Οθόνες Screenline, Exelixis ή Projecta?? (ή κάτι άλλο??)

Reaction score
1
Έπειτα από πολύωρες αναζητήσεις και goοgliaσματα καταλήγω μάλλον στις 3 παραπάνω οθόνες για τις οποίες όμως ΔΕΝ μπόρεσα να βρώ review, εντυπώσεις, tests και όλα τα συναφή.
Έτσι λοιπόν και με γνώμονα ότι είμαι σε αναζήτηση ηλεκτρικής, 16:9, gain 1 (άντε και 1,2 - αν και με τον Epson θα είναι μάλον άχρηστο καθότι αρκετά φωτεινός) και πλάτος περί τα 2,30 μ. (περίπου), φυσικά με border καταλήγω στα κάτωθι:
1. Screenline www.screenline.it
2. Exelixis www.e-screen.gr (φτωχό site)
3. Projecta www.amy.gr και www.projecta.nl

Θά ήθελα τη γνώμη σας και ειδικά εκείνων που είχαν (έχουν) εμπειρία με τις άνωθι οθόνες (τυχόν προβλήματα στον μηχανισμό τους, πανί-ζάρες, ποιότητα κλπ)
Ευχαριστώ

Reaction score
1
Σου προτείνω και Ultrascreen από την Onar AudioVisual. Αγόρασα εγώ την ηλεκτρική 4:3, 230 καθαρό πανί με 1.2 κέρδος και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ησυχος μηχανισμός, προσεγμένη κατασκευή και καλή ποιότητα εικόνας. Πανω από όλα προσιτή τιμή.

Reaction score
1
Για την Megavizion 500 - υψηλού δείκτη WAF :) - έχω ακούσει για προβλήματα στον μηχανισμό, αν και φυσικά είναι και θέμα κομματιού (είναι να μη σου τύχει, αλλά εδώ παίζει και θέμα αντιπροσωπείας, αντικατάστασης, τεχνικής υποστήριξης).
Γιώργο καλορίζικη. Όπως καταλαβαίνεις με (μας) ενδιαφέρει αρκετά η γνώμη σου - εντυπώσεις...
dtziouvaras: Μήπως έχεις site της Ultrascreen για να βρώ μοντέλο κλπ (μια και ψάχνω για 16:9) ή της Onar? Την έχεις καιρό, χρήση ?
Ευχαριστώ Όλους

Reaction score
1
Δεν υπάρχει κάποιο site. μιλάς μαζί τους. τα τηλέφωνα της onar φαίνονται στο banner της αρχικης σελιδας του avsite.

Reaction score
1
To projecta που έχω εγώ είναι τελείως "μάπα", τι να κάνω όμως που το εχω εντοιχίσει και πρέπει να ανοίξω δουλειές με φούντες για να το αλλάξω.
Εχει σε όλα πρόβλημα, στον μηχανισμό και κάνει και ζάρες...άστα κλάφτα!!!

Reaction score
1
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:
1.Screenline : Δεν ακούστηκαν προβλήματα (ακόμη) - Καλή ποιότητα πανί- μηχανισμός (από έρευνα σε review) - Παίζει στα 800 Euro (στις συγκεκριμένες πάντα διαστάσεις)
2.E-screen (exelixis): Δεν υπάρχουν γνώμες-εντυπώσεις (πανί - μηχανισμός) Γύρω στα 500 euro
3.Projecta : Προβληματική (Δεν υπάρχουν και οι διαστάσεις που θέλω, από σχετική ερώτηση) - OFF
KAI
4. Megavizion 500: εντός τιμής (677 euro - για το συγκεκριμένο, πάντα, μοντέλο). Ακούστηκαν προβλήματα σε μηχανισμούς (ελληνική όμως υποστήριξη). Καλό πανί
5. Ultrascreen (Onar AudioVisual). Δεν έχω στοιχεία, εντυπώσεις. Προς διερεύνηση...
Σωστός μέχρι τώρα στην έρευνά μου;
Ευνόητο ότι αν κάπου υπάρχουν διαφωνίες-νέες γνώμες-εμπειρίες, ΟΛΕΣ ευπρόσδεκτες για να υπάρχει επιτέλους και μία έρευνα - έστω και δική μας.
[Υ.Γ. Έστειλα και mail στο Hitech για γνώμη-βοήθεια επί τοθυ θέματος και φυσικά με έγραψαν (αναμενόμενο)]

Reaction score
1
5. Ultrascreen (Onar AudioVisual). Δεν έχω στοιχεία, εντυπώσεις. Προς διερεύνηση...
Σωστός μέχρι τώρα στην έρευνά μου;
Για ULTRASCREEN σου εγραψα ήδη ότι εχουν καλό και ησυχο μηχανισμό. Καλή ποιότητα πανιού που το πάχος της δείχνει ότι δύσκολα θα εμφανίσει ζαρες. Εχουν ολόλευκο κελυφος και το σχήμα τους είναι όπως των χειροκείνητων Da-Lite δηλαδή πολύπλευρο.

Εχουν μαυρα περιθώρια δεξιά-αριστερά-κατω 5εκ. και 40 πόντους extra drop από πάνω.

Ειναι ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ & ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ σε τιμή < 500 €

Reaction score
1

Φωτο από την Ultrascreen. Αν δεν ανάβει επιτυχώς η εικόνα δες την από το album των μελών στην κατηγορία το σπίτι μου - Home cinema.

Reaction score
1
Τσέκαρα την Ultrascreen. Όντως, ήσυχο μοτέρ - ελπίζω και με μακροβιότητα - εξάγωνο κουτί λευκό. Πανί ικανοποιητικό σε φωτεινότητα. 2χρόνια εγγύηση. Συμπερασματικά κερδίζει πόντους προτίμησης.
Έχει κάποιος άλλος εμπειρία (ιδιαίτερα σε μοτέρ και ζάρες μετά από καιρό) ?

Reaction score
0
Διαβάζω συνέχεια για τις ζάρες που δημιουργούνται στις οθόνες. Θα ηθελα να ρωτησω αν αφησουμε μια χειροκινητη οθονη κατεβασμενη , σαν να ειναι σταθερη δηλαδη , και να την κλεινουμε 2-3 φορες τον χρονο για λογους αισθητικης , θα εχουμε παλι προβλημα ; Αναφερω αυτο το γεγονος γιατι απο μια ερευνα αγορας που εκανα ειδα οτι οι σταθερες οθονες εχουν τα ιδια αν οχι περισσοτερα χρηματα με τις χειροκινητες (βλεπε da-lite). Αν δεν υπαρχει προβλημα λοιπον , αξιζει να παρεις μια χεροκινητη που την εχεις ως σταθερη και αν θες καμια φορα την μαζευεις ; H θα σου κανει παλι ζαρες ;

Reaction score
7
Θελω να πιστευω οτι οι ζαρες δημιουργουνται αν δε μαζευτει καλα το πανι, οποτε αν ειναι κατω δε θα υπαρχει προβλημα.
Βεβαια αν καπνιζεις στο σπιτι ξανασκεψου το....

Reaction score
0
Οκ δεν καπνιζω , αλλα και οι σταθερες πιστευω πως εχουν προβλημα με το τσιγαρο , ισως και περισσοτερο μιας που δεν μπορουν να μαζευτουν ποτε. Αν κανω λαθος διορθωστε με...

Reaction score
1
Καλά δεν είναι και τόσο δραματικά...
Με τον καπνό δημιουργείται μια ελαφριά κιτρινάδα που φεύγει εύκολα με προσεκτικό καθάρισμα με πολύ καλά στιμμένο πανί (χρησιμοποιώ ένα μπλέ -λίγο ακριβό- που είναι μόνο για τζάμια και δεν αφήνει χνούδια.) Δεν χρησιμοποιώ απορρυπαντικό ή άλλο σχετικό, αν και ύπαρχουν στο εμπόριο ειδικά για οθόνες (από σχετικό googliaσμα). Πάντως για ζάρες συμφωνώ και με τον Γιώργο.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.685
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis