Οι ..."άσχημοι της Μουσικης"

Reaction score
23
από το rockroll:

Η Μαντόνα, ο Tομ Γιορκ και ο Τζιν Σίμονς των Kiss είναι τρεις από τους καλλιτέχνες που στελεχώνουν τη λίστα με τους πιο άσχημους μουσικούς, όπως τουλάχιστον ψηφίστηκαν από κοινό και κριτικούς, σε γκάλοπ που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του διαδικτυακού περιοδικού Blogcritics.

Η κορυφαία δεκάδα έχει ως εξής:

1. Σέιν ΜακΓκόουαν (The Pogues) 2. Τζ. Τζ. Αλιν 3. Τζιν Σίμονς (Kiss) 4. Λέμι (Motorhead) 5. Τομ Γιορκ (Radiohead) 6. Τζιμ Σκάφις (Skafish) 7. Μαντόνα 8. Αλεξ Βαν Εϊλεν (Van Halen) 9. Haterush 10. Gwar

Συμφωνειτε ??

Reaction score
1
Απάντηση: Οι ..."άσχημοι της Μουσικης"

ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα.:happy_9:
Δεν άξιζε θέση στη δεκάδα ο Dee Snider?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγώ θα σταθώ αλλού, ποιος μπορεί να θέλησε να φτιάξει τέτοια λίστα?:sad:

Όσο κι αν στη show biz (γιατί κι η μουσική εν πολλοίς αυτό είναι σήμερα) πολλές φορές η ασχήμια τονίζεται και πουλιέται, εσείς πώς θα αισθανόσασταν αν σας ψήφιζαν ως τον/την πιο άσχημο/η σε οποιονδήποτε κλάδο?:mad_5:

Ίσως έχω χάσει το χιούμορ μου, αν το βρει κανείς παρακαλώ να το επιστρέψει...

Reaction score
51
από το rockroll:

Η Μαντόνα, ο Tομ Γιορκ και ο Τζιν Σίμονς των Kiss είναι τρεις από τους καλλιτέχνες που στελεχώνουν τη λίστα με τους πιο άσχημους μουσικούς, όπως τουλάχιστον ψηφίστηκαν από κοινό και κριτικούς, σε γκάλοπ που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του διαδικτυακού περιοδικού Blogcritics.

Η κορυφαία δεκάδα έχει ως εξής:

1. Σέιν ΜακΓκόουαν (The Pogues) 2. Τζ. Τζ. Αλιν 3. Τζιν Σίμονς (Kiss) 4. Λέμι (Motorhead) 5. Τομ Γιορκ (Radiohead) 6. Τζιμ Σκάφις (Skafish) 7. Μαντόνα 8. Αλεξ Βαν Εϊλεν (Van Halen) 9. Haterush 10. Gwar

Συμφωνειτε ??
Πάντως δείτε και την λίστα με photos!:
1. Σέιν ΜακΓκόουαν (The Pogues)

2. Τζ. Τζ. Αλιν

3. Τζιν Σίμονς (Kiss)

4. Λέμι (Motorhead)

5. Τομ Γιορκ (Radiohead)

6. Τζιμ Σκάφις (Skafish)

7. Μαντόνα

8. Αλεξ Βαν Εϊλεν (Van Halen)

9. Haterush

10. Gwar