σε αυτό το topic αυτό γίνεται είτε θέλετε να το παραδεχθείτε η όχι.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αντωνη , τοτε θα πρεπει να κατηγορησεις και εμενα φιλε.
Διοτι στο θεμα "Τι ειναι αυτο?" στην κατηγορια "Audio" εβαλα φωτογραφιες απο ενα προιον που αντιπροσωπευει το καταστημα που εργαζομαι.
Ομως το προιον δεν εχει κυκλοφορησει και δεν υπηρχαν πουθενα φωτογραφιες του , αρα ειχα την δυνατοτητα να σας το δειξω πρωτος.
Οσο ειναι αυτο διαφημιση αλλο τοσο πιστευω πως ειναι και οι προσπαθειες του κ.Μαρινου να μας πει πεντε πραγματα για τα καλωδια που αντιπροσωπευει.
Αυτα ξερει καλυτερα , για αυτα θα μας μιλησει περισσοτερο.

Απο την φυση μας ειμαστε καχυποπτος λαος.
"Κοιτα αυτος μιλαει για τον ενισχυτη που αντιπροσωπευει γιατι θελει να μας τον πουλησει"
"Δες , αυτος τα πηρε"
"Ελα μωρε αυτον ακους , παει στα σπιτια και παιρνει μιζες"

Και αν δεν ειναι ετσι?
Αν αφηναμε τον εαυτο μας ελευθερο να δειξει την καλη του πλευρα?
Τι εχουμε να χασουμε?
Στην χειροτερη των περιπτωσεων να βγουμε λαθος.
Ε , ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ 1.000.000 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ!

Αντωνη , καλε μου φιλε , δεν υποστηριζω κανεναν.
Απλα πιστευω στον χρονο.
Ο χρονος δικαιωνει και τιμωρει.
Γιατι χαλιεσαι διχως λογο? :wink:

Reaction score
3
Αντώνης K. said:
Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα και τόνισα την αντίθεση που υπάρχει με άλλους επαγγελματίες οι οποίοι μπαίνουν στο site διαβάζουν συμμετέχουν δίχως να αφήσουν υπόνοια εκμετάλλευσης καταστάσεων. Δυστυχώς σε αυτό το topic αυτό γίνεται είτε θέλετε να το παραδεχθείτε η όχι.
:?: :?: :?: :roll:
Αντώνη,μακάρι οι όποιοι αντιπρόσωποι,μαγαζάτορες,πωλητές,είχαν το σθένος και το θάρρος του Luxman και να μας έλεγαν καθαρά ποιοί είναι.
Κάποια πράγματα,εσκεμένα στο παρελθόν τα έκρυβαν κάποιοι,οι οποίοι όμως μας καθοδηγούσαν εκεί που ήθελαν.
Αυτά τα πράγματα και τις καταστάσεις θέλουμε να αποφύγουμε και γι'αυτό ζήτησα απο τον Luxman,να υπογράφει με το όνομα του μαγαζιού και τι αντιπροσωπεύει,για να το γνωρίζουμε καθαρά και ξάστερα όλοι μας.
Προς τιμήν του το έκανε.
Τώρα εαν κάποιοι το βλέπουν μόνον σαν διαφήμιση,πολύ άσχημα κάνουν,αλλά γι'αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. :(

Reaction score
498
Είστε ώρες ώρες...Αντί να πούμε ένα ευχαριστώ στον Μαρίνο που κάθεται και ασχολείται με το φόρουμ ΚΑΙ σαν χομπίστας του την λέμε

και από πάνω. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάψουνε να μπαίνουνε και οι όποιοι αντιπρόσωποι έχουν το θάρρος να μπουν. Είναι πολύ σημαντικό

αυτό. Το ευκολότερο πράγμα είναι ο εκάστοτε αντιπρόσωπος να μην μπαίνει πουθενά..Τώρα για το signature εντάξει είναι λογικό να

θέλουμε να μπαίνει προς αποφυγίν παρεξηγήσεως αλλά για τα άλλα έλεος ρε παιδιά..Αφήστε που έχω και προσωπική επικείμενη κόντρα

μαζί του.. :wink: 8)

Reaction score
5
Σιγά μην βάλλω και τα κλάματα ακου χαλιέμαι!

Έτσι τα αντιλαμβάνομαι έτσι τα λέω!

Ούτε ο Αντρέας ούτε κανένας άλλος θα με κάνει να αλλάξω άποψη!

Άντε περαστικά σας!

Thanks για την ενημέρωση anyway!

Πλάκα έχετε!

Reaction score
3.878
κοιμήσου πουλάκι μου. Θα σε ξυπνήσω εγώ. Για να σε πάρει ο ύπνος να μετρήσεις 1000 Pioneer. :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
498
g.kar said:
κοιμήσου πουλάκι μου. Θα σε ξυπνήσω εγώ. Για να σε πάρει ο ύπνος να μετρήσεις 1000 Pioneer. :mrgreen: :mrgreen:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ

Πάω, και πριν φύγω να παραθέσω μία εικόνα που βλέπω συχνά σε άλλα φόρουμς και πεθαίνω κάθε φορά στα γέλια. Ταιριάζει σε πολλές

απαντήσεις διαφόρων threads, ακόμη και σε αυτό εδώ :shock::

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.765
Members
38.608
Νεότερο μέλος
satmen