Οθονη?

Reaction score
939
Γεια σας παιδια ψαχνω για οθονη μεχρι 700-800€ ηλεκτροκινητη.Τι προτεινετε?Εχει κανεις αποψη για τις Megavision?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μαριε , τις Megavision δεν τις γνωριζω (η μπορει και να μου διαφευγει το ονομα αυτη την στιγμη)
Παντως στα ιδια χρηματα περιπου παιζουν και οι Screenline.
Για κατι ακομα πιο οικονομικο δες και εδω:
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=5938

Δεν ξερω σε τι κατηγορια τιμης ειναι ο βιντεοπροβολεας σου παντως σωστο θα ηταν να γνωριζουμε πρωτα, αφου η κατηγορια τιμης που θελεις να κυμανθεις δεν ειναι παρα entry για ηλεκτρικη οθονη.... :wink:

Reaction score
939
Ευχαριστω για την απαντηση.Ο προβολεας ειναι παλιος LCD και καποια στιγμη θα αλλαχτει αλλα η οθονη οχι.Τι οθονη προτινετε χωρις να ανεβουμε παρα πολυ στα χρηματα?

Reaction score
0
Μάριε πριν λίγο καιρό πήρα από την megavizion την χειροκίνητη 16:9 93'' οθόνη. Σαν ποιότητα πανιού είμαι ευχαριστημένος, η βελτίωση στην εικόνα μου ήταν μεγάλη. Σαν κατασκευή δεν με ενθουσίασε με μικρά ελλατώματα φινιρίσματος κλπ. Επίσης ο μηχανισμός μαζέματος του πανιού παρουσίαζε στην αρχή κάποια κολλήματα, δηλαδή μου έβγαζε το λάδι μέχρι να φτάσει το πανί επάνω. Σταδιακά αυτό διορθώθηκε και 2-3 μήνες αργότερα σχεδόν έχουν εξαφανιστεί.

Εντούτοις για όλους τους παραπάνω λόγους ζήτησα αντικατάσταση της οθόνης από την Megavizion. Το after sales service τους είναι πολύ καλό και δέχτηκαν χωρίς 2η κουβέντα να πάω την παλιά και να πάρω μια καινούρια, φυσικά χωρίς καμία επιβάρυνση. Μου είπαν μάλιστα πως το μοντέλο που θα μου δώσουν (την Παρασκευή θα γίνει η αλλαγή) πλέον έρχεται με νέο μηχανισμό μαζέματος και με 15 επιπλέον εκατοστά border στο πάνω μέρος (κάτι που σε άλλες οθόνες το πληρώνεις extra). Περισσότερα μπορώ να σου πω μετά την Παρασκευή. Πάντως από εξυπηρέτηση σκίζουν , παράγοντας που είναι ιδιαίτερης σημασίας κατά τη γνώμμη μου. Και μην ξεχνάς πως σε αυτά τα λεφτά δύσκολα βρίσκεις κάτι καλύτερο...

F1

Reaction score
0
Θοδωρή και που θα βρούμε , δούμε , παζαρέψουμε , αγοράσουμε εμείς τις Magavision ;;; Αν δεν θέλεις δημόσια στείλε pm .Υπόχρεος …..

Reaction score
0
Μήπως θα μπορούσες κι εμένα Θοδωρή ένα πμ με το κατάστημα, την τιμή και τον τύπο που εσύ επέλεξες. Ευχαριστώ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αγαπητε Θοδωρη , το AVSite-σε τρανη αντιθεση με αλλα fora-δεν ανηκει σε κανενα καταστημα.
Ετσι ειναι ελευθερη η χρηση ονοματων ολων των καταστηματων , ακομα και αυτου που προκειται να γραψεις , και δεν αντιτιθεται σε κανενα κανονα απο αυτους που εχουμε θεσπισει.
Το μονο που προσπαθουμε να αποφυγουμε ειναι η συνεχομενη γκριζα διαφημηση , κατι που σε καμμια περιπτωση υπαρχει στο παρον thread.

Προσπαθω απλα να σε γλυτωσω απο τα πολλα π.μ. :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θοδωρή μπορείς ελεύθερα να γράψεις και το μαγαζί από το οποίο πήρες την οθόνη, και την τιμή όπως επίσης θα έλεγα επιβάλεται να γράψουν τα μέλη που έχουν βρει την συγκεκριμένη οθόνη φθηνότερα...

Η ενημέρωση για το που θα βρούμε τις καλύτερες τιμές είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δημιουργήσαμε αυτό το φόρουμ...

Reaction score
0
Παιδιά να'στε καλά, δεν έγραψα ονόματα κλπ από διακριτικότητα, αν και συμφωνώ πως η αναφορά ονομάτων, τιμών αλλά και εντυπώσεων από προϊόντα/καταστήματα πρέπει να αναφέρεται ώστε να κερδίσουν χρόνο και χρήμα τα μέλη που ενδιαφέρονται για μια όμοια αγορά με αυτήν ενός άλλου μέλους.
Εν πάση περιτπώση, το κατάστημα είναι η Laserland, www.laserland.gr (περιέχει contact info). Για περισσότερα οι ενδιαφερόμενοι ας απευθυνθούν εκεί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.356
Members
38.688
Νεότερο μέλος
georgetsiakalakis