Οθόνη Elite CineGrey 92"

Reaction score
766
πωλείται η εν λόγο οθόνη σε υπεράριστη κατάσταση....

αγορασμένη απο την Projecting & Sounding Art τον 9ο του 2012...με εγγύηση κλπ κλπ...

πανί με γκρι επίστρωση για καλύτερο έλεγχο του φωτός...σταθερή, στις 92 ίντσες...ά ρ ι σ τ η...

τιμή 650 ευρώ (απο 850 που αγοράσθηκε), χωρίς παζάρια παρακαλώ...

Είμαι Ηράκλειο Κρήτης...τυχόν μεταφορικά βαραίνουν τον ενδιαφερόμενο...

επικοινωνία μέσω πμ ή στο [email protected]

ευχαριστω...

Attachments

Reaction score
766
επανέρχεται...

με τα κουτιά της...επαιζε σε περιβαλλον μη καπνιστών...

200 ευρώ...

Reaction score
766
επανερχεται...

150 ευρα...στο κουτι της...δε καπνιζω, οποτε δεν υπαρχει θεμα με καπνο κλπ...

βρισκομαι πλεον Αθηνα...οποτε ατομα εντος Αττικης για επιτοπου συναλλαγη και τσεκαρισμα, απο το χωρο μου...

επικοινωνια με πμ...

Reaction score
766
εστω και καθυστερημενα, να ευχαριστησω και το Κωστα Κεφαλα, που ηρθε απο μενα και πηρε την οθονη, μιας και δε πολυσκαμπαζω απο διευθυνσεις και δρομους εδω στην Αθηνα, αφου ημουν εκτος...

καλιμπρατορα Β thank you και την αλλη φορα δε θα σε ζαλισω με τοσες ερωτησεις...:thumbsup::D:D

Reaction score
766
επισης θελω να αναφερω, οτι απ οτι εμαθα αργοτερα, η elite, ενω στα φυλλαδια της αναφερει οτι, αναλογα το μοντελο, υπαρχει και μια κεντρικη μπαρα, που μπαινει στη πισω μερια και αποτρεπει την στρεβλωση του πλαισιου, τελικα μπαρα "δεν"...δες φωτο

elite.jpg
Hardware and Parts List
1. Frame Parts x 6 pcs (4 top/bottom horizontal frame pcs + 2 side vertical frame pcs)
2. Tension Rods x 6 pcs (4 top/bottom rods + 2 side rods)
3. Screen Material x 1 pc
4. Center joints x 2 pcs
5. Elbow Joints x 4 pcs
6. Wall brackets x 2 – 3 pcs (depending on model/size)
7. M5x50 wood screws x 6 pcs
8. Hollow wall anchor x 6 pcs
9. M5x15 screws x 16 pcs
10. Center Support Bar x 1 – 2 pcs (depending on model/size)
11. Support joiner x 2 – 4 pcs (depending on model/size)
12. Fix Plates x 60 – 180 pcs (depending on model/size)
Note: Please make sure all parts are included in your package before....κλπ κλπ
στο φυλλαδιο αναφερει οτι μοντελα, κατω των 135", εχουν μια τετοια μπαρα, ενω μεγαλυτερα μοντελα εχουν 2...

τελικα πολλα μοντελα οθονης δεν εχουν τη μπαρα αυτη στη συσκευασια και ακομα και στη δικη μου περιπτωση που η οθονη ειναι μικρη, υπηρχε στρεβλωση του πλαισιου απ οτι με ειπε ο zizik, με αποτελεσμα και γω να ψαχνομαι να δω τι ειχε γινει και ο αγοραστης να ψαχνει να βρει κεντρικη μπαρα, που απλα δεν υπηρχε...

δεν ξερω για ποιο λογο το κανει αυτο η elite, αλλα το αναφερω γιατι δημιουργει θεματα και στην οθονη αυτη καθεαυτη τελικα, αλλα και προβληματα σε αγοραπωλησιες...

εψαχνα μια ωρα να βρω, αν ειχα παραλειψει να στειλω καποιο κομματι στο zizik και τι στο καλο ειχε γινει και πως καταφερα να στραβωσω το πλαισιο...

μπορει να ειναι σχετικα καλες οθονες, αλλα οι ιδιοι δημιουργουν θεματα και δε ξερω αν η επομενη οθονη μου θα ειναι τελικα elite...

αυτα, για γενικη ενημερωση και γενικα να προσεχετε πολυ, τι υπαρχει μεσα στη συσκευασια και τι αναφερει και το manual...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.647
Η λύση βρέθηκε, θα κόψω ένα σκουπόξυλο στο κατάλληλο μήκος και θα έρθει.
Οθόνη 800€+...

Πάντως, ακόμη και οθόνες χωρίς ένωση στο κέντρο των οριζοντίων πλευρών έχουν παραμόρφωση του πλαισίου, ελάχιστη βέβαια. Όχι 3 εκατοστά συνολικά όπως αυτή.

Reaction score
766
ευτυχως ο zizik ειναι "ετοιμοπολεμος" σε τετοιες καταστασεις...:D

εγω παλι, πανασχετος, δεν ειχα παρει χαμπαρι...τρομαρα μου

παντως, ναι...σε οθονη που εκανε 800+, οταν αγοραστηκε και η εταιρια αναφερει οτι υπαρχει και σε μικρα κια σε μεγαλα μοντελα, κεντρικη μπαρα που δινει λυση στο θεμα, νομιζω οτι ειναι κοροϊδία...μη το αναφερεις καθολου ρε μαστορα...

να καταληγουμε να κανουμε πατεντες...

απαραδεκτο...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Δύο οθόνες δικές μου σταθερές elite 106' και 120' επίσης δεν είχαν στην συσκευασία τους αυτή την μπάρα!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.028
Η πολυ προσφατη δικη μου 120 ειχε.
Νομιζω οτι πολυ ευκολα μπορει να μπει απο πισω ενας ξυλινος πηχης .

Reaction score
766
οτι να ναι δλδ...

δε ξερω αν υπαρχουν κομματια που τελικα ειναι διαφορετικοι "κωδικοι" και γι αυτο βλεπουμε αλλα να χουν και αλλα οχι, αλλα απ τη στιγμη που το αναφερουν στο φυλλαδιο και εχει και εξακριβωμενο θεμα το πλαισιο χωρις κεντρικη μπαρα, θα πρεπε να μην το συζηταμε καν...

τες παντων...για να χει ο κοσμος μια ιδεα...γι αυτο το αναφερω και επειδη δεν ειχα κανενα αλλο παραπονο απ την οθονη, δεν το περιμενα, απο μια κατα τ αλλα σοβαρη εταιρια...

edit: και βεβαια θα επρεπε και γω να ειχα ανοιξει τα "στραβα" μου να χα δει, οτι εξαρτημα που αναφερεται στο φυλλαδιο και τελικα λειπη, σηκωνει επικοινωνια με τον αντιπροσωπο και εξηγησεις...εκτος και ανεφεραν μεσα ρητα, ποια μοντελα ερχονται με/χωρις μπαρα...

Last edited:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm