ΟΤΕ & Conn-x: πρόβλημα

Reaction score
49
Τους τελευταίους μήνες έχω έντονο πρόβλημα.
Συνεχείς ασυγχρονισμοί (υπάρχει DSL στη γραμμή αλλά internet off) και ανεβοκατέβασμα ταχυτήτων κατεβάσματος και σερφαρίσματος.
Σε βαθμό απελπισίας.
Κάνω πάρα πολλές φορές επανεκκίνηση του router μου για να μπορέσει να συγχρονίσει. Και συνήθως πετυχαίνει.....
Έχω δώσει τόπο στην οργή γιατί γίνονται τα έργα τοποθέτησης οπτικών ινών και σκέφτομαι πως μπροστά στην βελτίωση ας ρίξω λίγο νερό στο κρασί μου......Κουραστικότατο, απίστευτα εκνευριστικό (κάνω τις περισσότερες φορές copy paste τα κείμενά μου πριν πατήσω το «υποβολή» για να είμαι σίγουρος) και τελικά πληρώνω κάτι για το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος (το αντίθετο θα έλεγα).

Παλιότερα ήταν συμβόλαιο στην ΟΤΕΝΕΤ. Όπου γενικά τα προβλήματα ήταν ελάχιστα (αναλογία 1/10) αλλά όταν (αναγκαστικά) άλλαξα σε Conn-x άρχισαν τα προβλήματα.....

Η γραμμή μου είναι 2άρα, ή μάλλον ήταν.....
Τις μέρες των εορτών (με αποκορύφωμα Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη την πρωτοχρονιά) οι ταχύτητες ήταν σκέτη απελπισία!!
Κατέβασμα 30-40-60Kb/s, στις πολύ καλές της έφθανε 80-90.
Ενώ θα έπρεπε να είναι 180+
Το καλύτερο?
Εχθές είχα adsl και το απόγευμα είχε ανέβει η ταχύτητα αισθητά.
Όχι στις καλές της μέρες, αλλά χτυπούσε 140-150.
Φεύγω στις 18:30 από το σπίτι και όταν επέστρεψα στις 21:30 είχε πέσει η adsl.
Και δεν αναφέρομαι σε αποσυγχρονισμό αλλά δεν φθάνει καθόλου dsl στο router (Linksys Wag354G)!!!!!!
Μιλάμε για νέκρα!!!

Έκανα ένα κάρο επανεκκινήσεις αλλά τζίφος....
Σήμερα το πρωί (9:15) έκανα αναφορά βλάβης στο 121 και μίλησαν για επίλυση εντός 48ώρου.
Με βλέπω την Τετάρτη (λόγω γιορτής) να τους κεράσω μια κούτα μπινελίκια στο τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ (Κορίνθου & Καποδιστρίου αν θυμάμαι καλά) που θα τους επισκεφθώ!!!
Και θα κάνω και μια αίτηση «εξαίρεσης παγίων» στο υποκατάστημα του ΟΤΕ γιατί πολύ τους έχω χαριστεί........

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα στην Πάτρα?
Και αν ναι, σε ποιες περιοχές?
Για να ξέρω αν είναι πρόβλημα γενικό, ή της περιοχής μου ή στο dslam μου.......
(περιοχή μου: Νοσ. Αγ. Ανδρέας)

Reaction score
173
Απάντηση: ΟΤΕ & Conn-x: πρόβλημα

Γιαννη εγω αν κατεβαζει κατω απο 1,5 το κλεινω :136:

Πες μας που κλειδωνει και τι θορυβο εχει η γραμμη σου. Το 121 δεν θα σου κανει δουλεια. Θα σε παρουν και θα σου πουν οτι η γραμμη σου ειναι μια χαρα.
Αν πας στον ΟΤΕ να τους πεις να σου κανουν ελεγχο γραμμης απο εκει - λαπτοπ - DSLAM - καφαο - σπιτι...ξερουν αυτοι αλλα δεν το κανουν σε ολους. Σε μενα το εκαναν και θα το ξανακανουν απο Δευτερα :126:

Reaction score
49

Γιαννη εγω αν κατεβαζει κατω απο 1,5 το κλεινω :136:
Α να χαθείς αglήτη!! :138:

Πες μας που κλειδωνει και τι θορυβο εχει η γραμμη σου.
Τι εννοείς «που κλειδώνει» Φάgnη μου?
Θόρυβο είχα μετρήσει παλιότερα και έχω img της μέτρησης. Αλλά δεν θυμάμαι παλικάρι μου.....

Το 121 δεν θα σου κανει δουλεια. Θα σε παρουν και θα σου πουν οτι η γραμμη σου ειναι μια χαρα.
Εγώ Τετάρτη θα πάω αυτοπροσώπως στον ΟΤΕ.
Ή θα το φτιάξουν ή θα περάσω την γιορτή μου στην ασφάλεια (αυτόφωρο κλπ) :141:

Αν πας στον ΟΤΕ να τους πεις να σου κανουν ελεγχο γραμμης απο εκει - λαπτοπ - DSLAM - καφαο - σπιτι...ξερουν αυτοι αλλα δεν το κανουν σε ολους. Σε μενα το εκαναν και θα το ξανακανουν απο Δευτερα :126:
Θα τους τα πω......Ελπίζω βρε φίλε....

Reaction score
173

Οτι ο Οτε κανει σεξ τελευταια μονος του ειναι γνωστο. Εγω εχω 24αρα. Απο 19-21 που ηταν το καλοκαιρι ξαφνικα δεν κλειδωνε πανω απο 13 το Νοεμβρη. Μετα απο τη δουλεια που σου ειπα πηγε 16. Με βλεπω να την κανω σιγα-σιγα.

Reaction score
49

Ο έλεγχος γίνεται από το τεχνικό τμήμα μέσα από τα γραφεία?
Με δικό τους pc μπαίνουν στο dslam και μπορούν να ελέγξουν όλη τη γραμμή ως και το σπίτι μου?
Καραμπίνα χρειάζομαι ή είναι απλό? :107:

Reaction score
173

Ο έλεγχος γίνεται από το τεχνικό τμήμα μέσα από τα γραφεία?

Ναι απλο ειναι.
Αν δεν βγαλεις ακρη οοοοοοοοοοοταν θα παω στη δουλεια θα σου δωσω ονομα και τηλεφωνο ενος φιλου για μεσον.

Εχω χασει το χαρτακι:142:

Reaction score
14

Υπάρχει ένα πρόβλημα στη περιοχή που σταδιακά λύνεται.

Reaction score
14

για τους φίλους....μπορεί αν λυθεί και νωρίτερα.

υγ. Καταθέσεις σε τράπεζα παρακαλώ.

Reaction score
0
Γιάννη και εμένα σερνόταν για αρκετες μερες (2-3 αν θυμαμαι καλα) τωρα στην περίοδο
των γιορτών, αλλά πλεον είναι οκ...

Reaction score
49
Απάντηση: Re: ΟΤΕ & Conn-x: πρόβλημα

Γιάννη και εμένα σερνόταν για αρκετες μερες (2-3 αν θυμαμαι καλα) τωρα στην περίοδο
των γιορτών, αλλά πλεον είναι οκ...

Πάνο, εμένα πλέον δεν σέρνεται....
Έχω περάσει σε νέο επίπεδο.
Είμαι στο level 4: νεκρό!! :116:

Αύριο θα παίξω σε νέο επίπεδο.....
GTA San Andreas (ή τέλος πάντων πολύ κοντά στον Αγ. Ανδρέα :137: )

Reaction score
49

Χρόνια πολλά Πάνο!
Καλώς να τον δεχθείτε (και δεν αναφέρομαι μόνο στον νέο χρόνο :126: ) με υγεία, ευτυχία και πάντα χαμόγελα!:107:

Reaction score
62
Τι να πω κι εγώ, που έχω 24 άρα και κλειδώνω στα 6???
Έχω βαρεθεί να τους βρίζω στο τηλέφωνο...

Δείτε τη γραμμή μου και πείτε μου αν δικαιολογείται:

Attenuation: 27.5
S/N Margin: 13
Output Power: 12

Κανονικά έπρεπε να κλειδώνω τουλάχιστον στα 13 (σύμφωνα με τον ΟΤΕ)
:141::141:

Reaction score
4.909
Στην Καστοριά οι ταχύτητες είναι συνήθως οι ονομαστικές (τουλάχιστον σε 8αρα που έχω) αλλά χτες βραδυ κοπηκε για 2 ώρες και προχτες βραδυ κόπηκε απο το βραδυ (δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα) μέχρι τις 9.30 το πρωί της Δευτέρας (και αφού πρώτα τηλεφώνησα στο 1242)

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.840
Members
38.505