ΟΝΚΥΟ + BOSE ηχεία

Reaction score
0
Πωλείται ολοκληρωμένο σύστημα Home Cinema ONKYO με ενισχυτή και πηγή από την ΟΝΚΥΟ και 5 μικροσκοπικά ηχεία BOSE (acoustimass 10 series) εντελώς αμεταχείριστο. Η μόνη χρήση που έγινε ήταν από την δασκάλα της κόρης μου που έκανε μάθημα Αγγλικών και έβαζαν το cd για να ακούσουν το μάθημα. Το μοντέλο του ενισχυτή είναι ΟΝΚΥΟ ΤΧ-SR602/602E ενώ το μοντέλο του DVD-Player ONKYO DV-SP402E. Ονομάζομαι Μαρία και το τηλέφωνό μου είναι 6945466895 Τιμή 500€. Ευχαριστώ!!:128:
http://www.google.gr/url?sa=t&sourc...6-sJgE&usg=AFQjCNFQMMT9sjZ_Lfb-Gl_HI8adxOL0Fg

Reaction score
2
Απάντηση: ΟΝΚΥΟ + BOSE ηχεία

καλημερα σε ενδιαφερει μια ανταλλαγη ενος philips fr994 sta 5*100 watt με 4 ηχεια+κεντρικο+σαμπ και διαφορα μετρητης στα 250ε να σου δωσω?

Reaction score
0

Επειδή θα μετακομίσω για 8-10 μήνες προσωρινά σε ένα διαμέρισμα και μετά θα φύγω εκτός Αθηνών (ίσως και εκτός Ελλάδος) δε σκέφτομαι ούτε να αγοράσω αλλά ούτε και να μου δώσεις κάτι άλλο. Δεν θέλω να πάρω τίποτα παρά μόνο τα βασικά στο σπίτι που θα πάω. Γι΄ αυτό και δε θέλω. Σ' ευχαριστώ αλλά στη φάση που είμαι μόνο το στερεοφωνικό δε σκέφτομαι. Πίστεψέ με!!:121:

Reaction score
0

Επειδή θα μετακομίσω για 8-10 μήνες προσωρινά σε ένα διαμέρισμα και μετά θα φύγω εκτός Αθηνών (ίσως και εκτός Ελλάδος) δε σκέφτομαι ούτε να αγοράσω αλλά ούτε και να μου δώσεις κάτι άλλο. Δεν θέλω να πάρω τίποτα παρά μόνο τα βασικά στο σπίτι που θα πάω. Γι΄ αυτό και δε θέλω. Σ' ευχαριστώ αλλά στη φάση που είμαι μόνο το στερεοφωνικό δε σκέφτομαι. Πίστεψέ με!!:121:
Καλησπερα , τα Bose τα δινεις μονα τους ? αν ναι , στειλε μου pm
:126:

Reaction score
0

'Οχι. Θέλω να φύγει όλο το σύστημα μαζί. Σ' ευχαριστώ.

Reaction score
640

ρε παιδια 500 δεν κανουν ουτε τα ηχεια μονα τους
Μαρια μου μακαρι να μπορουσα να σου τα παρω μετρητα αλλα......

Reaction score
0

Σ' ευχαριστώ skokman για τη συμπαράσταση!!! Μου έχουν πει κανα 2 dj ότι το "σκοτώνω" το σύστημα. Έπρεπε να ζητήσω ,μου είπαν, γύρω στα 800-900€ για να είμαι κερδισμένη. Αλλά εγώ επειδή οι εποχές είναι δύσκολες είπα να μην γδάρω και κανέναν. Να είσαι καλά...!!!

Reaction score
0

Ναι αυτά είναι μόνο που τα δικά μου είναι ασημί χρώματος και το sub είναι μαύρο. Επίσης γράφει το φυλλάδιο ότι είναι της series III ενώ εσύ μου έστειλες τον υπερσύνδεσμο για την IV series. Μαρία

Reaction score
0
Μαρια με ενδιαφερει στειλε μου pm για να κανονισουμε . Σε ευχαριστω πολυ.

Reaction score
0

Τελικά έκλεισε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους στο forum για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση. Θα τα πούμε σύντομα. Φιλιά σε όλους και καλό καλοκαίρι!!!:127:

Reaction score
0

Τελικά έκλεισα. Ευχαριστώ πολύ όλους. Καλό καλοκαίρι και θα τα πούμε σύντομα. Μαρία

Reaction score
0

Τελικά έκλεισαν. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Τα λέμε σύντομα!!!!:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.521
Νεότερο μέλος
seos