ΟΜΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΡΥΣ ΑΠΟ HOL

Reaction score
0
Γειά σε όλους,
Πρώτη φορά στο forum σας και χαίρομαι που σας βρίσκω διότι αφ'ενός δηλώνω παντελώς άσχετη από θέματα ADSL, ζω και σε μία χώρα όπου σχεδόν κάθε τι επίσημο είναι και μή αξιόπιστο και κάποιος σαν και μένα δεν έχει στον ήλιο μοίρα αν δεν έχει και καλούς φίλους να του πουν πώς να απεγκλωβιστεί απο την ομηρία της γραμμής ΑΡΥΣ από την HOL. Δεν θα σας κουράσω, τα ξέρετε, είχα πάροχο την HOL, καθυστερήσεις 8Mbps που δεν ήταν, μή παροχή εδώ και 5 μήνες, πήγα 2 φορές για ακύρωση, το πρόβλημα δεν λύνεται απο αυτούς, ο ΟΤΕ σηκώνει τα χέρια διότι βλέπει βρόγχο λέει ακόμα, βάλτε και ό,τι άλλο μπορεί να ταλαιπωρήσει τον πελάτη, και είμαι έτοιμη για λύσεις δραματικές..:pc:
Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι προτείνετε να κάνω ώστε να με αφήσει ήσυχη η wall_1 ---εταιρεία αυτή και φυσικά να μη τους πληρώσω. Θα ήθελα να προστατευτώ νομικά, να τους κάνω μήνυση με απαίτηση αποζημίωσης. τι πρέπει να έχω στα χέρια μου για αυτό;

σας ευχαριστώ όλους!

Reaction score
173
Απάντηση: ΟΜΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΡΥΣ ΑΠΟ HOL

1.Καλως ηρθες στο φορουμ stella
2.Δε μας ειπες εχεις γραμμη απο τη χολ αλλα δεν εχεις ιντερνετ;
3.Αν εχεις γραμμη μην την διακοψεις.Παρε ενα τηλ στη χολ και σε λιγη ωρα θα εχεις 6mbit-μιας και δεν υπαρχει πλεον 8-και καντην αμεσα 24mbit με την τιμη της 6αρας.

Reaction score
1
Απάντηση: ΟΜΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΡΥΣ ΑΠΟ HOL

Καταγγελία στην ΕΕΤΤ,ΙΝΚΑ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και είναι 100% σίγουρο ότι θα σε αφήσουν ήσυχη.
Δεν είναι λόγια του αέρα,το έκανα για προβλήματα που είχα με το double play και
με πήραν 10 τηλέφωνα από τη Νομική τους υπηρεσία.

Reaction score
0
Γειά σε όλους,
Πρώτη φορά στο forum σας και χαίρομαι που σας βρίσκω διότι αφ'ενός δηλώνω παντελώς άσχετη από θέματα ADSL, ζω και σε μία χώρα όπου σχεδόν κάθε τι επίσημο είναι και μή αξιόπιστο και κάποιος σαν και μένα δεν έχει στον ήλιο μοίρα αν δεν έχει και καλούς φίλους να του πουν πώς να απεγκλωβιστεί απο την ομηρία της γραμμής ΑΡΥΣ από την HOL. Δεν θα σας κουράσω, τα ξέρετε, είχα πάροχο την HOL, καθυστερήσεις 8Mbps που δεν ήταν, μή παροχή εδώ και 5 μήνες, πήγα 2 φορές για ακύρωση, το πρόβλημα δεν λύνεται απο αυτούς, ο ΟΤΕ σηκώνει τα χέρια διότι βλέπει βρόγχο λέει ακόμα, βάλτε και ό,τι άλλο μπορεί να ταλαιπωρήσει τον πελάτη, και είμαι έτοιμη για λύσεις δραματικές..:pc:
Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι προτείνετε να κάνω ώστε να με αφήσει ήσυχη η wall_1 ---εταιρεία αυτή και φυσικά να μη τους πληρώσω. Θα ήθελα να προστατευτώ νομικά, να τους κάνω μήνυση με απαίτηση αποζημίωσης. τι πρέπει να έχω στα χέρια μου για αυτό;

σας ευχαριστώ όλους!

Καταγγελια στην ΕΕΤ , αιτηση διακοπης απο τον παροχο σου , και μετα μας λες τι εκανες...εγω δουλευω στον οτε οποτε αν μπορω θα βοηθησω να λυσεις το προβλημα σου...Φιλικα , Νικος!!

Reaction score
0
Ευχαριστώ παιδιά, θα πάω τη Παρασκευή εκεί να τελειώνουμε με όλα. Αν κωλυσυεργήσουν και άλλο θα τους κάνω καταγγελία στα ΕΕΤΤ, ΙΝΚΑ και ΥπΕμπ και θα σου στείλω μήνυμα Νίκο - γιατί ενδέχεται να πουν ότι ο ΟΤΕ δεν κάνει κάτι καλά κλπ, ενώ έχω ακόμα username HOL!...

Reaction score
0
Νίκο αίτηση διακοπής έκανα στις 20/10 και μετά από 10 μέρες μου είπαν ότι έχει προωθηθεί στον ΟΤΕ. Στο μεταξύ τους έστειλα 2 φαξ+email σε προσωπική διεύθυνση που μου έδωσε πωλητής, και στο customercare και τίποτα δεν έγινε. Στο τελευταίο φαξ+email 10 μέρες τώρα, τους έλεγα ότι θα πάω αύριο για να λήξουν όλα και μετά θα τους μηνύσω και μόλις σήμερα (!) μου έκοψαν το username. Είμαι πολύ περίεργη τι θα μου πουν αύριο. Περιμένω και θα σας ενημερώσω. [Χρήστο για αυτό δεν σου έστειλα αναλυτικό ακόμα, περιμένω να δω τι θα γίνει αύριο]. Σωκράτη ευχαριστώ και από τη λίστα για την ενημέρωση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm