Οθόνη προβολέα

Status
Not open for further replies.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εχω μια οθόνη προβολέα, μαλλον 90", που ειναι μεν ηλεκτροκινητη αλλα λογω βλαβης σταματησε 30 εκατ. περιπου πριν το τερμα. Επισκευαζεται ανετα, προσπαθησαμε κατι αλλα μεχρι τα ...30εκ, και την αφησαμε ετσι, με λιγη επιμονη και δεξιοτητα επανερχεται. Εχει μαυρα περιθωρια δεξια-αριστερα κι ενα μεγαλο επανω, ειναι δε πολυ καλης αποδοσης (το πόσο αγορασθηκε ...αφηστε το, απο την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ), δεν εχει ασφαλως καμια σχεση με τις φθηνες των ...σουπερμαρκετς!. Λογω (προσωρινης) βλαβης θα δωθει ως σταθερης βασης, ωστοσο λογω διαστασεων, κατανοω τη δυσκολια μεταφορας που ανετα ομως μπορει να γινει με μεταφορικη (εκτος αν περασει καποιος με ...σχαρα οροφης).
Τιμη 150€

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Να προσθεσω μερικα στοιχεια (κατοπιν φιλικης ...παρατηρησης):
Η οθονη αγορασθηκε κατοπιν προτασης του κ. Ιδρυτου (αρα καλης ποιοτητας), ανογοκλεισε καμια 100αρια φορες, ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΗ, δεν εχει προεντατηρες αλλα βαρος σε ολη την κατω πλευρα και μενει σταθερα τεντωμενη, ειναι 16:9. Ο ηλεκτρικος μηχανισμος ειναι ΟΚ απλα το δοντακι που πιανει απο τη μια πλευρα οταν τυλιγεται εχει φθαρει και "παιζει" ή σταματα στο ανεβασμα - το ψευτοδιορθωσα αλλα βαρεθηκα να την ξαναανοιξω μετα την αστοχια ρυθμισης ωστε να ανεβαινει σε ολο το υψος, ευκολακι ειναι σχετικα.
Φωτο δυσκολο γιατι την εχω κατεβασει και περιτυλιξει, οποτε θελει ...ξαπλα για να ποζαρει (δυσκολακι ε; )

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Επικειμενης της καθοδου μου εν Αθενς, σχεδον χαριζεται στα...

...100€

οσο τα διοδια σχεδον:):):)
και χωρις μεταφορικα;)

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ