Καλησπέρα σας άρχισα χθες να συγυρίζω λίγο τα tags των ψηφιακών μου αρχείων flac,mp3. Παρόλο που έιχα ορίσει κάποιες συμβάσεις για το πως να ονομάζω τους καταλόγους και υποκαταλόγους των αρχείων μου (π.χ όνομα συνθέτη-->τίτλος δίσκου) υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις όπου τα cd που είχα δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τις συμβάσεις μου.
Για παράδειγμα ένα cd λέγεται : "Α Roman christmsa - Italian concertos & cantatas."
ή ένα άλλο
"18 τραγούδια κλασσικής", το cd αυτό λοιπόν περιέχει τραγούδια 18 διαφορετικών συνθετών.. έτσι δεν μπορώ να εφαρμόσω τη συμβασή μου για τα ονόματα αρχείων και υποκαταλάγων.
Α) Πως χειρίζεστε εσείς τέτοις περιπτώσεις;
Β) Γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιος οδηγός που να με εισάγει λίγο στο θέμα της καταλογράφησης ώστε να μπορώ να ορίσω ένα 'σύστημα' λίγο πιο γενικό;
Ευχαριστώ πολύ
Αλέξανδρος
Για παράδειγμα ένα cd λέγεται : "Α Roman christmsa - Italian concertos & cantatas."
ή ένα άλλο
"18 τραγούδια κλασσικής", το cd αυτό λοιπόν περιέχει τραγούδια 18 διαφορετικών συνθετών.. έτσι δεν μπορώ να εφαρμόσω τη συμβασή μου για τα ονόματα αρχείων και υποκαταλάγων.
Α) Πως χειρίζεστε εσείς τέτοις περιπτώσεις;
Β) Γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιος οδηγός που να με εισάγει λίγο στο θέμα της καταλογράφησης ώστε να μπορώ να ορίσω ένα 'σύστημα' λίγο πιο γενικό;
Ευχαριστώ πολύ
Αλέξανδρος