Οι Δέκα Πληγές - The Reaping (2007)

Reaction score
59
Οι Δέκα Πληγές - The Reaping (2007)

Τα ποτάμια θα γεμίσουν με αίμα και σκοτάδι θα καλύψει τη Γη… για ακόμα μια φορά!

Σμήνη από ακρίδες.
Ποτάμια που γεμίζουν αίμα.
Βροχές φωτιάς από τον ουρανό.

Είστε έτοιμοι για τις Δέκα Πληγές;

Η πανεπιστημιακή ερευνήτρια Κάθριν Γουίντερ (η δύο φορές βραβευμένη με Oscar® Χίλαρι Σουάνκ) προσπαθεί να αποδείξει με επιστημονική λογική ότι τα δήθεν «μοντέρνα» θαύματα που συμβαίνουν σε μια επαρχιακή πόλη είναι προκαταλήψεις και απάτη.

Αλλά τα γεγονότα στη μικρή πόλη Χέιβεν της Λουιζιάνα ξεπερνούν κάθε λογική.

Οι Δέκα Βιβλικές Πληγές επαναλαμβάνονται. Και όσο περισσότερο ψάχνει για απαντήσεις, τόσο περισσότερο δοκιμάζεται η ίδια της η πίστη.

Η Κάθριν πρέπει να βρει την αλήθεια, καθώς ο χρόνος τρέχει και οι Πληγές τελειώνουν.

Κυκλοφορει 30/10/2007 απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
130
Κυκλοφόρησε, άν το δει κάποιος ας μας πη τι "λέει" σάν ταινία, αλλά και απο εφφέ για να ξέρω άν θα τι δω στο home cinema.!!!

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Οι Δέκα Πληγές - The Reaping (2007)

Απαραδεκτη μουφα.Μακρια

Reaction score
0

Μολις την ειδα.Φτηνοπαραγωγη με κακια εικονα και ηχο που απλως τηνν συνοδευει...Μου αρεσε αρκετα η ιστορια αλλα μεχρι εκει...Τα εφε τελειως μουφα...Η ερμηνειες δεν ελεγαν...Μονο η χιλαρυ μου αρεσε με το ασπρο φορεμα που τονιζε της φοβερες καμπυλες της:cool_11:

Reaction score
180
Δεν ειδα την ταινια αλλα ακουσα κακιστες κριτικες. Για τις καμπυλες της χιλαρυ ομως ακουσα τα καλυτερα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Την πάτησα, κρίμα τα λεφτά μου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης