Οι Ουρανοί είναι Δικοί μας. ΜΕΓΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ - ΠΕΝΤΕ - HD Δορυφορικών Δεκτών

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Re: Απάντηση: Οι Ουρανοί είναι Δικοί μας. ΜΕΓΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ - ΠΕΝΤΕ - HD Δορυφορικών Δε

Το Pοwerbuy δεν εχει να κάνει σχέση με την τελική μου άποψη την οποία θα την μάθετε πολύ συντομα...:126:

Ο Azbox HD έχει πολλά σημεία υπεροχής και μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ προσφορά τιμής που όμοια της για δέκτες τέτοιας ποιότητας μάλλον δεν θα την βρείτε ευκολα... :109:
Πόσο σύντομα;:145:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Οι Ουρανοί είναι Δικοί μας. ΜΕΓΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ - ΠΕΝΤΕ - HD Δορυφορικών Δεκτών

Για να σχηματισω μια αποψη πρέπει να εχω ολοκληρωμένο το προιον.

Σε αυτη την περίπτωση ο QBox HD και ο AZbox HD ειναι σε "εφηβικό" σταδιο απο πλευράς firmware πάντα.

Ο DM 800ρης είναι ο πιο ολοκληρωμένος και με την καλύτερη υποστήριξη μέχρι στιγμής, αλλά υπολείπεται σε πολλά τεχνικά πράγματα που οι άλλοι τα εχουν απο την "μαμα" τους...

Ο δε NanoXX HD ειναι ολοκληρωμένος δέκτης αλλα εχει σταματησει η υποστηριξη του και δεν καλυπτεται απο τις νεωτερες προδιαγραφές...

Ο IpBox 9000 για εμενα ειναι ο πιο ολοκληρωμένος δέκτης αυτη τη χρονική περίοδο, για οτιδηποτε θελήσει κάποιος.

Ομως οι δύο AzboxHD (και ειδικά ο Premium) αλλά και ο QboxHD είναι οι πιο πολλά υποσχόμενοι δέκτες και ειδικά με την τιμή του powerbuy, οι δυο AZBox ειναι μακράν των άλλων...

ως πρός το Hardware η κατα την γνωμη μου καταταξη...

1) AZBoxHD Premium
2) QboxHD
3) IPbox9000 HD (release 3)
4) AZboxHD Elite
5) DM 800
6) NanoXX HD

ως πρός το Firmware (λειτουργίες και δυνατότητες) και την υποστηριξη...

1) IPbox 9000 HD (release 3)
2) DM 800
3) AZbox HD Premium
4) AZBox HD Elite
4) QboxHD
6) NanoXX HD

ως πρός την ποιότητα εικόνας σε HD απόδοση...

1) ΑΖBox HD Premium
2) AZBox HD Elite
3) QBox HD
4) IPbox 9000 HD (release 3)
5) DM 800 HD
6) NanoXX HD

ως πρός την ποιότητα εικόνας σε SD upscaling απόδοση (με τα συγκεκριμένα firmware)

1) IPBox 9000 HD (release 3)
2) QBox HD
3) NanoXX HD
4) DM 800 HD
5) Azbox HD Premium
6) Azbox HD Elite

Τα παραπάνω αποτελεσματα για το SD είναι κατα μέσο όρο, με γνωμονα τα καναλια με χαμηλό bitrate. Σε καναλια με υψηλό bitrate (ZDF , Novacinema1, BBC world κλπ.) οι δυο AZBoxHD σκαρφαλώνουν στα πρώτα σκαλιά των θέσεων...)

Τιμές προιόντων :

AZBox HD Premium : 290 ευρώ (Τιμή PB, κανονική 355 ευρώ)

AZBox HD Elite : 225 ευρώ (Τιμή PB, κανονική 289 ευρώ)

QBoxHD : 420 ευρώ

IpBox9000 HD : 499 ευρώ

DM 800 HD : 420 ευρώ

NanoXX 9500HD : 360 ευρώ

Τωρα βεβαια αυτα θα αλλάξουν στο άμεσο μέλλον, γι'αυτο και δεν ηθελα να δωσω μια απάντηση συνολική. Θα το δούμε στην πορεία όμως...

Ολα αυτα τα αποτελέσματα είναι κατα την προσωπική μου αποψη καθαρά.

Βασίζονται σε κάποιες μετρήσεις που έγιναν, συγκρίσεις χαρακτηριστικών και την εμπειρία που υπάρχει.
Δεν είναι επαγγελματικές και αντικατοπτρίζουν αποκλειστικά την δική μου ερασιτεχνική προσέγγιση και άποψη...

Πάνος Οπλοποιός

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137