ΟΦΘΑΛΜΟΠΟΡΝEΙΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ....

Reaction score
28.453
ΠΡΙΝ ΔΥΟ Η ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΚΙΝΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 80+ ΧΛΜ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΒΟΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 200 ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΡΟΚΕΤ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ MERCEDES BENZ CLS ROCKET 700 H 750 HP ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ 350 ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ....

ΣΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΕΛΤΙΩΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 800 ΑΛΟΓΑ. ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΥΡΟΝ (ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΖΙΟΒΑΝΙ-ΠΟΥΣΑΙ ΦΙΛΕ?) ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΦΕΝΤΕΚΟΥΛΑ ΤΗΝ LORINSER S70 ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΚΟΦΤΗ ΣΤΑ 370!!!!!

Reaction score
28.453
Απάντηση: ΟΦΘΑΛΜΟΠΟΡΝΙΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ....

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΥΒΑΡΙΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ.

0-100 3,7 ΔΕΥΤΕΡΑ
0-200 12 ΔΕΥΤΕΡΑ
0-300 24 ΔΕΥΤΕΡΑ
ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ 7ΑΡΙ ΣΑΖΜΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΦΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΑΠΛΑ ΒΥΘΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΞΕΡΑΔΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780
Απάντηση: ΟΦΘΑΛΜΟΠΟΡΝEΙΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ....

Δίχρωμο αμάξωμα σε γκρι - μπεζ και το κάλυμμα του ταμπλώ σε σωμόν φυμέ, να ανακλάται στο παρμπρίζ και να μη βλέπεις τίποτα. Δε βαριέσαι, για τα βλαχαδερά του Τέξας, καλό είναι...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780

Αυτό είναι όμορφο. Από την άλλη, βλέπω στο γιου-τέτοιο και κομμάτια με βλαχο-αεροτομή πίσω και το Άστρο αντικατεστημένο με το Β (όπως βλάχος). Έχει και στη Γερμανία βλαχαδερά φαίνεται...

Reaction score
661

Μπλιαχ,.

Lotus Exige S
το ειδα σε ασπρο κι έπαθα πλάκα.

McLaren MP4-12C
ολη η τεχνολογια της F1
οδηγιεται απο τον καθενα οπουδηποτε.
ΟΚ οχι στα βουνα.

Αν και γενικα τετρακινητα υπερεχουν
στο ελληνικό. οδόστρωμα.
Οποτε Land Rover Evoque.

Σε limo η Jaguar εχει νεα μοντελα.

Last edited by a moderator:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437

Δίχρωμο αμάξωμα σε γκρι - μπεζ και το κάλυμμα του ταμπλώ σε σωμόν φυμέ, να ανακλάται στο παρμπρίζ και να μη βλέπεις τίποτα. Δε βαριέσαι, για τα βλαχαδερά του Τέξας, καλό είναι...

:103:

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.864

αααααχ όταν ήμουνα μικρός τα έβλεπα και γούσταρα...

Ήξερα πόσα άλογα έχει το κάθε αυτοκίνητο, χαρακτηριστικά, τα πάντα.

Τώρα αυτή μου η "ηδονή" έχει αλλάξει!

Βλέπω καταναλώσεις 3,5lt/100km και γουστάααααρωωωωωωω!

Μάλλον πιο πολύ από τότε που χαλβάδιαζα τα υπεραυτοκίνητα!

Υπάρχει πιο κ@βλ@ να δίνεις 22,5 ευρώ και να κάνεις 380 χιλιόμετρα???

:105:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
εχεις δικηο, πλεον η αδρεναλινη εχει να κανει με την τσεπη μας .....

Reaction score
28.453

Αυτό είναι όμορφο. Από την άλλη, βλέπω στο γιου-τέτοιο και κομμάτια με βλαχο-αεροτομή πίσω και το Άστρο αντικατεστημένο με το Β (όπως βλάχος). Έχει και στη Γερμανία βλαχαδερά φαίνεται...
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ Β ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ BRABUS ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ.
Η ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΠΙΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 120 ΝΟΜΙΖΩ.

Reaction score
28.453

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ...
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ.....:103:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΝΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΖΕΦΥΡΙ/ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ....

ΥΓ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.

Reaction score
181

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ...
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ.....:103:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΝΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΖΕΦΥΡΙ/ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ....

ΥΓ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.
Όντως αυτά τα λεντάκια είναι ότι πιο κιτσάτο σχεδίασε η αυτοκινητοβιομηχανία.
Όσο για τα παραπάνω αμάξια απλά θα τα χαρακτήριζα σχεδιαστικά ως δεινόσαυρους στερούμενους παντελώς κομψότητας και σχεδιαστικής ευφυίας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί σχεδιαστικά ο δεινόσαυρος π.χ δίπλα σε μια κουαντροπόρτε.

Reaction score
28.453

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....:103:

Reaction score
2.316
Από την άλλη δεν υπάρχουν αντίστοιχα βελτιωτές για BMW, Audi, Porsche; Ή μήπως οι μεγάλες Ferrari δεν επιδέχονται βελτίωσης, ώστε να χτυπούν τους δεινόσαυρους στα ίσια;

Reaction score
1.864

αν μου δινόταν η ευκαιρία να έχω όποιο αυτοκίνητο ήθελα (ασχέτως οικονομικών δεδομένων) θα επέλεγα τη νέα 5ρα της bmw.

Reaction score
28.453
Απάντηση: Re: ΟΦΘΑΛΜΟΠΟΡΝEΙΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ....

Από την άλλη δεν υπάρχουν αντίστοιχα βελτιωτές για BMW, Audi, Porsche; Ή μήπως οι μεγάλες Ferrari δεν επιδέχονται βελτίωσης, ώστε να χτυπούν τους δεινόσαυρους στα ίσια;

EΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ.
ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΕΝΙΧ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΙΣ ΦΕΡΡΑΡΙ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ BMW/AUDI/PORSCHE ΑΛΛΑ ΤΑ 350+ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
Ο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η BENTLEY CONTINENTAL FLYING SPUR.

Reaction score
38
Απάντηση: Re: ΟΦΘΑΛΜΟΠΟΡΝEΙΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ....

υπαρχει ενα πορσε 911 τουρμπο ειναι ασπρο με μαυρο καπω ,φτιαγμενο απο τον οικο 9ff στην γερμανια ,ειναι 1000 αλογα + ....0 -200 σε 6 δευτ ....το εχει ενας γνωστος μου με εχει παει βολτα...

Reaction score
181

αν μου δινόταν η ευκαιρία να έχω όποιο αυτοκίνητο ήθελα (ασχέτως οικονομικών δεδομένων) θα επέλεγα τη νέα 5ρα της bmw.
Εγώ πάλι λόγω οικονομικών δεδομένων θα επέλεγα ένα τέτοιο μεταχείρα:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_Elise

Το κορίτσι μου και γω!
Εγώ με το γιό μου (γιατί θα φάω πόρτα από το κορίτσι).
Ο γιός με το κορίτσι του (η πιθανότερη κατάληξη δηλαδής)

Πρακτικά αυτοκίνητα για όλη την οικογένεια!

Reaction score
181

Εδώ ο κυρ Πάρης έχει ένα εύκαιρο να πάτε να το πάρετε.
Προσοχή όμως μην δίνετε προκαταβολή χωρίς να δείτε το ας το πούμε... αυτοκίνητο.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2741633/

Reaction score
11

ΠΡΙΝ ΔΥΟ Η ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΚΙΝΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 80+ ΧΛΜ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΒΟΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 200 ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΡΟΚΕΤ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ MERCEDES BENZ CLS ROCKET 700 H 750 HP ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ 350 ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ....

ΣΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΕΛΤΙΩΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 800 ΑΛΟΓΑ. ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΥΡΟΝ (ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΖΙΟΒΑΝΙ-ΠΟΥΣΑΙ ΦΙΛΕ?) ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΦΕΝΤΕΚΟΥΛΑ ΤΗΝ LORINSER S70 ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΚΟΦΤΗ ΣΤΑ 370!!!!!

Aγαπητέ TIGERGREC θα ξέρεις βέβαια πως κάποτε πίστευαν πως το ανώτατο όριο ταχύτητας με το οποίο μπορεί να κινηθεί
ένας άνθρωπος ήταν τα...80 χλμ.!

Πίστευαν ότι αν τρέξει κανείς περισσότερο θα συμβούν διάφορα τρελά και φρικιαστικά πράγματα!

Τελικά απεδείχθη πως είχαν άδικο και πως τέτοιο όριο δεν υφίσταται.

Που θέλω να καταλήξω;

Πιστεύω, ακράδαντα, πως τελικά υπάρχει όριο και πως αυτό είναι τα...200 χλμ.! Και αυτά για ελάχιστα δευτερόλεπτα!
Παραπάνω δεν τρέχω ούτε δεμένος σε φόρμουλα!

(Θα μου πεις με το αεροπλάνο...τρέχεις! Ναι αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο γιατί στο κάθισμα λείπει το...φρένο!).

Άρα λοιπόν, ναι μεν κομπλεξάρομαι με τα 370, αλλά από την άλλη και ντρέπομαι και ομολογώ πως δεν...

:142:

Reaction score
661

Προσωπικά από όσα έχω δει
lotus exige s σε άσπρο
προσοχή δεν είναι παιχνίδι.

Κορυφαία η McLaren MP4-12C
διότι οδηγείται απο τον καθένα,
Απιστευτο ESP.
Και απο τα λιγα που βγαίνουν σε περτικαλι..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.676
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale