Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
παιδια ακυρο το πλαι ειναι στην 24 στο πεταλο γι' αυτο και αλαζω την τιμη στα 40 ευρωδεν ξερω την θυρα (δεν τα εχω παρει στα χερια μου ακομα) μου ειπαν μονο οτι ειναι στο πλαι....
χουμορ!!!!:114:Αν ειναι στην 13 ... τα θελω εγω !!!!
Δώστα στο παιδί να δεί λίγο champions league:143:Αν ειναι στην 13 ... τα θελω εγω !!!!
..ή αγοράστε του ένα καναπέ!:136::138:Δώστα στο παιδί να δεί λίγο champions league:143:
τα έχει καπαρωσει ένα παιδί αύριο θα του τα δώσω αν χαλάσει θα ενημερωσοτελικα υπαρχουν ακομα???
οκ thanksτα έχει καπαρωσει ένα παιδί αύριο θα του τα δώσω αν χαλάσει θα ενημερωσο
δε πιστευω να χαλασε και να μας το κρυβεις εε???οκ thanks
δυστηχως δεν χαλασε φιλαρακι sory αλλα τα εισιτηρια εφυγανδε πιστευω να χαλασε και να μας το κρυβεις εε???)) :135:
αντε με το καλο!!!!δυστηχως δεν χαλασε φιλαρακι sory αλλα τα εισιτηρια εφυγαν
αντε και με την νικηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ. να κλειδωθει παρακαλω
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ 2 ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ email [email protected] ,γιατι θα ειμαι εξω... ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 24 ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ 50 νομιζω.τα έχει καπαρωσει ένα παιδί αύριο θα του τα δώσω αν χαλάσει θα ενημερωσο
φιλε μου με σωζεις!!!! ειχα κανονισει να κατεβω στην αθηνα γιαυτο το ματς κ τελικα δεν βρηκα εισιτηρια οποτε θελω τα δικα σου! και τα 2! εχεις και πμ και email, και σε εχω κανει κ add sto msn!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ 2 ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ email [email protected] ,γιατι θα ειμαι εξω... ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 24 ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ 50 νομιζω.