Οθονη-προτζεκτορας για 3.8m

Reaction score
2
Γειά σας!

Ο κολλητός μου στο νέο διαμέρισμα που πρόσφατα μετακόμισε θέλει να "γεμισει" παράθυρο πλάτους 3.8 μέτρα (2.8 υψος) με το πανί του προτζεκτορα που θα αγοράσει.. (ψάχνει και για προτζεκτορα δηλαδη).
Επειδή με έναν πρόχειρο υπολογισμό (3.8/0.87/0.025=174) βγαίνει 174 ίντσες οθόνη (πες 165 ίντσες καθαρή επιφάνεια προβολής, μου φαίνεται πάρα πολύ μεγάλη οθόνη.. Τι τον συμβουλευετε; Πως ξεκινάει το σεταπ;
Επίσης κάποια πρόταση για πανί της τάξεως των 500 ευρω, και προβολέα 800;
Επισυνάπτω και το παράθυρο. Υπόψιν δεν θέλει να βάλει κουρτίνα, οπότε η οθόνη θα εξυπηρετεί και το ρόλο σκιαστρου(την ώρα της προβολής για τα φως που μπαίνει απεξω..)

Ευχαριστω παρα πολυ!

Attachments

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Γειά σας!

Ο κολλητός μου στο νέο διαμέρισμα που πρόσφατα μετακόμισε θέλει να "γεμισει" παράθυρο πλάτους 3.8 μέτρα (2.8 υψος) με το πανί του προτζεκτορα που θα αγοράσει.. (ψάχνει και για προτζεκτορα δηλαδη).
Επειδή με έναν πρόχειρο υπολογισμό (3.8/0.87/0.025=174) βγαίνει 174 ίντσες οθόνη (πες 165 ίντσες καθαρή επιφάνεια προβολής, μου φαίνεται πάρα πολύ μεγάλη οθόνη.. Τι τον συμβουλευετε; Πως ξεκινάει το σεταπ;
Επίσης κάποια πρόταση για πανί της τάξεως των 500 ευρω, και προβολέα 800;
Επισυνάπτω και το παράθυρο. Υπόψιν δεν θέλει να βάλει κουρτίνα, οπότε η οθόνη θα εξυπηρετεί και το ρόλο σκιαστρου(την ώρα της προβολής για τα φως που μπαίνει απεξω..)

Ευχαριστω παρα πολυ!
170'' είναι πάρα πολλές!!!
Προφανώς με 800 ευρώ για προβολέα θα πας σε κάτι απ' τα φθηνά μοντέλα της benq ή της optoma. Νομίζω πως γεμίζουν με σχετική άνεση 140''-150''. Θέλουν προσοχή όμως κατά την τοποθέτηση, καθώς σ' αυτή την κατηγορία τιμής δεν υπάρχει lens shift.
Ενδεικτικά μοντέλα:
benq w1070

optoma hd26
optoma hd141x

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.603
Σίγουρα δεν ψάχνει για ρόλερ σκίασης, αλλά για οθόνη προβολής;

Reaction score
2
προφανως θα ηθελε να συνδυασει και τα δυο με το πανι της οθονης..προφανως αυτο δεν ειναι δοκιμο,απο οτι καταλαβαινω απο τις απαντησεις σας..αρα, τον συμβουλευω να προσανατολιστει σε μικροτερη διασταση(150ιντσεςπχ); ή αν αγορασει 165 αρα οθονη θα πρεπει να δωσει πιο πολλα για προβολικο ωστε να αντεχει η φωτεινοτητα του τετοια διαγωνιο?
αληθεια, απο οθονη μιλαμε μονο για ηλεκτρικη,σωστα; καμια προταση;

Reaction score
6.661
αυτο το δε θελει κουρτινα ειναι θεμα, λιγο φως να μπαινει που θα μπαινει δηλ δεξια-αριστερα ,θα σου βγαζει τα ματια ειδικα εκει μπροστα...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos