ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.

Reaction score
4
Πως σας φαίνεται η σειρα?
Την βρίσκω καταπληκτική και προχωρημένη για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ξέρει κανείς γιατι βγαίνουν τοσο λιγα επεισόδια? Λες και δεν μπορει να βρει τηλεθέαση για να κρατηθει στο σταθμό.

Τελικά οι Ελληνες τι θελουν να βλέπουν? Τι έχει τηλεθέαση? Οι λεπροι στο νησί?
Περι ορεξεως ... Ομως πιστεύω πως αυτη η σειρά απο την σύλληψη της ιδέας μέχρι τον σχεδιασμό των cartoon οι διαλογοι και όλο το concept ειναι καταπληκτική.

Πολύ καλή σάτιρα σε στυλ south park στο Ελληνικό version της...

Reaction score
2.224
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι είναι ένα κακέκτυπο του south park, πολύ κρύο και κουραστικά αριστερίστικο. Εξίσου διασκεδαστικό με ένα ριζοσπάστη, αλλά αυτό δεν αφήνει τη φαντασία σου να οργιάσει, η εικόνα στα δίνει όλα στο πιάτο.

Επίσης με έχει κουράσει αυτή η συνεχόμενη παρουσία του Μουζουράκη, όπου και να γυρίσω την τηλεόραση κάπου θα δω αυτόν ή θα ακούσω τη φωνή τoy.

Σχεδιαστικά πάντως είναι όμορφο. Αλλά αυτό δεν αρκεί... Άλλωστε νομίζω ότι κανένα από τα σατυρικά cartoons τύπου south park, simpsons, beavis &butthead, ακόμη και το (σχετικά αντιπαθητικό κατ εμέ) family guy δε στηρίχτηκαν στην ομορφιά του σχεδίου τους.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι είναι ένα κακέκτυπο του south park, πολύ κρύο και κουραστικά αριστερίστικο. Εξίσου διασκεδαστικό με ένα ριζοσπάστη, αλλά αυτό δεν αφήνει τη φαντασία σου να οργιάσει, η εικόνα στα δίνει όλα στο πιάτο.

Επίσης με έχει κουράσει αυτή η συνεχόμενη παρουσία του Μουζουράκη, όπου και να γυρίσω την τηλεόραση κάπου θα δω αυτόν ή θα ακούσω τη φωνή τoy.

Σχεδιαστικά πάντως είναι όμορφο. Αλλά αυτό δεν αρκεί... Άλλωστε νομίζω ότι κανένα από τα σατυρικά cartoons τύπου south park, simpsons, beavis &butthead, ακόμη και το (σχετικά αντιπαθητικό κατ εμέ) family guy δε στηρίχτηκαν στην ομορφιά του σχεδίου τους.
μουφα ειναι πολυ κρυο

Reaction score
68
Απάντηση: ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.

Από τις μεγαλύτερες ανοησίες που έχω δει ποτέ στην τηλεόραση. Δυστυχώς προβάλλεται ακόμη.

Reaction score
1
Απ' ότι φαίνεται, μόνο εσύ και η Παπαρήγα τη βρίσκετε καταπληκτική.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.

Aν και το γούστο ειναι υποκειμενικό ομολογώ πως όλοι σας δεν έχετε καθόλου!!! :143:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef