Οι Απίθανοι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ένα απίθανο DVD, μια απίθανη ταινία, μια απίθανη εικόνα και ένας πιο απίθανος ήχος!!!

Δεν νομίζω να βρείτε λόγο να μην το αγοράσετε... Εγώ πάντως δεν βρήκα!

Reaction score
6
Τελικα μαλλον δεν ηταν και πολυ απιθανοι.
Ειναι η πρωτη φορα φορα που βλεπω ταινια της Pixar και γενικα αυτου του ειδους ,και δεν εχω ριξει ουτε ενα χαμόγελο.
Δεν βρηκα τιποτα απο την ευρηματικότητα του Monster INC η του Shrek του Toy 1 - 2 ,και του Bugs life.
Σίγουρα σε επιπεδο εικονα και ηχου δεν παίζεται ,αλλα μεχρι εκει.
Ελπιζω οι ιδεες της Pixar να μην αρχιζουν να στερεύουν.
Παντως το Cars που ειναι η επομενη τους ταινια φαίνετε τουλάχιστον απο το τρειλερ πιο ενδιαφέρουσα σαν ιδεα.

Reaction score
49
Μη μου λες τέτοια Αντρέα...... :(
Και την νοίκιασα να την δω....
Και βέβαια δεν αναφέρομαι στο 1,5 ευρώ αλλά στις ώρες που θα αφιερώσω.......

Πάντως μέχρι ώρας σε κινούμενα σχέδια έχω κατ' ευχαριστηθεί SHREK I, NEMO, MONSTERS INC & ICE AGE (τυχαία η σειρά και όχι σειρά προτίμησης..............Για την πρωτιά πάνε μάλλον NEMO & ICE AGE και η έκπληξη ότι τα λάτρεψα με τους Ελληνικούς διαλόγους και τα δύο.... :roll: )

Reaction score
54
Τελικα μαλλον δεν ηταν και πολυ απιθανοι.
Ειναι η πρωτη φορα φορα που βλεπω ταινια της Pixar και γενικα αυτου του ειδους ,και δεν εχω ριξει ουτε ενα χαμόγελο.
Δεν βρηκα τιποτα απο την ευρηματικότητα του Monster INC η  του Shrek του Toy 1 - 2 ,και του Bugs life.
Σίγουρα σε επιπεδο εικονα και ηχου δεν παίζεται ,αλλα μεχρι εκει.
Ελπιζω οι  ιδεες της Pixar να μην αρχιζουν να στερεύουν.
Παντως το Cars που ειναι η επομενη τους ταινια φαίνετε τουλάχιστον απο το τρειλερ πιο ενδιαφέρουσα σαν ιδεα.
Διαφορετικό incredibles θα είδες. Το incredibles που είδα εγώ ήταν ίσως η καλύτερη ταινία της pixar. Ο Brad Bird βοήθησε στο να φτιαχτεί μια υπέροχη ταινία. Τα σχόλια της συντριπτικής πλειοψηφίας στο imdb ( http://www.imdb.com/title/tt0317705/ ) με καλύπτουν. Η pixar για πρώτη φορά έχει να κάνει με ανθρώπινους χαρακτήρες με απίστευτα αληθοφανές αποτέλεσμα. Ετοιμαστέιτε να δείτε μια οικογενεία απο υπερ-ήρωες...όπως δεν την έχετε ξαναδει ποτέ.

Reaction score
6
Γιαννη συμφωνω για τις ταινιες που αναφέρεις.
Ειναι μεχρι τωρα οτι καλυτερο εχει βγαλει η Pixar και η fox (Ice Age).
Επισης συμφωνω οσον αφορα την μεταγλώττιση που εγινε στο MONSTERS INC ,NEMO, ICE AGE (με την σειρα που τα γραφω) ειναι αψογες.
Ειδικα αν παρατηρήσεις τους Ελλην. διαλόγους στο MONSTERS θα δεις οτι δεν προσεξαν μονο τους πρωταγωνιστικούς ρολους ,αλλα τους δευτερους και τριτους.
Τελος οσον αφορα τις πιο επιτυχημενες σε αυτη την κατηγορια ταινιες δειτε παρακατω τι εισιτήρια εκοψε η καθε μια¨

Shrek 2 - $441,226,247
Finding Nemo - $339,714,978
Shrek - $267,665,011
The Incredibles - $261,289,607
Monsters, Inc. - $255,873,250
Toy Story 2 - $245,852,179
Toy Story 1 - $191,796,233
Ice Age - $176,387,405
A Bug's Life - $162,798,565

Reaction score
6
Γιαννη συμφωνω για τις ταινιες που αναφέρεις.
Ειναι μεχρι τωρα οτι καλυτερο εχει βγαλει η Pixar και η fox (Ice Age).
Επισης συμφωνω οσον αφορα την μεταγλώττιση που εγινε στο MONSTERS INC ,NEMO, ICE AGE (με την σειρα που τα γραφω) ειναι αψογες.
Ειδικα αν παρατηρήσεις τους Ελλην. διαλόγους στο MONSTERS θα δεις οτι δεν προσεξαν μονο τους πρωταγωνιστικούς ρολους ,αλλα τους δευτερους και τριτους.
Τελος οσον αφορα τις πιο επιτυχημενες σε αυτη την κατηγορια ταινιες δειτε παρακατω τι εισιτήρια εκοψε η καθε μια¨

Shrek 2 - $441,226,247
Finding Nemo - $339,714,978
Shrek - $267,665,011
The Incredibles - $261,289,607
Monsters, Inc. - $255,873,250
Toy Story 2 - $245,852,179
Toy Story 1 - $191,796,233
Ice Age - $176,387,405
A Bug's Life - $162,798,565

Reaction score
49
Τρομερά ποσά........
Το Shrek 2 έκανε σχεδόν 65% παραπάνω έσοδα από το 1!!!!
(αν και προσωπικά προτιμώ το 1 από το 2......)

Reaction score
802
Οι απιθανοι ειναι με διαφορα η καλυτερη ταινια της pixar...
Για αρχη, ειναι ταινια και οχι ενα μεγαλο κωμικο επεισοδιο.Δεν την βλεπεις για να γελας με κωμικες αττακες αλλα απλα για να περασεις ευχαριστα...

Reaction score
6
Ρε παιδια για εξηγήστε μου τι ειναι αυτο που σας κανει να την θεωρείται την καλυτερη ταινια της pixar και μαλιστα να είστε και τοσο απόλυτοι σε αυτο;
Το "ευρηματικό" της σεναριο;
Οι "καλοδουλεμένοι" χαρακτηρες ; (εφοσον δεν πρόκειται για κωμωδια οπως λαθος φανταστικα)
Η ακομα καλυτερης ποιοτητας εικονας (γραφικων) που ειναι ακριβως της ίδιας κατηγοριας με το Nemo και το Monster; (η μηπως το Νεμο ηταν ανωτερο σε αυτο;)

Γιατι αν υποψιαστώ πως ειναι ολα αυτα ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
My point of view:

ΝΑΙ η ταινία έχει πολύ καλό σενάριο, καλύτερο από οποιαδήποτε ταινία της pixar. Για τον ήχο δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε είναι καταπληκτικός κατά γενική ομολογία, επίσης καλύτερος από όλες τις ταινίες της pixar...
Από πλευράς εικόνας, τεχνικά, κατά την ίδια την pixar δεν υπάρχουν πολλά καινούρια πράγματα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι από τις καλύτερες εικόνες που έχω δει σε καρτούν με εντυπωσιακά χρώματα και άξια προσοχής την αίσθηση βάθους που κατάφεραν να δημιουργήσουν. Νομίζεις ότι βλέπεις κανονικά σκηνικά. Σίγουρα λοιπόν είναι η πιο προσεγμένη ταινία της pixar.
Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το εν λόγω DVD δεν μπορεί παρά να πάει ήδη στις ταινίες αναφοράς της δικής μου δισκοθήκης.

Λάβετε υπόψιν σας κι έναν άλλον σοβαρό παράγοντα που είναι η εξαιρετική του τιμή. Έχεi 19,9 ευρώ την στιγμή που το shrek πουλιέται ακόμα στα 29... φυσικά αδικαιολόγητα.

Reaction score
6
Τελικα οντως ειδαμε διαφορετικη ταινια.
Πως να εξηγησω αλλιως το γεγονος πως με τοσα καλα εγω βαρεθηκα; :?

Reaction score
49
Την είδα εχθές το βράδυ........
Αλλά τελικά δεν με ικανοποίησε όσο άλλες αντίστοιχες.
Ναι, σε γενικές γραμμές ήταν ευχάριστη αλλά όχι τόσο ώστε να την χαρακτηρίσω κορυφαία.
Ναι είχε πολύ καλή εικόνα (και ήχο, DD 6.1 και στα αγγλικά αλλά και στα ελληνικά).
Αλλά σαν ιστορία ήταν αυτό που λέω, τυπική.

Σε καμία περίπτωση δεν είχα στο τέλος το χαμόγελο που είχα στο ΝΕΜΟ ή ακόμα καλύτερα στο ICE AGE.
Βλέπεται, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας............. :roll:

Πιστεύω ότι το CARS θα είναι πολύ καλύτερη και κυρίως πιο ευρηματική (χωρίς να βάζω και το χέρι μου στην φωτιά βέβαια..... :roll: :wink: )

Reaction score
49
Την είδα εχθές το βράδυ........
Αλλά τελικά δεν με ικανοποίησε όσο άλλες αντίστοιχες.
Ναι, σε γενικές γραμμές ήταν ευχάριστη αλλά όχι τόσο ώστε να την χαρακτηρίσω κορυφαία.
Ναι είχε πολύ καλή εικόνα (και ήχο, DD 6.1 και στα αγγλικά αλλά και στα ελληνικά).
Αλλά σαν ιστορία ήταν αυτό που λέω, τυπική.

Σε καμία περίπτωση δεν είχα στο τέλος το χαμόγελο που είχα στο ΝΕΜΟ ή ακόμα καλύτερα στο ICE AGE.
Βλέπεται, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας............. :roll:

Πιστεύω ότι το CARS θα είναι πολύ καλύτερη και κυρίως πιο ευρηματική (χωρίς να βάζω και το χέρι μου στην φωτιά βέβαια..... :roll: :wink: )

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef