Οι Φύλακες της Νύχτας

Reaction score
6
Καποιος από δω μεσα μου είπε πως το ειδε , αλλα προσπαθεί να το ξεχάσει.

Με φόντο τη σύγχρονη Μόσχα, το "Νochnoi Dozor" ξεσκεπάζει τη μάχη του άλλου κόσμου που χαρακτηρίζεται από μία ανακωχή χιλίων ετών μεταξύ των δυνάμεων του Φωτός και των δυνάμεων του Σκότους. Εδώ και αιώνες, τα μυστικά μέλη των Φυλάκων της Νύχτας αστυνομεύουν τα πλάσματα του Σκότους - τους βρικόλακες, τις μάγισσες και τους μάγους που κάνουν ύπουλες πράξεις μέσα στη νύχτα - ενώ τα πλάσματα του Σκότους έχουν έναν Ημερήσιο Φύλακα, που με τη σειρά του αστυνομεύει τις δυνάμεις του Φωτός. Η μοίρα της ανθρωπότητας εξαρτάται από αυτή την ευαίσθητη ισορροπία ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό, αλλά βρίσκεται σε κίνδυνο...

Εικόνα: 1.85:1 Anamorphic Widescreen
Γλώσσες: Russian / English 5.1 Dolby Digital Surround

Παιζουν...

Ε τώρα τι να πω;
Παίζουν και Ρωσίδες :)

Reaction score
0
Έχει και συνέχεια! Είναι τριλογία λέει το διαφημιστικό και είναι ο απόγονος του Matrix!!!
Ευτυχώς που δεν έχει και prequel να γίνει εγγόνι του Star Wars!

Reaction score
1
Cinemusic - Ανδρεας said:
Κάν' τους δύο...

Reaction score
802
Εντελως ηλιθια ταινια.Την εγκατελειψα στο εικοσαλεπτο...

Reaction score
5
Eμένα που μου άρεσε πειράζει?

Ειδικά το πρώτο 20λεπτο ήταν άψογο. Για μένα οι Ρώσσοι βάλανε γυαλιά στο Χόλιγουντ. Άψογη προσπάθεια

Ανυπομονώ για το daywatch & Evening Watch. Η μόνη παρατήρηση μου είναι σχετικά με τον πρωταγωνιστή. Άκυρος......

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Συμφωνώ κι εγώ ότι εγκυκλοπαιδικά έχει κάποια αξία...
Καλό είναι να βλέπουμε που και που κάνα B-movie με τεχνοτροπία εξω-χολυγουντιανή.
Δε με χάλασε που την είδα. Μην περιμένετε και βαθμό όμως :wink:

Reaction score
7
Οπότε παίρνω και εγώ σειρά να την δώ ως καλσσικός δρακουλοφαν (Μηνά αδειούχος :)??)

Reaction score
5
Την ειδα και γω....
Μια χαρα ταινια ηταν!!!!
Το σεναριο ηταν καλο, η ταινια ηταν σχετικα πρωτοτυπα γυρισμενη με σωστη ατμοσφαιρα και η μουσικη ηταν επισης καλη!!!
Τι αλλο να ζητησεις απο μια ταινια τετοιου ειδους;;
Εχουμε δει ηλιθιες αμερικανικες υπερπαραγωγες να φανε και οι κοτες....

Reaction score
49
Mόνο και μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για μία ΜΗ Hollywoodιανή (υπέρ)παραγωγή είναι λόγος για να την δείτε.
Κάποιοι θα την δουν ευχάριστα και κάποιοι όχι...
Εεε και?
Βάλτε κάτω πόσες μούφες μας έχει χαρίσει το Hollywood τα τελευταία χρόνια και το ξανασυζητάμε.

Η ταινία βλέπεται ευχάριστα.
Δεν είναι απ' τις ταινίες που θα ξαναδείτε άμεσα αλλά δεν θα την ξεχάσετε.
Καλή εικόνα και ήχος.
Ενδιαφέρον (και κυρίως) διαφορετικό σενάριο από όσα έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα.
Ο πρωταγωνιστής μου άρεσε σαν επιλογή, όχι για τον τρόπο που έπαιξε, αλλά για την αντισυμβατικότητά του. Έχετε ξαναδεί τέτοιο λετόνι να ασχολείται με βρικόλακες και να πίνει και αίμα σε άλλη ταινία??

Σε κάποιες στιγμές η ταινία βγαίνει αβίαστα και κάπου σκαλώνει. Η κεντρική ιδέα είναι καλή, σκηνοθετικά είναι μια χαρά και κυρίως είναι διαφορετική.
Δείτε την για να εκτιμήσετε τόσο το διαφορετικό κλίμα, όσο και την αλλαγή νοοτροπίας ως προς τις Αμερικάνικες...... 8)

Reaction score
49
Ξέχασα τα τυπικά.......

Εικόνα: 1.85:1, 16:9 Anamorphic Widescreen
Ήχος: DD 5.1
Διανομή: Odeon

Στο θέμα της εικόνας η ταινία είναι πάρα πολύ καλή. Σωστά χρώματα, καλό contrast και εντυπωσιακά σκοτεινά πλάνα
Τα εφέ είναι εντυπωσιακά και δεν θα σας ξενερώσουν. Οι ρώσοι (τουλάχιστον) στον συγκεκριμένο τομέα δεν έκαναν τσιγκουνιές......
Ακόμα και ηχητικά θα μείνετε ευχαριστημένοι, αφού η ταινία θα ανεβάσει σε αρκετά σημεία την αδρεναλίνη σας (και καλά θα κάνει...)
Δυνατή (και ευχάριστη) μουσική, καλό μπάσο και ακόμα και οι διάλογοι είναι σωστά τοποθετημένοι στο κεντρικό. Όχι ότι έχει σημασία βέβαια, αφού τα ρώσικα μάλλον δεν είναι στο φόρτε μας!!!!! :lol: 8)

Defkalion

Administrator
Reaction score
914
Cinemusic - Ανδρεας said:
Α πάενε ρε... :lol: :lol: :lol:

Μια χαρά ήταν το ματσάκιεεεεε παρντόν η ταινιούλα. :mrgreen:

Reaction score
1
vadergr said:
Εντελως ηλιθια ταινια.Την εγκατελειψα στο εικοσαλεπτο...
Τυχερέ! Εγώ την πάτησα και την είδα μέχρι το τέλος .... :?

Προσωπικά θα τη βαθμολογούσα με 4/10 ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis