Οι αρχιερείς της ακολασίας του AVSite...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.852
Ερώτηση Νο1: Ποιός? Πείτε μου ποιός είναι αυτός που όταν πέσει το σκοτάδι, στέλνει πονηρά MMS προσκαλώντας συνφορουμίτες σε κολασμένα νυχτοπερπατήματα? :lol:

Ερώτηση Νο2: Ποιός ήδη κολασμένος δεν αντέχει άλλο, λόγω προχωρημένης ηλικίας? :lol:

Μιλάμε για δύο διακεκριμένα μέλη του forum μας που πρέπει όλοι να αρχίσουμε να αποφεύγουμε αν θέλουμε να παραμείνουμε καλοί οικογενειάρχες!

Παρακαλώ! Βρίστε, χλευάστε ελεύθερα, να αποβάλλουμε από τον κύκλο μας τα αποβράσματα! :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ξερεις τι σου λενε τα αποβρασματα? :lol:

Ο Αρβανιτακης δουλεια δεν εχει να κανει και ενοχλει εντιμους οικογενειαρχες τις βραδυνες ωρες με τα μηνυματα του.

Οταν ομως επεσε η προταση...εγινε Λουης :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.852
Μα είναι δυνατόν να μιλάς εσύ? :lol:
Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!

Έκανε πρόταση σε αυτόν που ήδη εκείνη την ώρα ήταν βυθισμένος στην ακολασία!

Σαν δεν ντρέπεστε και οι δύο :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Ανδρεα το ΛΟΥΗΣ μ αρεσει γιατι ειμαι απ το Μαρουσι αλλα ξερεις οτι δεν παρατανε τους φιλους .Εσυ που ησουν και ειχε τοση ησυχια?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.852
Είσαι τρελός?
Θέλεις να χουμε επεισόδια? Θα μας γράψουν οι εφημερίδες αν κάνουμε τίποτα τέτοιο... :lol: :lol:

Να σκεφτείς τις προάλες που κατέβηκα Αθήνα, έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και δεν είπα σε κανέναν τίποτα. :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είσαι τρελός?
Θέλεις να χουμε επεισόδια? Θα μας γράψουν οι εφημερίδες αν κάνουμε τίποτα τέτοιο... :lol: :lol:

Να σκεφτείς τις προάλες που κατέβηκα Αθήνα, έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και δεν είπα σε κανέναν τίποτα. :wink:
Δεν ξέρω τι γίνεται στην Β. Ελλάδα, αλλά εδώ στην Αθήνα κυριαρχεί ο Νόμος της Απόλυτης Σιωπής...

Αλοίμονο σε όποιον τον παραβεί...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.422
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim