Οικονομικό Sub

Reaction score
438
Ψάχνω για sub μέχρι 300 ευρώ.
Ο χώρος είναι 4x7. Η ακρόαση γίνεται στα 4 μέτρα.
Το yamaha 515 τι λέει;

Reaction score
108
Το Yamaha SW515 δεν το εχω ακουσει αλλα υποθετω, κρινοντας απο τα μεγαλυτερα μοντελα της εταιριας που εχω ακουσει, οτι θα παιζει καλα.
Δες και το Crystal Audio THX-10SUBt το οποιο εχω σε χωρο λιγο μεγαλυτερων διαστασεων απο τον δικο σου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ηχητικα και απο θεμα εμφανισης (εχει καθρεφτη στη επανω επιφανεια και μοιαζει με τραπεζακι).

Reaction score
4
Το ειχα για λιγο καιρο και εμεινα καταευχαριστημενος.
Γενικα εχει λαβει αψογες κριτικες.
Ειναι αρκετα μουσικο πραγμα σπανιο για το κοστος του.

Reaction score
11
Ψάχνω για sub μέχρι 300 ευρώ.
Ο χώρος είναι 4x7. Η ακρόαση γίνεται στα 4 μέτρα.
Το yamaha 515 τι λέει;

Ασυναγώνιστο για την τιμή του.
Το έχω εδώ κι ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Reaction score
4
Για έναν πολύ μικρότερο χώρο, 10τμ είναι καλό ή μήπως είναι υπερβολικό;
Μια χαρα ειναι.
Εχει αρκετα ρυθμιστικα πανω που το φερνεις εκει που θελεις.
Καλυτερα να εχεις κατι παραπανω και να το κατεβαζεις παρα να σου λειπει.

Reaction score
438
Κάπου διάβασα για την ποιότητα κατασκευής ότι είναι "ψευτικο".
Αληθεύει;

Αυτό με το "μουσικό" το διάβασα σε ένα preview και ήταν ένα από τα πράγματα που με κόλλησε.
Για το 100 ευρώ ακριβότερο klipsch rw-10d (μιας και είναι τα ηχεία μου) έχετε κάποια φνώμη.
Έχει τύχει κάποιος να το ακούσει;

Reaction score
4
Κάπου διάβασα για την ποιότητα κατασκευής ότι είναι "ψευτικο".
Αληθεύει;

Αυτό με το "μουσικό" το διάβασα σε ένα preview και ήταν ένα από τα πράγματα που με κόλλησε.
Για το 100 ευρώ ακριβότερο klipsch rw-10d (μιας και είναι τα ηχεία μου) έχετε κάποια φνώμη.
Έχει τύχει κάποιος να το ακούσει;
Η ποιοτητα κατασκευης ειναι αρκετα καλη και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να θεωρηθει "ψευτικη".:615:

Reaction score
438
Μπράβο. Κι αυτό μου έκανε εντύπωση, αλλά με χάλασε η εμφάνιση του. Δεν έχει σίτα μπροστά και φαίνεται ότι είναι ηχείο.
Το προτιμώ να είναι σαν τραπεζάκι.

Reaction score
438
χαχαχαχα.
Όχι σε εμένα δεν αρέσει. θα μου χαλάσει το επιπλο γιατί θα μπει ακριβώς δίπλα του. Τώρα έχω ένα jamo και νομίζεις ότι είναι η συνέχεια του επίπλου.
Πάντως διάβασα ότι η velodyne αξίζει για τα ακριβά κομμάτια.
Στα οικονομικά δεν λέει και πολλά.
Φυσικά αυτές είναι κουβέντες του internet και όχι από κάποιον που ξέρω και εμπιστευομαι.

Reaction score
8
τα CHT 10 που ερχονται στην Ελλαδα, αποτι εχω δει μεχρι τωρα ερχονται στην εκδοση με την σιτα,

αυτη που εχεις στην φωτογραφια ειναι κυριως η αμερικανικη εκδοση.

Reaction score
438
Ενδιαφέρον αυτό που λες.
Ότι φωτό και να έψαξα πουθενά δεν το βρήκα με σίτα.

Στο site τους πάντως, τα αναφέρει στην κατηγορία 230V 50 Ηz, τα οποία φυσικά είναι για Ευρώπη

Reaction score
8
δεν αποκλειεται να εχεις δικιο, μιας και σε μια προχειρη ερευνα που εκανα και στην Ελλαδα τα βλεπω με την στρογγυλη σιτα μονο γυρω απο το μεγαφωνο.

Reaction score
1
Απάντηση: Οικονομικό Sub

Ενταξει, τα καταφερατε! Με βαλατε κι εμενα στο τρυπακι αλλαγης του sub.:107:

Τωρα εχω ενα παλιο 8ιντσο yamaha 215. Για το προηγουμενο σπιτι, μου ηταν αρκετο, ομως τωρα σαν να μη μου αρκει.

Απο αυτα που αναφερθηκαν, μαλλον γερνω παλι προς yamaha μερια, στο 515. Ειναι και ολοιδιο με το ηδη υπαρχον.

Θα ηθελα να ρωτησω. Τα velodyne βλεπω οτι δεν κατεβαινουν τοσο χαμηλα οσο τα αλλα. Τι να σημαινει αυτο?

Τελος, θα καταλαβω διαφορα σε σχεση με αυτο που εχω τωρα?Το δωματιο ειναι ~25μ.(3,5χ7) και η αποσταση θεασης ~4μ.
Οι γειτονες θα καταλαβουν διαφορα?:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.282
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale