ΟΤΕ: Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών προς τη Lannet

Μηνύματα
4.091
Reaction score
26
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει σε προσωρινή διακοπή ορισμένων κυκλωμάτων διασύνδεσης προς τη Lannet λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις συμβατικές της οικονομικές υποχρεώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρά το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα η ίδια εισέπραττε κανονικά τους λογαριασμούς των πελατών της. Ο ΟΤΕ εξάντλησε όλα τα περιθώρια συνεννόησης με την εταιρεία για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς η τελευταία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Ο...

Πηγή: myphone.gr
 


Μηνύματα
3.344
Reaction score
1
Απάντηση: ΟΤΕ: Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών προς τη Lannet

Αφήστε τα παιδιά, η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα! :141:

Μέσα Απριλίου, ανυποψίαστοι φυσικά για το τι θα συμβεί, κάναμε αίτηση σύνδεσης στη LANNET. Η σύνδεση έγινε κανονικά αρχές Μαίου και όλα πήγαιναν καλά τους δύο πρώτους μήνες, το Μάιο και τον Ιούνιο. Η σύνδεση δεν πετούσε φυσικά, αλλά ήταν σταθερότατη περίπου στα πραγματικά 4Mbps, και μπορούσες άνετα να μιλήσεις μέσω της VOIP γραμμής της LANNET, έστω με κάποιους συμβιβασμούς στην ποιότητα της επικοινωνίας.

Ξαφνικά στις αρχές Ιουλίου όλα άλλαξαν δραματικά προς το χειρότερο. Η ταχύτητα της σύνδεσης υποβαθμίστηκε στο 1Mbps περίπου, μερικές φορές πέφτει κάτω και από αυτό το όριο. Για τη VOIP γραμμή ας μη το συζητήσουμε καθόλου, τις περισσότερες ώρες είναι εκτός λειτουργίας, αλλά και όταν δουλεύει η φωνή του συνομιλητή σου είναι τόσο παραμορφωμένη, που ουσιαστικά είναι αδύνατον να συννενοηθείς! :141:

Αφού έκανα δεκάδες τηλεφωνήματα για να διαμαρτυρηθώ, ουσιαστικά με έγραψαν στα π@π@ρια τους... :137:

Έκανα επώνυμη καταγγελία στο Ινστιτούτο του καταναλωτή, από όπου φυσικά δεν πήρα καμία απάντηση, κι από εκεί με έγραψαν στα π@π@ρια τους! Αθάνατη Ελλάδα το μεγαλείο σου... :142:
 

Μηνύματα
377
Reaction score
0
μα και εσύ lannet έβαλες ... σε ενα άρθρο στην καθημερινή(δεν το εχω) λέει ότι το 2009 θα μείνουν 4 isp .
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.687
Μηνύματα
2.869.954
Members
37.945
Νεότερο μέλος
konstantinos2k
Top