Οικιακος Εξοπλισμος

Reaction score
1.040
Καλησπερα σας. Για αλλη μια φορα θα ζητησω τη βοηθεια σας αν και προκειται για θεμα οχι και τοσο σχετικο με το βασικο αντικειμενο του site.
Συντομα θα μετακομισω σε νεο σπιτι και θα χρειαστω αγορα εξοπλισμου απο την αρχη. Τα μικροπραγματα θα τα ψαξω καπως πιο προχειρα και ανεμελα. Τα βαρυα κομματια ομως των ηλεκτρικων συσκευων νομιζω χρειαζονται αρκετη προσοχη προκειμενου να γλυτωσω απο προβληματα μακροπροθεσμα. Οποτε θα ηθελα να μαζεψω αποψεις για το ποιες εταιριες θεωρουνται αξιοπιστες, η τουλαχιστον πιο αξιοπιστες απο αλλες. Δε μιλαμε για κατι πολυ εξεζητημενο. Ψυγειοκαταψυκτης, κουζινα, πλυντηριο, και κλιματιστικα (τα οποια μπορει να αγοραστουν προς καλοκαιρι μερια) Οποτε για τα 3 βασικα που ειπα, εχετε καποιες αποψεις για το ποιες εταιριες να προτιμησω; Εκτος απο αυτο, οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ειναι εννοειται ευπροσδεκτη μιας και πρωτη φορα μπαινω σε διαδικασια τετοιων αγορων. Ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
15.469
κουζινα
για τ' αλλα δε κατεχω αλλα για κουζινα θα 'λεγα μια με
ξεχωριστες εστιες απο το φουρνο
- αμα χαλασει το ενα σου μενει τ' αλλο, επισης να σκεφτεις αν μπορεις
να βαλεις το φουρνο πανω στο παγκο
- δε χρειαζεται να σκυβεις ...
πυρολυση δε νομιζω οτι χρειαζεται - εγω τουλαχιστον δεν ηκαμα ποτε μου

εγω πηρα μια πιτσος πριν 12 χρονια μ' ενα βαθυ ταψι - ενα ανεβαθο - και σχαρα - πακετο με το φουρνο (ο φουρνος δουλευει καθημερνα),
στην εστια εχει καει ενα ματι και στο φουρνο κρατω τη πλατη του με τελι (αντε ... ουτε το γουγλ δε κατεχει ηντανε το τελι :o) (μπλουτακ και κουζουλαδες - με μιολια τελι γινουντ' ολα ....) ....
αυτα !
καλες αγορες !

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Ψυγειοκαταψυκτης, κουζινα, πλυντηριο, και κλιματιστικα (τα οποια μπορει να αγοραστουν προς καλοκαιρι μερια) Οποτε για τα 3 βασικα που ειπα, εχετε καποιες αποψεις για το ποιες εταιριες να προτιμησω; Εκτος απο αυτο, οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ειναι εννοειται ευπροσδεκτη μιας και πρωτη φορα μπαινω σε διαδικασια τετοιων αγορων. Ευχαριστω εκ των προτερων
Αναλόγως του προϋπολογισμού. Πόσα θέλεις να ξοδέψεις; Πόσο μακροπρόθεσμη θεωρείς μια τέτοια επένδυση;

Reaction score
1.040
Σωστά, ξέχασα να αναφέρω μπάτζετ. Ας πούμε χοντρικά ένα 500αρικο για κάθε ένα από αυτά. Δύσκολες εποχές βλέπετε....
Έχω σαν σκοπό με ένα διχιλιαρο να αγοράσω αυτά τα 3 πράγματα συν όλα τα άλλα μικροπραγματα που θα χρειαστεί ένα τυπικό σπίτι. (Μικροκυμάτων, σκούπα,σίδερο,τοστιερες, καφετιέρα και ο,τι άλλο βγει). Με προχειρους υπολογισμούς εχω δει ότι γι αυτα τα 3 με παιρνει να αφιερωσω γυρω στα 1500. Τα κλιματιστικα μένουν εκτός συζήτησης προς ώρας. Την άνοιξη μια χαρά θα την παλέψουμε, το καλοκαίρι θα μπορέσουμε να τα πάρουμε ξεχωρα.

Reaction score
1.040
Επαναφέρω λιγάκι το θέμα για μια ερώτηση σφήνα. Καμία αποψη-εμπειρια για whirlpool υπάρχει;

Reaction score
27.117
Επαναφέρω λιγάκι το θέμα για μια ερώτηση σφήνα. Καμία αποψη-εμπειρια για whirlpool υπάρχει;
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ

ΠΟΛΩΝΙΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΤΣΟΣ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΟ/ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΥ Η ΑΛΛΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

Reaction score
67
συγκεκριμενα μεινε μακρια απο1) ariston,indesit,candy,aeg,whirlpool 2)η pitsos,siemens,bosch δεν βγαζει καλα ψυγεια στα υπολοιπα τα παει σαφως καλυτερα αν δεν εχεις παρει πλυντηριο ρουχων το φθηνο της bosch το maxx 7kgr ειναι μια πολυ καλη επιλογη

Reaction score
2.429
Aπο κουζινα σε γηινες τιμες εχω ξεχωρισει την Aeg.Πηρα μια κουζινα προσφατα (η δευτερη aeg) και ειναι παρα πολυ καλη ιδιαιτερα στο φουρνο της (για μενα σημαντικο κριτηριο).Πηγε γυρω στα 700 αλλα εχει σημαντικες ευκολιες και δεν εχει κουμπια (εχει πανελ επανω).
Τωρα pitsos,bosch,siemens νομιζω ειναι ακριβως τα ιδια.
Ψυγειο εχω ενα bosch αρκετα χρονια χωρις κανενα προβλημα.
Πλυντηριο μιας κι εκανα αγορα περυσι (ειχα pitsos,candy,aeg) καμια σχεση.
Πηρα Lg και παροτι ειχα κοντρα με την γυναικα μου,τωρα με ευγνωμονει.
Πολυ καλες πλυσεις,εντελως αθορυβο,10 χρονια εγγυση στο μοτερ,ιατρικο ξεβγαλμα κλπ καλουδια.
Βεβαια θεωρω οτι για να ξεφυγεις απο το "σωρο" πρεπει να βαλεις κατι παραπανω,εαν και οι αγορες με μετρητα πιστευω πλεον σηκωνουν αρκετο παζαρι.

Reaction score
8
Παιδιά επειδή βρήκα το θέμα το επαναφέρω για μια συγκεκριμένη συσκευή.Το πλυντήριο πιατων που είχα 15 χρόνια τα τίναξε και ψάχνω καινούργιο γύρω στα 400 πανω κάτω ....

Reaction score
2.429
Παιδιά επειδή βρήκα το θέμα το επαναφέρω για μια συγκεκριμένη συσκευή.Το πλυντήριο πιατων που είχα 15 χρόνια τα τίναξε και ψάχνω καινούργιο γύρω στα 400 πανω κάτω ....
Το πηρα πριν 14 μηνες και ειναι αψογο.Αρκετα μεγαλο,αθορυβο,αριστες πλυσεις,ευκολο μενου.
https://www.kotsovolos.gr/site/hous...ish-washing-machines/176611-delonghi-ddw60w17

Reaction score
67
καλημερα αν βαζεις ενα πλυντηριο τη βδομαδα παρε οποιο βρεις φθηνοτερο αν βαζεις τρια και πανω bosch siemens,σε αυτα τα λεφτα ειναι μονοδρομος

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut