ΟΧΙ στην ενοικιαση των παιχνιδιων στο Wii.

Μηνύματα
7.140
Reaction score
4
Οσοι ψαχνετε σαν και εμενα να νοικιασετε καποιο παιχνιδι στο wii για να ξερετε εκ των προτερων αν σας αρεσει για να το αγορασετε μιας και οι τιμες πια των παιχνιδιων εχουν φτασει στα υψη , σας ενημερωνω οτι μπορειτε ευκολα για 360/ps3 σε γνωστες αλυσιδες αλλα οχι για Wii.



Απάντηση της NORTEC σε ερώτηση γιατί δεν νοικιάζονται παιχνίδια για το wii στα video clubs:

Σας ευχαριστούμε για το mail σας.

Τα προϊόντα Nintendo προορίζονται για πώληση και όχι ενοικίαση. Η απόφαση αυτή είναι της Nintendo Europe και η Nortec οφείλει ως διανομέας να την σέβεται, καθώς και το δίκτυο καταστημάτων. Η ενοικίαση λογισμικού χωρίς έγγραφη άδεια του κατόχου πνευματικής ιδιοκτησίας είναι παράνομη, σε περίπτωση που αντιληφθείτε κάποιο τέτοιο περιστατικό σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.



Το τι γίνεται με άλλες εταιρίες δεν μπορεί να σχετιστεί με την Nintendo, παρόλα αυτά και για την δική σας ενημέρωση, θα μπορούσατε επισκεπτόμενος κάποιο κατάστημα που ενοικιάζει λογισμικό για κάποιο σύστημα άλλης εταιρίας, να ζητήσετε να δείτε την έγγραφη άδεια εκχώρησης δικαιωμάτων ενοικίασης, μην ξαφνιαστείτε εάν ανακαλύψετε πως ενδεχομένως κάποια καταστήματα ενοικιάζουν λογισμικό παράνομα και χωρίς σχετική άδεια. Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας, μείνετε ήσυχος πως σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο σοβαρό επιχειρηματικό μοντέλο περί ενοικίασης που μας προταθεί, θα το προωθήσουμε ως οφείλουμε στην Nintendo Europe ώστε να το αξιολογήσει και να κρίνει εάν είναι συμφέρουσα απόφαση η εκχώρηση σχετικών αδειών σε τυχών σοβαρά καταστήματα.


Τα σχολια δικα σας.
 


Μηνύματα
2.734
Reaction score
0
Απάντηση: ΟΧΙ στην ενοικιαση των παιχνιδιων στο Wii.

Τουλάχιστον έδωσαν μια ξεκάθαρη απάντηση.........κάτι είναι κι αυτό....:sad:
 

Μηνύματα
1.155
Reaction score
7
Απάντηση: ΟΧΙ στην ενοικιαση των παιχνιδιων στο Wii.

Wiikey είναι η ανταπάντηση...
 

Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Είναι ειλικρινείς νομίζω και ακολουθούν το γράμμα του νόμου, κάτι που ίσως δεν κάνουν οι άλλοι, αφού όντως πρέπει να φέρει τον τίτλο "Μόνο για ενοικίαση".
 

Μηνύματα
487
Reaction score
0
Δυστυχώς αυτή είναι πάγια τακτική της Nortec εδώ και αρκετά χρόνια. Το ίδιο και πολλά χειρότερα (με δυσκολία έβρισκες τίτλους και για αγορά) συνέβαινε και με το gamecube.
Ωστόσο, δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτό είναι απόφαση της nintendo europe γιατί έχω την εντύπωση ότι έχω ακούσει από ευρωπαίους για καταστήματα που νοικιάζουν παιχνίδια για wii.
 



Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Μηνύματα
3.046.981
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale
Top