Οικονομικοκαταστασεις

Reaction score
0
Απάντηση: Οικονομικοκαταστασεις

παιδιά και εγώ ανάμεσα σε αυτούς τους 3 είμαι έχει κάποιο με εμπειρία να μας προτείνει η να μας προφύλαξη απο καποιον?

Reaction score
0

ναι τον Optoma .. αλλα ίσος παω για τον epson μιας και είναι 3lcd να μην έχω προβλήματα με rainbow που έχουν οι dlp αν και δεν έχω δει απλά έχω ακούσει για αυτό

Reaction score
1.460

επειδή κι εγώ ψάχνομαι για οικονομικό προβολέα,για καπνιστές τι προτείνετε?dlp ή lcd?Σε οικονομική κατηγορία τιμής πάντα

Reaction score
80

επειδή κι εγώ ψάχνομαι για οικονομικό προβολέα,για καπνιστές τι προτείνετε?dlp ή lcd?Σε οικονομική κατηγορία τιμής πάντα
Εαν δεν κανω λαθος οι dlp εχουν πιο "σφραγισμενο" οπτικο μονοπατι, θεωριτικα λοιπον ειναι καλυτεροι για καπνιστες

Μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις;

Reaction score
15.548

Γενικα τα dlp ειναι ποιο αντοχης μηχανακια...και με λιγοτερες παραξενιες στην εικονα τους....
Αλλα στην ποιοτητα εικονας και στην οικονομικη κατηγορια,μαλλον ειναι ελαφρος πισω.....

Προφατα εδωσα τον DLP infocus 7200(τον εχω 7 χρονια)για καθαρισμο στον Μανωλη Καστρουνη....

Περιμενω να τελειωση και να τον δω ....

Reaction score
80

BenQ W1000, Optoma HD20, Optoma HD200X, Acer H7530 στα 1000 €

Reaction score
15.548

Αφου προ ετων τα πραγματα ηταν χειροτερα στην εικονα και σημερα εχουμε βελτιωση στην εικονα μπορεις να παρεις εναν οικονομικο προβολεα....

Δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο οικονομικους προβολεις του 1000αρικου ωστε να σου προτεινο καποιον...
Το σιγουρο ειναι πως θα μεινεις ευχαριστημενος οτι και αν παρεις αφου η θεαση προ ετων σου αφησε καλες εντυπωσεις...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ενα οπτομακι ειναι μια χαρα, εχε υποψιν σου οτι οι προβολεις σηκωνουν καθαρισμα,
οι οθονες οχι
και με τον καπνο ειναι ορκισμενοι εχθροι

Reaction score
62

εχε υποψιν σου οτι οι προβολεις σηκωνουν καθαρισμα,
οι οθονες οχι
και με τον καπνο ειναι ορκισμενοι εχθροι
+οο

Reaction score
1.204

άσε που αν κόψεις το τσιγάρο, εξοικονομείς λεφτά για τις δόσεις του προβολέα:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale