Οθονη TFt 19" για παιχνιδια μεχρι 450 Ευρω

Reaction score
0
Θα ηθελα να μου προτεινετε μια Οθονη TFt 19" για παιχνιδια και ιντερνετ κυριως αλλα οχι οτι δεν θα βλεπω και καμια ταινια.Περιπου μεχρι 450 ευρω.
Zero pixel kai dvi support θα προσμετρηθουν στα υπερ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Zero pixes + dvi έχουν οι Lg και νομίζω βρίσκεις περίπου στην τιμή που θέλεις...

Απλά για παιχνίδια να έχει τουλάχιστον 12 msec χρόνο απόκρισης...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Στις 19" για zero pixel δες κάποια LG ή κάποια Philips. Αν μπορείς να βρεις την Philips 190B4 ή B5 που έχουν S-Ιps πάνελ θα είναι το ιδανικό, μιας που όλες οι υπόλοιπες χαμηλού κόστους έχουν TN πάνελ.

Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρουν και τόσο τα 0 pixel μπορείς να δεις την Viewsonic VX924 (3 pixel), ή την Samsung 930BF (6 pixel) που είναι πολύ καλύτερες από της Philips-LG.

Reaction score
5
Πάντως ο φόβος που υπάρχει για dead pixels δεν είναι από την εμπειρία μου δκαιολογημένος. Εχω LCD οθόνες από το 1999 και στο σπίτι και στα γραφεία, πρέπει αν έχω περάσει τουλάχιστον 15 μαζί με τα laptops. Δεν είχα dead pixel κανένα. Stuck pixels ναι, αλλά ξεκολλάνε.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί σε κάποιον, αλλά όσο προχωράμε θα είναι όλο και πιο δύσκολο, οι τεχνικές έχουν βελτιωθεί πολύ.

Reaction score
1
Για games οι CRT είναι πολύ καλύτερες και στα λεφτά που ψάχνεις μπορείς να πάρεις μια CRT 21 ιντσών. Αν μπορείς να τη δείς σε σύγκριση με TFT πολλαπλάσιας τιμής θα δεις τη διαφορά ...

Reaction score
0
Την samsung αμα την παραγγειλω απο pixmania τι παιζει μετα με την εγγυηση?Και πως μπορω να διασφαλιστω οτι δεν θα εχεικανενα καμμενο πιξελ οταν θα την παραλαβω?Μπορω να τους πω να την τσεκαρουν?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγγύηση η πανευρωπαική...

Πάρε πρώτα ένα τηλ. στην εδώ αντιπροσωπεία αλλιώς θα αναγκαστείς να την στείλεις έξω αν χαλάσει...

Όσο για τα pixels ζήτα τους να την δοκιμάσουν αν και δεν νομίζω να το κάνουν...

Reaction score
7
Stuck pixels ναι, αλλά ξεκολλάνε.
Δε διαφωνώ στα υπόλοιπα, αλλά αυτό το "ξεκολλάνε" πώς το εννοείς? Με πολύ υπομονή και λίγη προσευχή?
Αν ειναι μαυρο, ειναι νεκρο, δεν παιρνει ρευμα-εντολη, πες το οπως το καταλαβαινεις.

Αν ειναι κολλημενο σε ON κατασταση σημαινει οτι λειτουργει, οποτε μπορει να ξεκολλησει....

Παντως με ενα utility για το PSP που αλλαζει τα χρωματα της οθονης πολυ γρηγορα ενας φιλος καταφερε να ξεκολλησει αρκετα...

Reaction score
0
Ξερει κανεις τι ειναι το Interpolation και τι εχει να κανει με την αλλαγη της αναλυσης σε μια οθονη τφτ?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.674
Members
38.587
Νεότερο μέλος
dark2030@